SPIDERLING84 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Aż wstyd mi zadawać to pytanie, ale zupełnie jestem zielony w kwestiach związanych z porozumieniami PZW. Dotąd łowiłem tylko i wyłącznie w granicach swojego okręgu lecz w przyszłym roku z pewnością często będę gościł w okolicach Krakowa. Widzę, że PZW Katowice ma porozumienie z PZW Kraków, zatem po dopłacie mogę wykupić również krakowskie pozwolenie. Ich liczba jest ograniczona. Po wniesieniu opłat w macierzystym kole mam udać się do jakiegoś koła w Krakowie? Zupełnie nie wiem jak się za takie rzeczy zabrać. Będę wdzięczny, jeśli ktoś mi wyjaśnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Krakowski znaczek możesz kupic w Katowicach na ul .Wróblewskiego w siedzibie okręgu pzw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpablox Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wystarczy poinformować skarbnika swojego koła odpowiednio wcześniej o tym, że będzie się chciało nabyć taki znak. Wtedy skarbnik, podczas pobierania z okręgu pozostałych znaków, weżmie i ten. Przeważnie skarbnicy mają po kilka takich znaków na stanie, ale jest to zależne od planowania, tzn jeśli w poprzednich latach było zainteresowanie w kole, to przywozi daną ilość. Najlepiej więc przedzwonić jak najszybciej bezpośrednio do skarbnika i mu po prostu o tym powiedzieć. Przeważnie już początkiem stycznia skarbnicy nabywają znaki. Ja jestem z PZW Kraków i często brałem porozumienie na PZW Bielsko.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Bardzo dziękuję za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Kolego ale tu nie ma ryb....Wyrzucasz kasę w błoto....Dobrze Ci radzi krakus z urodzenia i z przymusu. No chyba że zbierasz znaczki to przepraszam, nie było tematu..... Tak na poważnie to tak jak koledzy piszą powyżej. Łaski nie robią. Zgłaszasz że chcesz znaczek i skarbnik ma załatwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Okręg katowicki ma 200znaczków na okręg krakowski. W zeszłym roku chciałem zdobyć znaczki dla kolegow.Zapomnij człowieku.W siedzibie okręgu na Wróblewskiego w dniu w którym znaczki na Kraków miały być wydawane już ich nie było.Podobny cyrk był dwa lata temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Okręg katowicki ma 200znaczków na okręg krakowski.W zeszłym roku chciałem zdobyć znaczki dla kolegow.Zapomnij człowieku.W siedzibie okręgu na Wróblewskiego w dniu w którym znaczki na Kraków miały być wydawane już ich nie było.Podobny cyrk był dwa lata temu.Tego się obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 200 sztuk jest po niższej cenie, za normalną kupujesz bez łaski, tylko trzeba zamówić w kole. Ja mam blisko do okręgu, więc tam w kasie załatwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Oczywiście miałem na myśli znaki w cenie promocyjnej. Z tymi w cenie normalnej nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Od 18.01 są te znaczki po 75zł, więc jeżeli ktos chce kupic to trzeba się pospieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Z tego co wiem to 18 stycznia o godzinie 14 już wszystkie były wykupione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wczoraj kupowałem, i jeszcze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No to nie wiem o co chodzi ponieważ dzwoniłem w poniedziałek 18.01 do pzw Katowice i poinformowano mnie ,że tych tańszych zezwoleń na Kraków już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Skąd ta presja na krakowskie znaczki? Tu ryb nie ma! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Skąd ta presja na krakowskie znaczki? Tu ryb nie ma!Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie ma to jak małopolska gościnność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 ryba jest wszędzie , kwestia podejścia hihi. we wrocławiu też cyrk ze znaczkami ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Panowie a jak sprawa wygląda ze znaczkami na okręg Radomski ? Czy mogę wykupić w Katowicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Z informacji ze stron internetowych okręgu katowickiego wynika,że kasie zarządu są dostępne znaczki na Radom w cenie 60 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi