Fishmaker Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Tym razem klenie miały głęboko.... owady na MiniFisha skusił się taki oto klenik... były jeszcze maluchy ale zobaczycie je w innej formie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ostatnio taki film nakręciliśmy Zapraszam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Teraz jak najszybciej to wystrugac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Te w tle to pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 A "żuczki" też będziesz robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Bardzo podoba mi twój albo wasz film. Dunajec był zawsze bliski mojemu sercu, praktycznie od dzieciństwa.Klnie łapałem jako gówniarz na wiśnie, ale to była zabawa.Czekam na kolejne filmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Troszkę chemii jest... Tak owady będą, narazie na targi chcę zrobić około 400 przynęt wszystkich około 100 owadów się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Matura ZDANA to teraz strugamy...Wprowadzam nowy model boleniowy, który ma bardzo fajna migotliwa pracę, będzie dostępny na targach w Sławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nieco dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Przygotowania na targi, to już za tydzień zapraszam wszystkich na moje stanowisko nr 44 nowa nazwa Engima Baits Zdj z lakierowania jeszcze kilka warstw lakieru i będzie gotowe Znajdziecie coś boleniowego i oczywiście kleniowo-jaziowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Taka nowość w malowaniu, będzie lepiej widać jak nałożę bezbarwny Jestem zadowolony, co wy myślicie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ciekawy ,Ja bym zrezygnował z białego dołu ,i do końca pojechał w jednym kolorze.Co nie znaczy że ten nie będzie kusił rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ok, przy następnym się to inaczej zrobi dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Woblery, udało mi się zrobić kilka kolorów po parę sztuk z danego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dostałem świeżą porcję zdjątek dwa dni temu (nie mogłem wcześniej wrzucić) wynik zaraz po otrzymaniu paczki od Kamila (Podkarpackie) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jeśli jest ktoś z Zielonej Góry bądź okolic zapraszam, woblery będzie można nabyć w sklepie wędkarskim Sumik w Zielonej Górze na ulicy Chopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Jak będą państwo brali woblerki w sklepach, są właśnie tak zapakowane (opakowania hand made hehe, jedynie plastik nie ????)Po niedzieli dostępne w Okonku na Kępie Bogumiłowickiej (okolica Tarnowa obok Dunajca) Pozdrawiam Edytowane 18 Września 2016 przez Fishmaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Jeśli jest ktoś z Zielonej Góry bądź okolic zapraszam, woblery będzie można nabyć w sklepie wędkarskim Sumik w Zielonej Górze na ulicy ChopinaNa pierwszy rzut oka myślałem że ta babka sięga po worek Edytowane 18 Września 2016 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Na pierwszy rzut oka myślałem że ta babka sięga po worek Haha ???????????? Można i tak to widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Kolejna zadowolona osoba podsyła zdjęcia Na Minifisha nawet szczupak uderzył, także wiem już o dwóch na ten malutki wobler ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Na pierwszy rzut oka myślałem że ta babka sięga po worek To samo skojazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Obustronna reklama ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Woblery w kolejnym sklepie tym razem Okonek Kępa Bogumiłowicka (Tarnów,blisko most na Dunajcu w Ostrowie) Jeśli ktoś jest z okolic a jest ciekawy skuteczności woblerow Dunajec, Biała Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Slimfish kleń 2,5cm i 3g Całkiem fajnie to wygląda i smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Niemalże gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi