SPIDERLING84 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Bolenie mają na Bawarii okres ochronny do 31 maja, łowie dalej KlenieK1024_DSCF2033.JPJak długi? Jeśli można się dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak długi? Jeśli można się dowiedzieć...54 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 54 cmA waży chyba ze 3 kilo. Piękny kleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Szalejesz z tymi kleniami maro U mnie dziś tylko jeden się zameldował, ale już z tych co dał popalić w silnym nurcie. Przywalił w obrotówkę piątkę Edytowane 5 Maja 2016 przez Paweł R. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Gratulacje Maro i gratulacje Paweł ja coś nie mam szczęścia do takich kleni ps. pochwal się Paweł na co złowiłeś tego klenia haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Słaby u nas ten maj jak nigdy 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 U mnie dzisiaj tylko jeden godny uwagi - 44cm. Niestety tym razem brak było w pobliżu dobrego samarytanina dlatego musiałem ratować się słowiańskim przykucem i fotka z ziemi 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Pod koniec dnia znalazłem miejsce żerowania fajnych kleni, skubały ale nie były skore pobujać się na moim burgundowym kiju więc musiałem zadowolić się tym co było podatne na złowienie. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Podlasie budzi się do życia. Dzisiejsze PB 52centy! <3 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Pierwsze nocne rybki w tym roku. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maro zebaty Opublikowano 7 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 7 Maja 2016 przez maro zebaty 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Pierwsze nocne rybki w tym roku. I do tego Royal Class Silstara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 czarne żuki robią robotę FoamFly!!! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Marku Gratuluje Kleni!!! Rybki godne Łowcy!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Gratuluję kolegom, pięknych ryb Na Warmii chociaż zieleń mamy soczystą :-) 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) HUNTERowo-smużakowo Edytowane 8 Maja 2016 przez TOMI803 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Wedkarskie pozdrowienia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Pierwsze nocne rybki w tym roku.Łowisz w nocy mocniejszym sprzętem? Czy to jest ten stuningowany Silstar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Pierwsze nocne rybki w tym roku.To chyba mój wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 W wieczornej sesji jeden zdjęciowy . Rybka w bardzo dobrej kondycji . Zarówno rano , jak i po południu robotę robił gajosikowy killer egg . Rybki były w łowisku , ale miały gdzieś tradycyjnie prowadzone wabiki . Zabójcze jajo prowadzone wachlarzem z delikatnym odpuszczeniem było zbierane pewnie . Sorrki za zdjęcie , ale topografia terenu nie pozwalała na nic lepszego a wypuszczać rybki trzeba było ukradkiem . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Łowisz w nocy mocniejszym sprzętem? Czy to jest ten stuningowany Silstar?Tak Dokuś ,w nocy łowię dwa razy mocniejszym sprzętem bo od 21:00 dwa razy większe ryby biorą .Silstar delikatnie przerobiony przez pana Kawalca (skrócony dolnik i zmieniony uchwyt kołowrotka ,od dolnika w górę niestety nie doszliśmy do porozumienia i reszta została w oryginale). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 To chyba mój wobler? Sebastian , to Twój woblerek z najnowszej dostawy, ale chyba to nie żadna nowość,niespodzianka... że coś na to bierze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi