Fishmaker Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Boleniowe gotowe ☺☺☺Zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 ładne kolorki Ale takei pytanko techniczne. Przy expresie nie stawiają dużego oporu w wodzie bo pacząc na wielkość steru i jego umieszczenie może być problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nie są do ciągnięcia na maxa trochę stawiają opór w nurcie, na jesienne leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Gotowe do działania Lecą do Sumik sklep wędkarski w Zielonej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Woblery w kolejnym sklepie Sklep zologiczno-wędkarski ul. Krakowska 36 w Tarnowie!!! Zapraszamy ☺☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Szykuję kilka nowości na nowy sezon oto jedna z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zapraszam na wspomnienia z Targów Rękodzieła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Taki projekcik się kluje zobaczymy co z tego wypłynie jak narazie mi się podoba (rybom?) jaki będzie z tego efekt ? :Dzobaczymy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Konkursiwo Witajcie Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia mojej przynęty z rybkami wysyłajcie wybiorę najlepsze i nagrodzę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zapraszam na wspomnienia z Targów Rękodzieła Varivas,kto go wpuścił na targi?Plecionki to tez rekodzieło :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam . Oglądałem Twoje woblery w jednym ze sklepów w Tarnowie .Fantastyczna robota ,zwłaszcza woblery boleniowe ,cudo. No i gratuluje założenia własnej firmy w tak młodym wieku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 lysy69 na Krakowskiej? Jeszcze nie ma żadnej firmy dzięki za dobre słowo w 2017 będzie dopiero wow Lester im więcej stanowisk tym większa kasa, może od tej strony nwm, albo taka odskocznia od woblerow? nwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Tak ,na Krakowskiej ale słabo tam jest wszystko wyeksponowane .Myślałem że jesteś właścicielem firmy "Engima Baits" bo pod takim logo sprzedajesz Swoje woblery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Tak to wszystko mój wymysł ale firmy jak na razie nie ma W 2017 będzie sporo zmian nowy wygląd i wgl plus nowe przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nowe woblerki 4cm się szykują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2323 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Super wobki robisz i nagrywasz fajne filmiki jak brałem się za robienie woblerów to obejrzałem wszystkie Powodzenia oby tak dalej.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Temat gum juz raz tutaj otworzyłem to była masakra jeśli spójrzcie na tamte zdjęcia.Spróbowałem swoich sił znów i zamierzam kontynuować przygodę bo to całkiem fajnie wygląda poniżej takie zdjęcie jazgarza, guma cała pracuje przy główce 7g dla mnie genialne co sądzicie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Te są bardzo ładne, teraz masz się czym pochwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Te są bardzo ładne, teraz masz się czym pochwalić.dziękuję jutro cały dzień odlewam hehe takiego kopa dostałem od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zapraszam wszystkich na KONKURS jaki organizuję na facebooku link znajdziecie tutaj KONKURS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Za niedługo zaczynamy malowanie Co myślicie o takim designie i kilku kolorach, takim sposobem pomalowanych ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jest dobrze ,brakuje wobka w ciemniejszym ubarwieniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Moge byc testerem.Przytulne miejce gwarantowanewsrod smool fishow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jest dobrze ,brakuje wobka w ciemniejszym ubarwieniu .Dzięki za sugestię zrobię i ciemne, czarne oraz jaskrawe i zwariowane kolorystycznie Moge byc testerem.Przytulne miejce gwarantowanewsrod smool fishow.@Tomis możemy się umówić kiedyś na wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi