adam12151 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich,proszę o informację w jakich minimalnych temperaturach może pracować echo oraz dolna temperatura przechowywania, nie chodzi o akumulator tylko samo echo (wyświetlacz będzie najbardziej wrażliwy?). Posiadam HB798.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Polecam instrukcje , w niej masz na 100% zakres pracy temp. Echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam12151 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Polecam instrukcje , w niej masz na 100% zakres pracy temp. EchaWłaśnie nie mam, być może posiadam niekompletną instrukcję stąd pytanie do fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zagadaj do kolegi @paprykarz , on sprzedaje i uzYtkuje huminnbird-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szemo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dla lowrance zakres wynosi -15°C do 55°C myślę że do HB będzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Powinno być podobnie, ale w niektórych instrukcjach jest informacja o zakresie temperatur 0 - 50 stopni celsiusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam12151 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Ja swojego lowranca używałem w tamtym roku na łódce przy - 18 i nie zauważyłem jakiegoś pogorszenia działania. A rekord w jakim łapałem na lodzie to -23 stopnie C i też było ok. Jedyny problem jaki zauważyłem na tak silnym mrozie to strasznie spada pojemność aku. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Moje x4pro sprawdzone przy -25 wszystko dziala dalejj a nie byl to jednorazowy wypad. Jedyne co to ekran muli strasznie na mrozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wszystko dobrze dopóki ekran ciekłokrystaliczny nie pęknie od mrozu i sie nie rozleje.Ja bym nie ryzykował poniżej -15 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adam12151
Witam wszystkich,
proszę o informację w jakich minimalnych temperaturach może pracować echo oraz dolna temperatura przechowywania, nie chodzi o akumulator tylko samo echo (wyświetlacz będzie najbardziej wrażliwy?). Posiadam HB798.
Z góry dziękuję.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi