brown Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Bardzo fajnie pomalowane te z posta 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Fajne te wobki ale jedynie co się najbardziej rzuca w oczy to oczka brzuszne Doginaj je sobie nawet na gwoździu bez główki, lub na jakimś śrubokręcie i wychodzi wtedy ładny kształt Edytowane 10 Marca 2016 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki panowie za rady i spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Skrobanie, struganie Spróbujemy z pływającym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Troszkę było zabawy, teraz japa cieszy...Ma z czego ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ma z czego fajne woblery. Najbardziej podobają mi się żuki - mają swój charakter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki szkoda trochę bo mało ich w tej seryjce udało się zrobić, a malować je lubię najbardziej.... może już kuszą jakieś pstrążki, kleniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Korpusy czekają na stelaż, już coś jest zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ciężką pracą "dorobiłeś się" statusu "twórca". Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 heheh dzięki wielki Niebawem wrzucam zdjęcia bo już farba schnie na kilkudziesięciu sztukach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Coś tam się skrobie żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ustawione... nawet jestem miło zaskoczony braniami rybek, szkoda że tylko delikatnie, zawsze to coś...(fotki pstrykane telefonikiem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Kilka ukończonych i ustawionych woblerkow, praca drobna migotliwa jest też coś z delikatnego X. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Stery sam wycinasz czy kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To kupowane stery. Widać to po nieoszlifowanym "łączniczku" na dole stera. Ale przynajmniej wtedy zawsze są idealnie symetryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Tak teraz już przy większości moich woblerkow są kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Właśnie największą męką jest chyba wycinanie sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Przy większej ilości troszkę nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Coś tam pomalowalem, prawie dokonczone pozostaje je tylko ustawićTe klasyczne są eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Te klasyczne są eleganckie Dziękuję, właśnie poraz pierwszy próbowałem z folią Alu i sam jestem zadowolony. Już mam nowy pomysł jak następne z folią zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dziękuję, właśnie poraz pierwszy próbowałem z folią Alu i sam jestem zadowolony. Już mam nowy pomysł jak następne z folią zrobić Foli alu fajna sprawa ostatnio byłem na Sanie i właśnie na klasyki oklejone folią były jakieś brania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Foli alu fajna sprawa ostatnio byłem na Sanie i właśnie na klasyki oklejone folią były jakieś brania.. hehe chyba wszystkie okleję folią pobudziłeś mnie do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 hehe chyba wszystkie okleję folią pobudziłeś mnie do działania Folia jest fajna ostatnio w Kauflandzie kupiłem 20m za 4.99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ja mam coś takiego znaczy się taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja mam coś takiego znaczy się takąElegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi