dragon@ Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Co prawda nie jest jakiś wielki, ale największy jakiego udało mi się wycholowac w tym sezonie. Nie mierzony ale 40cm może nawet z + miał :-) Chapnal nimfke :-) Ps. Zlowiony dziś :-P Edytowane 3 Lutego 2016 przez dawidzcm 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Gratulacje muchowego kropka Dawid Na krótką czy długą nimfę przyładował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A Dziękuje :-) Zlowiony metoda krotkiej nimfy, lecz nie łowie tz metoda zylkowa. Mam około 2m przyponu a rzuty sznurem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Przeniosłem dyskusję o Rybce Pana Zbyszka tu Bliskie spotkania trzeciego stopnia - nasze przegrane i inne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 44 cm z dziś :-) Na Streamerka :-) 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Dunajcowa parka . Guma w kolorze niezawodnym . Piękny samiec z mocno zarysowaną kufą. Edytowane 4 Lutego 2016 przez yffea 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zimowa kluska 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zimowa kluska Gratulacje, wygląda jak majowy!Przed paroma tygodniami, parę osób podnosiło larum by wstrzymać się do kwietnia z łowieniem. Czy słusznie?Tak jak pisałem wcześniej, jak widać że kropki już dawno zapomniały o tarle, łowimy. Jeśli pierwszy złowiony wygląda jak przeciągnięty przez wyżymaczkę, łowienie odpuścić. Każdy z nas ma oczy i powinien podjąć właściwą decyzję.Np w moim regionie, potoki w dobrej kondycji dawno po tarle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kondycja już dobra 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Bieszczadzki, na głowacza mojej produkcji: Edytowane 7 Lutego 2016 przez marekn 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krenty Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mój dzisiejszy 40. Podlasie 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzisiejszy amator pijawki 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mój dzisiejszy 40. Podlasie Można się dowiedzieć z czystej ciekawości gdzie na podlasiu takie sztuki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlikowski Opublikowano 7 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Sezon otwarty Amator jiga. Kolega Milan w akcji. 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Można się dowiedzieć z czystej ciekawości gdzie na podlasiu takie sztuki?Z czystej uprzejmości- w małej rzece na podlasiu . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 to nie ten wątek - ale dobre foty. Skrótowo - jaki sprzęt? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Z czystej uprzejmości- w małej rzece na podlasiu .Rozumiem-tajemnica[emoji6] ale chyba jest pare takich rzeczek na wschód o Białegostoku prawda? Jestem z podlaskiego ale w kraju nie mieszkam i pewnie nie tylko ja się dziwię ,że u nas takie kropy. Gratulacje i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Udało się kilka ryb skusić właśnie na jigi Kolega miał dobre efekty na czarną pijawkę. Mi sprawdził się kolor herbaciany z podwójną główką, oliwka i rusty orange. to nie ten wątek - ale dobre foty. Skrótowo - jaki sprzęt? pzdrTo wątek o pstrągach, a wszystko co na zdjęciach jest z nimi związane Oczywiście mogłem rozczłonkować na kilka odrębnych wątków, ale nie uważam, żeby była taka potrzeba.Savage Gear Black Savage 198cm cw. 2-7g Daiwa Caldia 3000. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak, udało się kilka ryb skusić właśnie na jigi Kolega miał dobre efekty na czarną pijawkę. Mi sprawdził się kolor herbaciany z podwójną główką, oliwka i rusty orange. To wątek o pstrągach, a wszystko co na zdjęciach jest z nimi związane Oczywiście mogłem rozczłonkować na kilka odrębnych wątków, ale nie uważam, żeby była taka potrzeba.Savage Gear Black Savage 198cm cw. 2-7g Daiwa Caldia 3000.Ladne jigi.Z takim kolowrotkiem to wedeczka niezle wywazona Szczytowka na 11 non stop Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) I ja w końcu na pstrągi pojechałem. A tu fotka z kategorii "mistrz drugiego planu": Edytowane 9 Lutego 2016 przez tadekb 49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wczorajszy głodomor . Hol niesamowity z brakujacym kawałkiem kciuka . Zaczynają mieć powera ale to jeszcze nie zabie udka 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 12 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kilka kropków z dzisiaj: 57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dziś kilka dunajeckich maluchów i jeden godny fotki. Kibice nie wyczuli tym razem momentu i pojawili się dopiero :-) jak "żmijka" odzyskiwała wolność. Stąd też brak ich na fotce. :-)Sprzętowo Elvis do 4gr. Redarc10200 z dragon hm8x 0,06 i 2,5gr i gumką na końcu 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trouter Opublikowano 13 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 .. i ja dzisiaj złowiłem potoka: Połasił się na 2 calowego relaxa: ohio, na 3gr. główce. 61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Sobotnia rybcia pozdro 48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi