pit1982 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Piękne klenie koledzy ale nie trafiłem jeszcze na post klenia złowionego na woblera Darka Mleczki.Czy naprawdę już nikt nie łowi tymi woblerami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Szkoda je urwać więc nikt ich nie zakłada Co do skuteczności - jak każdy inny wobler dopasowany do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) how to do a screen shot Z ostatniego wypadu nad Odrę Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Ricci 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Rychu jak Ty masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 sam w to nie wierzę. Trochę mnie to kosztuje..muszę pić piwo którego nie lubię,mam wypalone włosy na plecach(to taka niewinna zabawa szypra),dyscyplinować niemieckich(niegrzecznych)anglerów,obsługiwać grill itp,itd .Najważniejsze jednak,że efekty są!!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale strzał z przelewu wynagradza wszystko, żeby nie dystans... Kiedyś nawet chciałem zbudować główkę w mojej rzeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co Ty tam wywijasz na te woblery ?Po to podarowalem ? Jazia bys zlowil. Suma.Bolenie zostaw podpalaczowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co Ty tam wywijasz na te woblery ?Po to podarowalem ? Jazia bys zlowil. Suma.Bolenie zostaw podpalaczowi Co tam wywijanie,ja już zestresowany umieszczeniem bolenia w wątku kleniowym...ze sześć razy się zbanowałem,dwa razy opuściłem trwale jerkbaita,100 razy wszystkich przeprosiłem,itd Dobrze,że spluwy nie mam ,to już bym się odstrzelił.Off niewybaczalny.A bomber łowi aż miło..szczególnie klenie! I tyle w temacie merytoryki Staram się pomagać, jak mogę, więc bolek poszedł do właściwego wątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mój ostatni wypad na klenie na początku zapowiadał się niezbyt ciekawie,ale zakończył się dosyć przyjemnie.Byków nie połowiłem,ale na około dziesięć wymiarowych ryb dwie trafiły się fotogeniczne....Podwójną radość mam z tego,że przynętą numer jeden okazał się wobler własnej produkcji,który dopiero co wyszedł z mojej fabryczki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wybaczcie zdjęcie, mój pierwszy rozsądnych rozmiarów, 45 cm. spieszyłem się wypuścić go z powrotem i w wyniku tego wyszedł taki artystyczny kadr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Coś królowa ostatnio kaprysi.Wodą majdają tam i z powrotem. Jakoś trudno się mi ostatnio w cokolwiek wstrzelić. Czasem rybę widać, czasem nie. Wczoraj we dwóch śmigaliśmy od 20 do północy w totalnej ciszy na wodzie. Aż głupio, bo tak martwo na powierzchni jest naprawdę nieczęsto. Tym bardziej, że woda opadła, ciepło, księżyc świeci... a tu w zasięgu wzroku i słuchu ni hu..hu.Trochę w akcie desperacji, wzdłuż prawie prostej opaski, wypuściłem na wstecznym małego woblerka daleeeeko poza granicę czucia czegokolwiek co się z nim dzieje - może choć klenik pacnie.I pacnął 53 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mój upór został dzisiaj wynagrodzony przez moja ukochaną rzeke Bug... Założyłem, ze nie spocznę póki nie wyjmę klenia 50 + . Dzisiaj się udało, także moje nowe PB 51 cm 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam ,po dłuższej przerwie wybrałem się nad rzekę i oto rezultat. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez motylW1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam ,po dłuższej przerwie wybrałem się nad rzekę i oto rezultat.Możesz napisać coś więcej na temat przynęty i prowadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Przynęta to 3 cm. glapka od atb 69.Wobler prowadzony po łuku troszkę szybszym tempem bo wody tak mało że woda ledwo płynie. Kleń podjął przynętę w trzecim rzucie o godzinie 21:30, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dawno mnie tu nie było i prędko znów nie będzie.. odkąd zmieniłem pracę to jest pierwszy weekend, kiedy mogłem wyskoczyć na chwilkę nad wodę. Fajnie, że udało się coś fajnego "upolować":Rybka z wczoraj, trochę ponad forumowe minimum:i rybka z dzisiaj, już wiele konkretniejsza A za niedługo w drogę, na drugi koniec kraju.. ehh. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Niedzielne przedpołudnie "daleko od szosy": 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 O taki bieszczadzki klenik;)jak na bieszczady to 50cm nie jest mega wynikiem;)ale cieszy;)sucharek sucharek oczywiscie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Muchowy klenio z dzisiejszego poranka. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Wczoraj w końcu udało się złowić coś wartego wrzucenia. Najpierw w igiełkę uderzył forumowy stykacz. A wieczorem myślałem, że na zakończenie dnia złapałem sandacza. Okazało się jednak, że w żółte kopytko w opadzie uderzył z impetem kleń 51cm Zażarł pewnie. Sprawca zamieszania. Sprzęt: MajorCraft Crosstage CRK-S764M, Twin Power 11 C3000SDH, PowerPro Red 3LB. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez coma 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) W Wczoraj w końcu udało się złowić coś wartego wrzucenia. Najpierw w igiełkę uderzył forumowy stykacz. A wieczorem myślałem, że na zakończenie dnia złapałem sandacza. Okazało się jednak, że w żółte kopytko w opadzie uderzył z impetem kleń 51cm Zażarł pewnie. Sprawca zamieszania. Wygląda jak klasyczny stary dobry Grubb Mannsa Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wygląda jak klasyczny stary dobry Grubb Mannsa Ale to w miarę nowy i jeszcze mało klasyczny Lucky John Joco Shaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ta guma celowo jest w ten sposób uzbrojona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie, rozerwał się "pyszczek" gumy gdzie wczepiony był trzonek haka offsetowego. Guma była uzbrojona standardowo po długości tak jak zbroi się w offset - ze schowanym ostrzem haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Niedzielne przedpołudnie "daleko od szosy":Przepiękne uroczysko! Jaka to rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi