lucek2825 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jak w temacie szukam instrukcji po polsku do Daiwa Procaster Rojo 100HL. Kupiłem multik z importu i mam tylko po angielsku. Jeśli ktoś z kolegów posiada takową to byłbym wdzięczny.Format obojętny byleby po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Szczerze się zdziwię, jeśli coś takiego w ogóle istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek2825 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Przecież ten model jest sprzedawany w polsce, to może ma instrukcję po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Do czego sluzy instrukcja w multiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Rozumiem...w razie czego jakbys mial problemy z ogarnieciem tematu, pytaj na forum. Koledzy na pewno pomoga. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek2825 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Największy problem miałem z pokrętłem od hamulca magnetycznego, ale powoli już kumkam co i jak. trochę podpowiedział mi sprzedawca i trochę sam, metodą prób i błędów. TZN. im większe nastawy na podziałce tym krótsze rzuty ale większa kontrola nad rozwijaniem się plecionki (bez bród).Czy jestem w błędzie? I jeszcze jedno. Naczytałem się trochę i nie wiem, niektórzy radzą żeby docisk szpulki (pokrętło po stronie korbki) ustawić tylko aby nie było luzu na szpulce a inni żeby je dokręcić proporcjonalnie do wagi przynęty.I sam nie wiem, coby czegoś nie popsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Może ten artykuł się przyda:http://www.jerkbait.pl/?p=97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek2825 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Po lekturze, to teoretycznie wszystko mam obcykane, teraz tylko trening aż rece będą bolały.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może ten artykuł się przyda:http://www.jerkbait.pl/?p=97 czy ktoś może kojarzy, co to był za artykuł? po kliknięciu w link wyświetla mi się strona główna. mam podobny problem. kupiłem daiwę procaster rojo i o ile ogarniam hamulec rzutowy, o tyle w magnetycznym nie czuję różnicy w różnych ustawieniach. szukam danych na ten temat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zluzuj rzutowy tak aby szpulka miała super malutki luz lewo-prawo. Następnie załóż lotna przynętę typu alga 3 30 gram. Ustaw magnetyk na maxa i rzuć . A poźniej na połowę i rzuć. Jeżeli z magnetykiem wszystko w porządku, różnica w długości rzutu być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Przy 30g ta różnica może nie być tak czytelna. Chyba, że ten model multika ma tek mocny magnetyk. (tak jak w starym Shimano Bantam...potęga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 bedzie widoczna :)NIe tak jak w poteznym Bantamie ale bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi