Marcin P. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Ostatnie dni bez większych rezultatów. Okonie pojedyncze jedynie, duże wzdręgi nie współpracują w ogóle, a o klenia ciężko. Dziś miałem w przeciągu 30min dwie sztuki. Pierwsza wyjęta, natomiast druga spadła robiąc przy tym sporo hałasu i płosząc resztę na dobre:( Ale coś się zadziało i czekamy do soboty Stojąca woda, sprzęcik bez zmian Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Marcin P. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tomku kiedy można się spodziewać jakiegoś filmu od Ciebie? Kurcze, ciężko mi co kolwiek pewnego powiedzieć Może w przeciągu dwóch tygodni się wyrobię Krucho u mnie z czasem a podobno wolne mam - Budowa na chwilę obecną, własna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dzisiaj 15 sztuk Jeden grubasek zasłużył na foto. Przynętą był kiełż mojej produkcji. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Brawo @PRIDE Powiedz proszę jak woda na Ropie i Sękówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dzięki, staram się jak mogę Na Ropie woda miód, na Sękówce za czysta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 To taka kluska Seeker, caldia 2500 i salmo fanatic w akcji http://oi63.tinypic.com/sx11zs.jpgCo to za woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Poranna rześka sesja i tylko jeden pod 40cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dzisiejszy popołudniowy czyli jeden z licznych (największy) złowionych w rz. Ropie. Przynęta oraz sprzęt bez zmian czyli chrabąszcze nadal skutecznie kuszą 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wczoraj łowiłem na dzikiej rzeczce, gdzie lepiej mieć oczy dookoła głowy (byłem tam cztery razy w tym roku i za każdym razem trafiałem na ślady misiów, widać, że ten był spory), ale uwielbiam takie klimaty. Na wodzie jak kryształ ryby były bardzo ostrożne, brały tylko na małe, szare jętki i trzeba się było sporo nakombinować, żeby je podejść. Dlatego kleń ponad 50cm w takim miejscu już cieszy i to bardzo . 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Marek.... zabierz mnie kiedyś na taką wyprawę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiejszy równo 50 cm.11 wyjazd na wodę w tym roku wobec prawie 90 w 2015 .... (praca w korpo...)Ryba cieszy...oprócz tego 11 kleni do 35 cm i 2 bolki do 30 cm.łowisko: podkrakowska Wisła (sporo) poniżej Kraka. Woda trącona, stan Średni. Raz wzrasta, raz opada (grają ciule wodą na Przewozie)- miejscowi wiedza o co chodzi. Tendencja poziomu wody spadkowa, Przynęta: wobek od Jarka KozłowskiegoWędka: Anos (tunning Voldemort)Kołowrotek Ryobi Zauber 2000 cf by Tubertini.(fajny sprzęt).Żyłka 0.14 Zdjęcie średniej jakości- nie chciałem męczyć ryby Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez fifek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Marek.... zabierz mnie kiedyś na taką wyprawę ...Tomasz daleko nie masz mnie na dzień średnio się opłaca jechać taki kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 ...A nie lezal tam gdzies Dikaprio? btw: swietna sceneria Marekn! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim80 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiejszy wypad w koncu zwienczony konkretnym kleniem gdyz wczorajszy zakonczyl sie dwoma klenikami okolo 30 centow i spinka jaziowego PB (tak mi sie wydaje) przy samym podbieraku no i wreszcie moglem wyprobowac prezent od zony (patyk z pilotem ) co bym mogl sam sobie robic lepsze zdjecia telefonem.Najwiekszy z dzis 51 centymetrow mocy Zazarl az po migdalki ale o dziwo bez wiekszego problemu go odhaczylem ze nawet odrobina krwi sie nie pokazala i po krotkiej sesji wrocil w dobrej kondycji do wody. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Trochim80 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Marek.... zabierz mnie kiedyś na taką wyprawę ... Tomek, to da się zrobić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Tomek, to da się zrobić .Super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pierwsza ryba po 15 minutach i już myślałem że się będzie działo a to była pierwsza i ostatnia ryba tego dnia )pozdro 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Niestety fotkę musiałem troszkę przyciąć bo pokazywała o wiele za dużo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tak, ...-podbródek wystarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 A po co straszyć ludzi swoją faciatą toż tu dzieci pewnie też zaglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Niezmiernie mnie cieszy, że właśnie w tym wątku mogę się pochwalić...chociaż na dobrą sprawę mógłbym i w "przyłowach", wybrałem się nad rzekę celując raczej w okonie i leszcze, które czasami i wciąż zaskakują apetytem na imitacje robaków, na szczęście pudełko z przynętami "pod klenia" zazwyczaj mi towarzyszy w nadnarwiańskich wędrówkach Fotka niestety słabej jakości, nie oddaje kleniowego piękna. I nie zdradza, że powyższa sztuka to równe 54 cm...może i do 55 dałoby się naciągnąć Podlaska Narew, 15 sierpnia, kilka minut przed 19-stą, brązowy Lil'Bug 3 prowadzony z prądem, Duel Hardcore PE 0.6 plus około 2 metrowy fluorocarbonowy przypon 0,19 mm...kij może zostać w cieniu, ale muszę przyznać, że Rafał vel Dąbek ponownie wspiął się na wyżyny rodbuildingowego rzemiosła. Dzięki! Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez cristovo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Póki co największy bużański kleń jakiego trafiłem. Całe 49 cm, kilkadziesiąt km dalej miałem również 49 . Jakoś nie mogę dobrać się do ryb z 5 z przodu... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nocny rozbójnik na flat rapa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Prawem serii...dokładnie ta sama miejscówka, podobnie agresywne branie, różnica jednego dnia i jednej godziny, już się ciemnawo robiło. Tym razem Mepps Aglia nr 1 (srebrny z czarno-czerwonym chwostem, mimo około 20 lat wciąż kręci zadziwiająco idealnie). Wirówka prowadzona kilka centymetrów pod powierzchnią wody w poprzek nurtu. Sprzęt oczywiście dąbkowy, jedynie fluorocarbonowy przypon "skrócił się" do mniej więcej metra, co jak widać, nie przeszkadza. Żółta plecionka także nie Zdjęcie równie fatalne, ale z lampą wychodziło jeszcze gorzej. Klonek mierzony tym razem nieco dokładniej, równe 55 cm. Wydaje mi się, że to nie jest ten sam kleń, co dzień wcześniej, ten poniedziałkowy był masywniejszy. Ale dla wprawy można się w porównania pobawić 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi