SPIDERLING84 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) 2 klenie z ostatnich dni... Edytowane 9 Maja 2016 przez SPIDERLING84 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Chwila wolnego po pracy, mała rzeczka i sucharek na końcu przyponu 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Gratulację !!!Ja dziś byłem ale na nieszczęście klenie odprowadzały moje wobki za to złowiłem pięknego krąpia i świnkę Coś robiłem nie tak ? ktoś coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Napisz maro jakim sprzętem operujesz by te kluski wycholowac .Bo widzę ze to juz woda nizinna czy jeszcze nie niepodajac nazwy rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Napisz maro jakim sprzętem operujesz by te kluski wycholowac .Bo widzę ze to juz woda nizinna czy jeszcze nie niepodajac nazwy rzeki. Batson XST 1142 zauberek 2000 i żyłeczka mikado 0,16 co do wody to nie obraź się ........ Edytowane 9 Maja 2016 przez maro zebaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 dzisiejszy klusek na 3 cm wobka wykonanego przez brata 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Maćku, napisz coś więcej. W jakiej miejscówce, warkocz, zastoisko, itp? Jak enigmatycznie napiszesz, na którym zakręcie, czy pod którym drzewem, to zlokalizuję Żarcik, oczywiście, przydałoby się parę słów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Maro zebaty,napisz kilka słów o swoich pięknych rybach Robią wrażenie takie kluski Widać, że duuuuże i sporo mają cm. Ale coś od siebie napisz, bez miejscówek oczywiście Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Maro zebaty,napisz kilka słów o swoich pięknych rybach Robią wrażenie takie kluski Widać, że duuuuże i sporo mają cm. Ale coś od siebie napisz, bez miejscówek oczywiście Slavo praktycznie wszystkie złowione z górnych partii wody w różnych miejscach i o różnych porach dnia kleń o tej porze roku jest dosłownie wszędzie i nigdzie potrafi zaskoczyć swoją obojętnością ........ lub odwrotnie swoją żarłocznością często jestem nad wodą bo normalnie kocham to ! nie liczą się wyniki lecz spokój i woda a że uda się od czasu do czasu coś złowić to już inna historia ostro w tym sezonie testuję woblery Jacka @jaceen i powiem szczerze jestem pod ich ogromnym wrażeniem większość kluch złowiona została na jego wynalazki ...... Edytowane 10 Maja 2016 przez maro zebaty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Prawdopodobne 31.07.2016 http://www.pzw.org.pl/rafineria/cms/13321/terminarz_zawodow_2016r_ Edytowane 22 Maja 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Zassał z wierzchu 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Odrzańaskie 50+ na rozpoczęcieWarkocz przerwanej główki5 cm. wobler chiciorek J. Widła Obróciłem fotę, tak łatwiej oglądać. Edytowane 11 Maja 2016 przez bartsiedlce 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 W końcu się trafił jakiś fajniejszy klonek do zdjęcia... przybombił fest 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Strimerkowy... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) @Kielo, kolanka całe i zdrowe Edytowane 12 Maja 2016 przez guciolucky 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Piękny ,z małej rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak, domowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pierwszy w życiu złapany kleń, nigdy za nimi nie chodziłem ale przed zawodami na Brdzie postanowiłem sprawdzić czy dam radę jakiegoś złapać, równe 41 cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Chwal się chłopie Napisz, jak złowiony, na co, jakim kijem, w jakiej wodzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Im dłużej oglądam te Wasze "klony", to stwierdzam, że to ...ładne rybki są! Ten powyżej - troszkę "ranion" w kontakcie z kolegą @qmichalq, ale cieszy jako pierwsza rybka tego gatunku, natomiast tłuściutka klucha kolegi @guciolucky, to już nie przypadek! Naprawdę Kolego @guciolucky widać, że z "niejednego pieca chleb jadłeś" i z kleniami jesteś za pan brat!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stradicONE Opublikowano 12 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Odrzańskie 58cm zabawa była przednia i nieźle dał w kość, ale to właśnie dla takich ryb warto uprawiać ten sport. Złowiony na woblera TB! Jakość zdjęcia taka sobie, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 W końcu z wierzchu 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi