zander69 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam,dnia 20 grudnia kupiłem od kolegi Żet szpule do kołowrotka .Następnego dnia zrobiłem przelew gdzie w tym samym czasie kolega Żet miał iść wysłać paczkę. Niestety paczka nie dotarła mimo ,że minęło trochę czasu. Napisałem do niego czy aby na pewno wysłał paczkę , owszem odczytał wiadomość lecz nie odpisał a na dodatek od tamtego czasu nie zagląda na forum. Wysłałem również maila z zapytanie co ze szpulą ale tu też cisza. Jeśli któryś z kolegów zna osobiście Żeta lub ma z nim kontakt proszę o skontaktowaniesię ze mną na priv . Profilhttp://jerkbait.pl/user/54281-żet/ Edit. Przed chwilą Żet wszedł na forum niestety nie odezwał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 I ja u niego mały zakup zrobiłem . Podobnie ,przelew , wymiana danych , nawet życzenia (dziękuje) ale przesyłki brak !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi