yffea Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/zezwolenie/2016/zezwolenieiskladki2016.pdf Niestety bez dobrych zmian (na szczęście złych też nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Powinni podnieść sandacza do 60...no 55cm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jednym słowem ,,stara bida" Szkoda nawet się rozpisywać w tym temacie , po prostu PZW i wszystko jasne! Dla czołowych działaczy okręgu ,,dobrze jest - działamy nadal", dla wędkarzy zrzeszonych w okręgu - lepsze żadne zmiany jak zmiany na gorsze!Ode mnie w moim imieniu ,, Szczęśliwego Nowego roku oraz prostowania rąk w łokciach podczas holu rekordowych okazów " dla wszystkich wędkarzy łowiących w moich rodzinnych okolicach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Też miałem skomentować ale się powstrzymałem.... Liczba zakazów zapewne jedna z największych w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi