Skocz do zawartości

Klenie 2016

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ty tam wywijasz na te woblery ?

Po to podarowalem ? ;)

Jazia bys zlowil. Suma.

Bolenie zostaw podpalaczowi :)

Co tam wywijanie,ja już zestresowany umieszczeniem bolenia w wątku kleniowym...ze sześć razy się zbanowałem,dwa razy opuściłem trwale jerkbaita,100 razy wszystkich przeprosiłem,itd Dobrze,że spluwy nie mam ,to już bym się odstrzelił.Off niewybaczalny.

A bomber łowi aż miło..szczególnie klenie! I tyle w temacie merytoryki :ph34r:

Staram się pomagać, jak mogę, więc bolek poszedł do właściwego wątku. 

• Like 4

Mój ostatni wypad na klenie na początku zapowiadał się niezbyt ciekawie,ale zakończył się dosyć przyjemnie.

Byków nie połowiłem,ale na około dziesięć wymiarowych ryb dwie trafiły się fotogeniczne....Podwójną radość mam z tego,że przynętą numer jeden okazał się wobler własnej produkcji,który dopiero co wyszedł z mojej fabryczki :D

post-46066-0-52677700-1471536897_thumb.jpg

post-46066-0-77587700-1471536970_thumb.jpg

• Like 15

Coś królowa ostatnio kaprysi.

Wodą majdają tam i z powrotem. Jakoś trudno się mi ostatnio w cokolwiek wstrzelić. Czasem rybę widać, czasem nie. Wczoraj we dwóch śmigaliśmy od 20 do północy w totalnej ciszy na wodzie. Aż głupio, bo tak martwo na powierzchni jest naprawdę nieczęsto. Tym bardziej, że woda opadła, ciepło, księżyc świeci... a tu w zasięgu wzroku i słuchu ni hu..hu.

Trochę w akcie desperacji, wzdłuż prawie prostej opaski, wypuściłem na wstecznym małego woblerka daleeeeko poza granicę czucia czegokolwiek co się z nim dzieje - może choć klenik pacnie.

I pacnął 53 :)

post-50427-0-18912100-1471604058_thumb.jpg

• Like 39

Dawno mnie tu nie było ;) i prędko znów nie będzie.. odkąd zmieniłem pracę to jest pierwszy weekend, kiedy mogłem wyskoczyć na chwilkę nad wodę. Fajnie, że udało się coś fajnego "upolować":

Rybka z wczoraj, trochę ponad forumowe minimum:

2cxswep.jpg

i rybka z dzisiaj, już wiele konkretniejsza :P

157byua.jpg

A za niedługo w drogę, na drugi koniec kraju.. ehh.

• Like 28

Wczoraj w końcu udało się złowić coś wartego wrzucenia. Najpierw w igiełkę uderzył forumowy stykacz.

68e322ca1258f.jpg

A wieczorem myślałem, że na zakończenie dnia złapałem sandacza. Okazało się jednak, że w żółte kopytko w opadzie uderzył z impetem kleń 51cm :)

20ce016a50101.jpg

Zażarł pewnie.

310f9317cdaa5.jpg

Sprawca zamieszania.

8ac6af3f2051d.jpg

Sprzęt: MajorCraft Crosstage CRK-S764M, Twin Power 11 C3000SDH, PowerPro Red 3LB.

Edytowane przez coma
  • Like 20

W

Wczoraj w końcu udało się złowić coś wartego wrzucenia. Najpierw w igiełkę uderzył forumowy stykacz.

A wieczorem myślałem, że na zakończenie dnia złapałem sandacza. Okazało się jednak, że w żółte kopytko w opadzie uderzył z impetem kleń 51cm :)

Zażarł pewnie.

Sprawca zamieszania.

Wygląda jak klasyczny stary dobry Grubb Mannsa B)

Edytowane przez malcz