Fishmaker Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kilka nowo ustawionych woblerków, fajnie się sprawdziły przynajmniej jeden któremu dałem szanse już do końca Praca różnorodna jak i głębokość pływania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 fajne a malowane aero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki Nie wszystkie, kilka jest oklejonych Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Działasz ostro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ostatnio przy ustawianiu woblerków Podwójne zadowolenie (własne wobki, pierwsze rybki w tym roku na Dunajcu) ale niedosyt, że to nie klenie Dzisiaj trzeba spróbować pod wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ostatnio nadeszła mnie ochota na naturalne kolorki, co myślicie? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ostatnio nadeszła mnie ochota na naturalne kolorki, co myślicie?dobry towar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Uzupełnienie cdn... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Widać duży progres . Wobki rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dziękuję bardzo, wrzucę coś niebawem tylko ustawić, mam nadzieję że się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Coś pod Pana Bolesława, kotwy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ciekawe jak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Nagram filmik, jeszcze nie wrzucone w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zabawy z realyfishem pod okonki 5,5 cm coś około 5g będzie miało jeszcze trzeba zobaczyć na wodzie jak to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jazgar gotowy pasuje dziś przetestować Pierwszy realyfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Prócz tego kilka Dunajcowych maluszków (kleni) Miałem fajną przygodę, trochę więcej szczęścia i moje PB było by wyższe :/ możliwie, że dwa razy Przy jednej sytuacji kleń ok 50cm już zasysał woblerka a tu nagle mnie zobaczył i uciekł, druga rybka siedziała na kijku ale się spięła (był fajny opór hamulec oddał od samego początku dość ostro) na wariata z przedłużonym sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Obiecany filmik z pracą, dograłem jeszcze dwóch przynęt aby za krótko nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dziś klenie strasznie pochowane, chyba czas wyskoczyć na małą rzeczkę... > ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ładnie Ci biorą na te maluchy ja ostatnio nie mam szczęścia do białorybu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Hehe wolał bym mieć szczęście przy kleniach ???? którego ostatnio coś brakowało, nie mówię o dniu wczorajszym gdzie klenia nie było widać ????Każda rybka z Dunajca cieszy, ważne że na swoje strugaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Na małych rzeczkach też kicha W sobotę na twoje żuczki zamiast klenie biły tylko małe pstrążki ... Okoliczności przyrody były za to piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Przynajmniej to wynagrodziło wędkowanie cieszę się, że pstrążki też waliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Już kilka prawie skończonych wobków, pozostały prace estetyczne dopieszczające.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Barwna gromadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dwóch większych bohaterów dzisiejszego dnia Brania niepewne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi