Fishmaker Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Parę przynęt się zrobiło nareszczcie więcej czasu dzięki wirusowi.Trochę fotki spartaczone przez światło ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jazgarki jak różanki, piękności. U mnie tylko niestety pare najstarszych okoni zna "smak" różanki. Ale młodszym takie kolory smakują. Geny, intuicja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiesz co, posłuchałem dziewczyny i wyszedł taki kolor ???????? jednak miała nosa Dziękuję za miłe słowa ???? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Fishmaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Ładne różanko kielbiki.Napisałem pytanie na PW. Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dziękuję, już odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Coś tam się robi, kilka rodzajów niezawodnych owadów już wyklutych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Ryba w okresie ochronnym ! pkt. 7http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pełna paleta kolorystyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Przesyłka doleciała do mnie. Duża klasa, super wyglądają w realu Twoje wytopy. Zdjęcia tego nie oddają. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Przesyłka doleciała do mnie. Duża klasa, super wyglądają w realu Twoje wytopy. Zdjęcia tego nie oddają. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.Dziękuję bardzo, takie słowa umilają dzień i motywują do dalszej pracy Jeszcze raz dziękuję ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Są też i pstragowe cukierasy pracujące w Xsie 6 cmWolnotonace do obławiania dołków i klasyczne pływające 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Trochę robactwa i niezawodnych MiniFish do oddania http://jerkbait.pl/topic/140582-woblery-na-klenia-jazia-pstr%C4%85ga-okonia-minifish-oraz-owad/#entry2750284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) pora wrzucić kilka ciekawszych zdjęć, które dostałem w ostatnim czasie W ruch poszły Minifishe, thunderki 7,5 boleniowe, slash`e szczupakowo-sandaczowe i niezawodne jazgarze / miło ogladać jak ktoś na kawałek twojej duszy wyciąga tak piekne ryby <<edit>>W wątkach autorskich także obowiązują zasady publikacji zdjęc na JB:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/Dla szczupaka to minimum 75cm. Edytowane 4 Maja 2020 przez mario 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Mario ten jeden szczupak miał wymiar do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Nowe malunki w BRISK 4 Edytowane 5 Maja 2020 przez Fishmaker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Mario ten jeden szczupak miał wymiar do publikacjiTrudno było to stwierdzić wśród kilku, które nie miały...Wstaw go zatem ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Piękne klenie jakie dostałem dziś fotki, co jak co ale owad zawsze się obroni nad wodą ???? ???? Niebawem zdjęcia nowych woblerów, mam do zaprezentowania 3 nowe modele pod szczupaka dużego klenia i dużego bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Poniżej wrzucam jerki 11 cm i 39g wolno tonące niebawem postaram się wrzucić pracę woblerka, oto 12stu jakie udało mi się zrobić w ostatnim czasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Kolejną partią jaką postanowiłem dodać są niezawodne woblerki MIniFish 3 cm długości, drobna praca oraz 2,8g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nowe smuzaki wleciały do oferty praca w relacji na Facebooku oraz instagramie Engimabaits 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jaka długość i waga tej osy ??? Jaka jest "lotność" tego woblera ? Napisz o nim coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flenetar Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Coś tam się robi, kilka rodzajów niezawodnych owadów już wyklutychCzysta poezja, jestem pod ogromnym wrazeniem! Az szkoda do wody wrzucac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Przepraszam wrzucałem trochę w pośpiechu,Długość 3,5 cm waga ok 2,5g co do lotności bardzo porównywalna do moich owadów, czyli dosyć fajnie to leci myślałem, że te piórka będą trochę hamowały ale śmigają aż miło.Wobler jest typowo pływający zastosowałem w nim ster pod kątem dzięki czemu trzyma się wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Czysta poezja, jestem pod ogromnym wrazeniem! Az szkoda do wody wrzucac... Dziękuję za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dziś taka sytuacja piękny zander na jerka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi