Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. undre Opublikowano 16 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Sezon na nizinach rozpoczęty dość dobrze. 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ferret Opublikowano 17 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Między okoniami trafiłem takiego, nie wygląda ale 57 ma. Trochę nawywijał w badylach :-)Kij SG MPP 3-16, gumka Kajtek eazy shiner. 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Rozmiary treningowe, jak to na zimę przystało.. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzień wędkarza zaliczony 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Popradzkie kleniowanie w dniu wędkarza :-) Fajna taka wycieczka szczególnie jak rybki dopisują 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gratulacje Piotrki Też dzisiaj świętowałem, całe 7 godzin chodzenia za kleniem Udało się przechytrzyć 6 kleni i jako przyłów miałem fajną świnkę całą w wysypce . 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Gratulacje!!!TOMI803 mógłbym się przyłączyć do jednej przechadzki za kleniem wraz z Tobą MISTRZU? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Dzięki Mateusz, ale z tym mistrzowaniem to grubo przesadzasz, troszkę znam rzekę, czasem mam fuksa Pod koniec kwietnia, początek maja, zanim rzeka zacznie strasznie zarastać i pogoda będzie łaskawa a ja znajdę 1 pełną wolną sobotę to możemy coś posmużyć Klenie zaczynają się już pomału podnosić do powierzchni, ale dzisiaj jeszcze nie udało mi się skusić żadnego na smużaka, mimo to cieszą oczy . Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Pięknie Tomku dajesz z tymi kleniami - GRATY! A to kleń złowiony przez znajomego w tym tygodniu na jednej z nowo-sądeckich górskich rzek na strimera 8 cm. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. undre Opublikowano 21 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Kolejny klenio ukłuty. 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 U mnie jeszcze zimnisko ale pierwsze malizny startują, tylko proszę nie drzeć łacha 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweł0891 Opublikowano 23 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dzisiejszy rybek pod pięćdziesiąt 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Nie mam powodu nie wierzyć.Ja natomiast wierzę w to ,że nad wodą trzeba kombinować, a nie brać gotowych przykładów. Chyba pamiętasz jak Cię odwiedziłem i uparcie z premedytacją idąc za Tobą łowiłem głęboko. Chciałem coś z tej wyprawy wynieść, a nie połowić na siłę p.s Nie tylko z kleniami jest tak , że na wiosnę dużo lepiej żerują i łatwiej je złowić. Przykładem może być moja herbowa ryba boleń gdzie maj jest przychylny w łowieniu tej ryby. To samo tyczy się jazi. Jak dla mnie to lato i niżówka na dużych rzekach to wyzwanie do łowienia dziennego tych ryb. Edytowane 31 Marca 2016 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 daleko wychodzony klenik 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzisiaj zrobiłem szybki wypad nad wodę. W dwóch miejscach klenie pięknie zbierały owady z powierzchni- widok bajka Złowiłem kilka sztuk, ale z młodszego rocznika. Większe klenie bardzo ostrożne i niechętnie się jeszcze podnosiły do smużaków. Na koniec łowienia na woblera skusiłem taką kluskę. 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Sezon na Dunajcu otwarty. Edytowane 25 Marca 2016 przez Perez. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Tegoroczny na swojaczka:-) Edytowane 26 Marca 2016 przez noname 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Świątecznie i smużakowo 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam,muchowy klenik ze stojącej wody,pozdrawiam Daniel 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja dzisiaj widziałem że wszystko się nad moją rzeką ruszyło...oprócz kleni znaczy nie widać ich na powierzchni,wszystko żyje ,kwiatki ,pająki ,robaczki,narybek się wygrzewa na płyciżnie ale kluski tylko dziadkom na kuku siadają.Pare takich słonecznych dni jak wczoraj,dzisiaj i musi wybuchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Witam,rybka złowiona na 3 cm pijawkę z różową główką, rzut rolką pod nawis gałęzi, pierwsze zebranie sznura i branie,sprzętowo kij Vision 3zone 8,6, #5,linka DT ,5F SA, kołowrotek Scierra XDA91(czekam na kołowrotek o odpowiednim rozmiarze),pozdrawiam Daniel Edytowane 31 Marca 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 To był dobry dzień Od rana, wraz z kolegą, byliśmy na czterech różnych łowiskach. Rybki, delikatnie mówiąc, nie współpracowały. Na koniec dnia wpadliśmy na Street Fishing, czyli nad przepływającą przez Bielsko rzekę Białą. Udało mi się dopasować przynętę i w krótkim czasie złowiłem około 20 sztuk kleni. Obiecałem, więc wybaczcie, przynęty "nie sprzedam" Na zakończenie pojawił się też pstrążek 37 cm, co na tak małej rzeczce jest rzadkością. Rybność "mojego" potoku znów mnie, pozytywnie, zaskoczyła Wędzisko to Savage Gear, Light range Fishing (0-5 g), plecionka cztero splotowa rozmiar 0,4, przypon z żyłki 0,12, a kołowrotek to Shimano Super 1500 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Piekny klen Janusz! A powiedz te 20szt. w takim rozmiarze +/- ? Jesli tak, ja nazywam takie wyprawy "dniem konia" Jak dotad, mialem zaledwie kilka takich dni, a w szczegolnosci pamietam jeden gdzie juz mialem dosyc kleni 45-50cm. To chyba taki jedyny raz kiedy, zwinalem sie do domu przez brania ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 moja mała cegiełka do kleni 2016 PZDRZanderix 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi