lysy69 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A po co malować? Takie są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A po co malować? Takie są fajne.Chcę porobić paski jak ma okoń, machnąć również płetwę na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zabardzo to ja się nieznam ani na odlewaniu gum ani na ich barwieniu .Jak bym ja to robił to bym ociaptał pisakami do cd, jest i czarny i czarwony,ale ja się nieznam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zabardzo to ja się nieznam ani na odlewaniu gum ani na ich barwieniu .Jak bym ja to robił to bym ociaptał pisakami do cd, jest i czarny i czarwony,ale ja się nieznam .Wydaję mi się, że tak łatwo nie ma chyba nie każdy flamaster będzie siedział na gumie nieco dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jest nowy wzór, Ala plotka jeszcze barwy i będzie gicior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ogonek jakiś taki z boku? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Trochę jest skrzywiony, tak się ułożył na ręce, spokojnie dopiero pierwsza taka guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Mieszaj dłużej silikon po podgrzaniu i zalewaj za drugim podgrzaniem.Wtedy nie powinno być już pęcherzyków powietrza w masie i nie będzie purchli na gumie.No i nie żałuj termostabilizatora. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzięki Tomy Narazie odlewam bez termo stabilizatora :/Nie pomyślałem o nim że będzie tak ważny muszę trochę woblerkow podrobic i pasuje znów materiały zamówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Cześć Mateusz, chyba się znamy coraz ładniejsze te twoje gumy, bardzo jestem ciekawy jakie będziesz miał na nie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam, nie kojarzę nikogo z wawy Jeszcze dużo pracy przede mną Dzięki Narazie lód pokrył wszystkie wody i niema jak sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Znamy się z innego forum ja w każdym razie nie mam wątpliwości, że Ty to Ty Muszę tutaj zdjęcie dodać... Edytowane 19 Stycznia 2016 przez maciekd01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzięki TomyNarazie odlewam bez termo stabilizatora :/Nie pomyślałem o nim że będzie tak ważny muszę trochę woblerkow podrobic i pasuje znów materiały zamówićWklęśnięcie tam masz chyba na gumie jak Ci się to powtarza a raczej tak jest to zrób u góry w najgrubszym miejscu gumy w formie lejek.Żeby miał skąd odlew zaciągać materiał przy skurczu.BĘDZIE COŚ Z TEGO,WIDZĘ W TYCH RĘKACH POTENCJAŁ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Musiał bym tonę odlac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Uhuhu jeszcze troche popracujesz i moze byc naprawde ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Coś tam się robi szkoda już koniec ferii czasu będzie mało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Coraz bliżej końca, takie kilka sztuk na start ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Muszę szukać czasu i malować z doskoku Mam nadzieję na fajny efekt końcowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kilka już prawie skończonych wobkow typu owad, trzeba je przetestować tylko kiedy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Podeślij do mnie,z chęcią przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Już są zamówione dawno dawno Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No to się spóźniłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Troszkę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Coś tam pomalowalem, prawie dokonczone pozostaje je tylko ustawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 część w końcowym etapie część dopiero raczkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi