Sicu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Debiut z sucharem nad rzeką i zamiast kropek srebrne łuski:p 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Sicu teraz będziesz tu częstym gościem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To z Klenia Raby ? Czekam na relację jak na Rabie brały w tym dniu, bo na Wiśle w Morsku kicha. relacja niebawem rybki raczej współpracowały ja złowiłem 4 szt zaliczyłem kilka spadów oraz miałem parę sztuk pomiędzy 25 a 30 cm ( zaliczane były wszystkie powyżej 30 cm podniesiony został wymiar minimalny ) pogoda i woda w tym tygodniu dopisały impreza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Po długiej przerwie, wczoraj wyskoczyłem nad rzekę. Łowiłem w samo południe, klenie słabo reagowały. Udało mi się złowić trzy sztuki, największy na chrabąszcza xxl prowadzonego pod powierzchnią. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Z tej samej rzeko co TOMI803 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kuballa44 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3 lata. 3 lata jezdzilem i ogladalem piekne klenie, ogladalem i uczylem sie pokory. Kazdy mowil ze temat nie do ugryzienia, ale w koncu sie udalo! Dziekuje amigo z Wioski z tramwajami za podebranie. Alez to sa piekne ryby! Mial 52 cm, zassal woblera owada. Na sam koniec wzial wiekszy. Ale hamulec na beton pozbawil mnie drugiego klenia w zyciu. Ale nie mozna miec wszystkiego, prawda? Wydarlem sie z radosci tak ze przechodzacy obok wedkarz musial miec o mnie i moim zdrowiu psychicznym ciekawe zdanie 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Największy dziś, wgl dzień bardzo słaby woda w dół :/ kleniki bardzo ostrożne, podbijały woblerki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ależ tąpnął... 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Osz ty ale "pyza" Z ciurka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Przepiękna klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Pierwsze moje foto w tym temacie, niestety słabe, ale samemu nad wodą, a nie chciałem cudować, żeby ryba nie czekała dłużej na brzegu ;-( Czwarte w życiu wyjście na klenie. Póki co, trzy wyjścia z rybami, jedno z czuciem ryby, niestety nie zacięta ;-) Tym razem 45cm kleń z przelewu Wiślanego na brombe 25mm, mój rekord. Jestem z siebie dumny hahahahh Czekam na większe ;-) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Chwila odpoczynku po pracy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RobertoPL Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wędka ultra light Daiwa 0.5-9g, żyłka 0.12mm, wobler powierzchniowy imitacja żuka, to wszystko kupione, widzieć wyjście tego 57cm klenia do przynęty i holować go na tak delikatny zestaw bezcenne. Rybka pływa dalej 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wczorajsze klenie. Było jeszcze kilka ryb na muchę. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 W sumie to mój pierwszy taki ładny zazwyczaj same maluchy wpadały jako przyłów Nie mierzyłem szybkie foto i z powrotem do wody kijek do 4lb i plecka varivas 0.2, guma 8cm ala jaskolkaW momencie podbierania plećiona nie wytrzymała i niemal by poszedł bez foto z moją przynętą 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Plecionka 0.2 to strasznie gruba jak na kleniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Zapewne pe 0.2Nie średnica 0.2.... zresztą kto podaje średnicę plecionki PS fajna klucha Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzisiejszy hat - trick 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Plecionka 0.2 to strasznie gruba jak na kleniowanie Tomek ma rację nie chodziło o średnicę tylko opis plecionki Jutro pobiegam znowu w tej okolicy może znowu się trafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Konkretne boom i speed pod farte, czyli mój ulubiony zestaw emocji 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzisiejszy, bez szału było. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sucharek zaskoczył po raz kolejny. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Może nie tak okazały jak te powyżej, ale każdy z powierzchni cieszy 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ale kluchy zapodajecie ! I mi udało się fajnie połowić. Zajadały piankowce i mokre muchy. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi