Michał Pawłowski Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzisiaj miało być opalanko nad rzeką razem z dziewczyną.. no ale jak tu wędki ze sobą nie zabrać 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Popoludnie ze starszym Panem Rheinanglerem zaowocowalo kilkoma ladnymi kleniami . Oto najwieksze .pozdrawiamy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Edytowane 19 Czerwca 2016 przez maro zebaty 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 HejkaChciałem się pochwalić klenikami i filmem, łowiłem z kolegą forumowym @obcy91 zachęcam do oglądania w Full HD 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiejszy z ultra lekkiego smużenia. Jechałem z nastawieniem na okonie,więc zabrałem swoją okoniową wykałaczkę(MHX S871-2) Miałem już wracać, ale postanowiłem odwiedzić miejscówkę na której nie byłem dobre pół roku. Było warto! Tam zaczęły zbierać, a że miałem przy sobie pudełko z żukami musiałem to wykorzystać... Zassał 2.5cm mrówkę kolegi Pawła Parfieniuka Edytowane 20 Czerwca 2016 przez WIL 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Bieszczady, piękne widoki, rzeka, krótkie spodenki i wędka - TO LUBIĘ . Wczoraj najlepsza była jętka. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez marekn 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Edytowane 21 Czerwca 2016 przez maro zebaty 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Winko Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 W końcu się doczekałem i mogłem po długiej przerwie wybrać się nad Ropę! Dziś bardzo wczesną porą klenie bardzo dobrze reagowały na małego chrabąszcza z Huntera spławianego po powierzchni wody. Udało mi się złowić dosłownie kilkanaście kleni z czego jeden bardzo okazały z 5tką z przodu . Niestety ale jak słońce się podniosło to klenie przestały reagować na jakie kolwiek wabiki 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 @Winko gratuluje ja wczoraj byłem pod wieczór na Ropie i też kilka klusek wyciągnąłem, 3 na kiełżyka, a resztę na bezsterowego trzmiela. Swobodny spływ, oczko co jakiś czas i brania takie, że woda się kotłowała. Podczepiłem też brzanę +60cm i tak mnie przewiozła, że hej. Na szczęście woblera oddala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Odrzańskie też są aktywne.Taki sprzed paru dni:) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A mi się wczoraj wypięła kluska 55-60 cm....Wybrałem się z żoną i dzieckiem bardziej na spacer niż na ryby... Ale wędkę musiałem ze sobą wziąć Łowiskiem był uregulowany fragment rzeki o szerokości ok 7-8 metrów o długości ok. 1.5 km (od progu wodnego do kolejnego progu, które stanowią dla ryb przeszkody nie do przebycia). I w jednym, jedynym sensownym miejscu na tym odcinku wzięła kluska Ale niestety brak podbieraka i zahaczenie za przysłowiową skórkę sprawiły, że przy próbie podebrania ręką klenisko się wypięło I teraz pytanie do kleniowych znawców, czy ta rybka w tamtym miejscu będzie nadal przebywać i warto za kilka dni ponownie na nią zapolować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Winko Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Ja nadal odrabiam zaległości z ostatnich dwóch miesięcy. Wczoraj od czwartej rano do godziny ósmej trafiło się dużo kleni. Zbierały zarówno z powierzchni jak i w toni nurkujące chrabąszcze z ,,HUNTERa. Normalnie jak ja długo musiałem n to czekać - spacer wodą w otoczeniu przepięknej przyrody oraz klenie które naprawdę świetnie gryzą. Trzy wczorajsze największe - kolejno 48, 51 oraz 46cm Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Winko 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Taki klenik z wczoraj 51cm 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) kolejny " profesor " Edytowane 24 Czerwca 2016 przez maro zebaty 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wow Maro, ile mierzył? Na co się skusił?Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wow Maro, ile mierzył? Na co się skusił?Gratulacje! ładne 5 z przodu było nie mierzę ryb które nie przekraczają magicznego miejsca na kiju z moim PB skusił się na żuka grabarza od Jacka mendyka @ jaceen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 To spytam ile mierzy sobie odległość do tego magicznego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) To spytam ile mierzy sobie odległość do tego magicznego miejsca? 55 cm od dłuższego czasu nie do przejścia...... chyba jestem jeszcze za cienki na te grube Edytowane 24 Czerwca 2016 przez maro zebaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Od początku dnia było pod górkę.. brakowało trochę szczęścia ale ostatecznie fajna ryba z rynienki wyjechała 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Po meczu kolejna dawka emocji! Dzisiaj bardzo fajnie gryzły. Na zdjęciu największy. Noc baaaardzo gorąca bo aż 26°C o 22.08Sorry za jakość fotki ???? Edytowane 25 Czerwca 2016 przez WIL 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Piątka z przodu przed meczem.To nie papieros w ustach...- smużak Branie było bardzo dynamiczne jak na taki gorący dzień. Mocne uderzenie od dołu z zacięciem nad wodą. Hamulec w kołowrotku zapracował jak UZI 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Wybredne ostatnimi czasy. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez KwaQ 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pobudka o 2, śniadanko i na rower. Następnie ucieszka od stada dzików i dopiero później klenie. Jak widać nie przeszkadzała zmiana temperatury z 34°C wczoraj na 17°C dzisiaj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 fajne rybki pospadały na osłodę została młodzież .......... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Taki tam.. "podtrawkowy" amator tłustych owadów 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi