pional2000 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Piszcie prosze chłopaki jak rekawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Koledzy używa ktoś rękawiczek Snowbee ?http://caddis.pl/pl/p/Snowbee-Sun-Gloves/415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jakoś nie mogę się przekonać do letniego spinningu w rękawiczkach...wiosna, jesień, zima jak najbardziej, stosuję chociażby zwykłe cienkie polarowe z Decathlonu, ale latem daję się słońcu uwieść Potrzebny jest jednak krem UVA/B. Poprzedniego lata stosowałem jakiś marketowy Nivea, niestety mocno reagował z pianką dolnika. W tym sezonie zainwestowałem w produkt apteczny...i muszę powiedzieć, że nie tylko bardzo skutecznie chroni dłonie przed promieniowaniem, jest także zdecydowanie mniej agresywny, właściwie po kilku minutach nie ma po nim śladu. Dla pewności można ewentualnie wewnętrzną część dłoni przetrzeć chusteczką higieniczną, nadmiar kremu się wchłonie. Może ktoś będzie szukał, warto sprawdzić na własnej skórze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Rekawice zdaly egzaminSa na tyle dobrze skrojone, cienkie i ergonomiczne, ze mozna zapomnieć, ze sie je ma na rękach.Nie zalecam brania ryb w nich, bo przejdą sluzem i zesztywnieja tracąc swoja ergonomie. Ogolnie jestem z nich zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) To jak sciagasz ryby z haczyka? Pytam bo mialem nadzieje ze znajde cos by rowniez chronilo moje dlonie przy podtrzymywaniu ryb. Zwlaszcza tych ktorych wczesniej na oczy nigdy nie widzialem mam tu przede wszystkim na mysli ryby z zamorskich krajow. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To jak sciagasz ryby z haczyka? Pytam bo mialem nadzieje ze znajde cos by rowniez chronilo moje dlonie przy podtrzymywaniu ryb. Zwlaszcza tych ktorych wczesniej na oczy nigdy nie widzialem mam tu przede wszystkim na mysli ryby z zamorskich krajow.Na rękawice przeciwsłoneczne zakładam robocze, w których ogarniam zdobycze - mówię o szczupakach... Zamorskich nie spotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kurcze takiej odpowiedzi sie nie spodziewalem To w takim wypadku nie lepiej od razu zalozyc rekawiczki "do ryb"? np cos takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Tactical-Fingerless-Gloves-Mittens-Military-Sniper-Outdoor-Sports-Hunting-Games-/262752319679?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=fKT7mY72ZJFmsR%252FCWfp%252BsBQo4zc%253D&orig_cvip=true&rt=nc No i co w wypadku gdyby braly jak glupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kurcze takiej odpowiedzi sie nie spodziewalem To w takim wypadku nie lepiej od razu zalozyc rekawiczki "do ryb"? np cos takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Tactical-Fingerless-Gloves-Mittens-Military-Sniper-Outdoor-Sports-Hunting-Games-/262752319679?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=fKT7mY72ZJFmsR%252FCWfp%252BsBQo4zc%253D&orig_cvip=true&rt=nc No i co w wypadku gdyby braly jak glupie? Nie podejmuje sie plywac caly dzien w takich rekawiczkach z czarnym wierzchem .Moje upalne trollingowanie to jednak nie jest zabawa ilosciowa.Jak zlapie 3-4 ryby do dotykania (focenia) w ciagu dnia to jestem bardzo szczesliwy (wiadomo, wiele zalezy od widelek rozmiarow do focenia, u mnie to szczupaki 100 plus i brzany 65 plus) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Kolor zlapalem pierwszy z brzegu. Chodzilo mi raczej o "uchwycenie" rodzaju rekawicy. Jesli to kilka ryb dziennie to zakladanie-sciaganie tej rekawicy nie bedzie meczylo ale jesli bedzie wiecej to kurcze trzeba szukac jakiegos innego rozwiazania. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Koledzy używa ktoś rękawiczek Snowbee ?http://caddis.pl/pl/p/Snowbee-Sun-Gloves/415W ub. sezonie kupiłem i bardzo polecam. Poprzednio używałem simmsów solarflex guide glove. Zdecydowanie wolę snowbee, lepsza manewrowość,mniej twardej skóry. Polecam kupić numer wyżej, bo jednak namoczone mocno opinają dłoń. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez randomrodmaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 a miał ktoś w ręku ? : http://www.buffwear.com/buff-adult-headwear/angler-buff/sm-light-sage-water-gloves-buff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W ub. sezonie kupiłem i bardzo polecam. Poprzednio używałem simmsów solarflex guide glove. Zdecydowanie wolę snowbee, lepsza manewrowość,mniej twardej skóry. Polecam kupić numer wyżej, bo jednak namoczone mocno opinają dłoń.Podbierasz w niej rowniez ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W ub. sezonie kupiłem i bardzo polecam. Poprzednio używałem simmsów solarflex guide glove. Zdecydowanie wolę snowbee, lepsza manewrowość,mniej twardej skóry. Polecam kupić numer wyżej, bo jednak namoczone mocno opinają dłoń.Tam są dwa rozmiary S/M i L/XL. Masz raczej małą dłoń, średnią, czy dużą i jaki rozmiar kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Tam są dwa rozmiary S/M i L/XL. Masz raczej małą dłoń, średnią, czy dużą i jaki rozmiar kupiłeś ?Ja zakupilem wiekszy rozmiar ale kurcze za duzy bedzie. Moja reka ma srednice 8cm a rekawica 10cm. Testu na kurczenie z woda nie przeprowadze bo nie bede mogl oddac Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja zakupilem wiekszy rozmiar ale kurcze za duzy bedzie. Moja reka ma srednice 8cm a rekawica 10cm. Testu na kurczenie z woda nie przeprowadze bo nie bede mogl oddac Która część Twojej ręki ma średnicę i nakladaSz na nią rękawiczki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Troche wyobrazni Guzu. Nie jestem techniczny Ale zeby bylo wiadomo co autor mial na mysli to prosze. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi