TOMI803 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W górskich klimatach, dzisiaj trzy klenie. Dwa na gąsieniczki, zieloną i białą od kol. @marekn i największy na muszkę od kol. @Harjer 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Guciolucky to ja czekam z niecierpliwością jak na razie to brakuje ci jakieś 6 -4cm :-) ,mam nadzieję że dociągniesz :-) ,a że ty chyba też nie na największych rzekach łowisz to jakieś ochraniacze na kolana musisz zakupić :-). Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Miał być pstrąg,całe szczęście,że nie szczupły bo prześladują mnie z obcinkami.Na woblerka. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Skalniak 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzisiaj klenie dalej strasznie niemrawe, pływały majestatycznie mając wszystko w.... nosie . Jak już się coś uwiesiło to była to straszna drobnica, z wyjątkiem jednego "pana" po 50 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 U mnie Tomku dzisiaj na Dunajcu to samo, pływały a brać ni jak nie chciały, przy najmniej te większe, jeden tylko się skusił około 45cm na obrotówke i trzy małe pyrtki, widziałem też sporo bolenia patrolujących przybrzeżne partie wody, a myślałem że na moim odcinku już boleni w Dunajcu niema, dobry znak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Mnie też w końcu udało się wyskoczyć na klenie, nr 1 była żabka: Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez marekn 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nareszcie jakieś zdjęciowe kluski . Woda opada , choć nadal mocno trącona . Brania mocne i pewne , takie jak lubię . Dzisiaj robotę robił gajosikowy bananek . Rybki grube , odpasione , w znakomitej kondycji . Poniżej dwa największe . Sprzętowo FX 902-2 , Exsence Ci4+C3000M , Dragon HM80 0,16 ( grubo ) . 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Prowadzenie przynęty z prądem i branie pod samymi nogami.sprzętowo: phenix fx 862, daiwa balistic ex 2500 h, sunline 0,8lb, przypon z fc i mepps. Pzdr. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatni kawalerski:)Slavo dzięki za podebranie, Ziom dzięki za foty:) Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez nito82 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kurcze, jak Wy to robicie? Gratuluję pięknych kleni.Ja same króciaki na małych, urokliwych rzeczkach.Na Odrze przerwały tarło z powodu temperatury i coś podjadają, te większe też spokojnie, wachlarzem prowadzony champion, przez warkocz sąsiadujący z dołkiemżyłka 0,18, xls, stl 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy wtej przerwienie leją mleczem po palcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czemu po palcach?dużo krótkich lało troszkę mleczem, niektóre srały, jak to u kleni, ten nie lał,ani nie srał, wydaje mi się, że to była samicaw zeszłym roku przeciągały tarło aż do lipca z przerwamiwchodziły, jak zimniej to złaziły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 U mnie na głowkach jeszcze ich nie widać Wodę duza zimna A co roku tarło mają pod koniec maja/początek czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pytałem,bo wiślane jeszcze przed tarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 chłodne wieczory są odpowiednią porą na dużą kluskę 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Super ryba i zdjęcie! Co zassał? Wyszedł do jakiegoś smużaka, czy klasyczny wobek? Napływ ostrogi, czy wsteczny prąd w klatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 zdjęcie robił Nito, kleń wziął w daleko w warkoczu od strony spokojnie kręcącej wody w klatce skusił się na championa 4 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, dziś był chyba jaziowy dzień jak widze powyżej i w dodatku łowili Tomasze . Gratulację imienniku. Mój misio miał 53 centy i świetną kondycję. Wobek na zdjęciu ma 4,5 cm. Szkoda tylko, że fota marnej jakości...Pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Popołudniowy amator Sunray Shadowa . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Majowy... 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Drugi dzień majówki na występach gościnnych . Oprócz niespodziewanych przyłowów dwa zdjęciowe klenie . Rybki nieomal bliżniacze , prawie z jednego miejsca . Pierwszy zgarnął z wierzchu , drugi palnął konkretnie na wyjściu z mikrodołka . Powoli zaczyna się ruszać . Te , które widziałem w tym siurku dzisiaj , miały już smocze rozmiary . Wszystko jest opóżnione w stosunku do zeszłego roku o dobry tydzień . Najbardziej mi szkoda okazodajnej miejscówki , którą opisywałem w zeszły roku , a którą zniszczyli drwale-melioranci . Ale i tak pięknie było ... 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Bolenie mają na Bawarii okres ochronny do 31 maja, łowie dalej Klenie 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Nie tylko w Bawarii obowiązuje okres ochronny bolenia, dotyczy on również granicznej Odry i innych wód poza tymi gdzie prywatne podmioty prowadzą gospodarkę rybacką. Edytowane 3 Maja 2016 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi