Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Michał to dobry kij powinien mieć głębokie ugięcie i szybką szczytówkę do zacięcia ale i szybki powrót przy walce z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Michał to dobry kij powinien mieć głębokie ugięcie i szybką szczytówkę do zacięcia ale i szybki powrót przy walce z rybą. Masz racje chociaz moje muchowki sa bardzo zroznicowane od modeli przy ktorych Sage TCX wydaje sie wolna wedka do Scotta G o akcji krowiego ogona. Wszystkie lubie Zobaczysz jaki bedzie Twoj Z-Axis na tytanach :D Bujo P.S. testy Hardiego i nie tylko: http://www.yellowstoneangler.com/FlyRodReview.Best5weightfly rod.HardyZenith.SageZ-axis.WinstonB3x.WinstonBIIIx.LoomisNRX .SageVXP.StCroixLegendEliteTempleforkBVK.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Michał czekam z niecierpliwieniem ale od resstafina napewno nie będzie szybsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Michał czekam z niecierpliwieniem ale od resstafina napewno nie będzie szybsza . Ressafinow nie mialem w rekach to i ciezko cos powiedziec. Z-Axis nie jest najszybsza wedka ale jest dosc dynamiczny. Najlepsza 10' #4 jaka mialem w rekach, we wersji custom oczywiscie Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Od pewnego czasu się tym kijom przyglądam, na Efttexie miałem okazję je obmacać - wbiły mnie w ziemię.Powoli rozglądam się za takim kijkiem dla siebie, jako że straciłem sprzęt szczupakowy w Szwecyji.Z radością zobaczyłem te kije w Fishing-mart, w dodatku w cenach chyba podobnych, jeśli nie nizszych niż w uk... Najbardziej zaciekawiła mnie waga tych wędzisk - #12 jest tylko 4 gramy cięższa od #9 Czyli nie wydawało się mi kiedy nimi machałem - że są bardzo lekkie.Polookałem trochę po necie, poczytałem różne opinie o tych kijach i chyba jest to dobra opcja - wciągnięcie jednego kijka 9'#9 w wersji niezniszczalnej, na większość dużych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam Panie i Panowie w tym tygodniu rozmawialem z przedstawicielem Hardego.W przyszlym roku Styczen, Luty maja sie pojawic blanki spinningowe.Podobno sa niesamowicie mocne i lekkie.Ja juz czekam na swoj Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi