motylW1 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam ,dziś deszczowo ,+2 na dworze,ale odczuwalna na sporym minusie , dla tego też łowiło się nie zbyt przyjemnie . Po dwóch godzinach zrezygnowałem i zmoczony postanowiłem zakończyć tą nie równą walkę. Na pocieszenie taki okonek z burty. Tylko pocieszenie bo dużo fajniejszy się spiął w ostatniej fazie holu . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 U mnie bez zmian - czeburashka + pływająca guma (tym razem 5" PaddlerZ - krwawiący banan ) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 To i ja na starej streetfishingowej miarce chłopaka wrzucę a ten chyba na wzdręgach pasiony... jak niektóre bolenie wg 'jerkbaitowych legend 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) To i ja wrzucę fotkę.To nie żaden bysior ale pierwszy na casta.Przynęta to 4-centymetrowy jazgarek na główce 3 g.Pletka 0,6Było kilka mniejszych lecz nie miały takiej urody jak ten Edytowane 19 Lutego 2016 przez kondzio 77 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Między hakiem a czebu jest jedna agrafka, druga zapina czebu do linki. Gdy prowadzę gumę wszystko się przekrzywiało i nie szło tak jak bym sobie pomyślał - trochę pokręciłem oczkiem i wyprostowałem sytuację Czeburaszki robi P.K. Primanki - ale nie wiem jak z dostępnością - lepszych nie miałem. Co do dwóch agrafek myślałem o tym by wydłużyć nieco odległość gumy od dna...ale zamiast agrafki zastosuję albo fluoro lub skręcę coś z linki stalowej Sprzętowo u mnie wygląda to tak:Daiwa Zillion do 14g - kręci Tatula Type R - nawinięte Mikado Nihonto o.12 plus drut H&M no i guma na czebu wygląda tak: Poprawiłem troszkę ze względu na usunięte posty powyżej. Edytowane 29 Marca 2016 przez bartsiedlce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 U mnie cztery osiągnęły forumowe minimum + kilka mniejszych . Po 1,5 godzinie przyszedł północny szkwał i mnie zmył 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Gumka moja. Na boczny trok - stoją daleko - woda w tej chwili ma 1,32m - tragedia. Ale wreszcie coś wody zaczęło wpływać - po raz pierwszy od maja 2015. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam nadzieję, że wkrótce dobiorę się do tych większych. Na razie takie 30staczki.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Dawno tu nie zaglądałem,gratulacje Wszystkim łowcom!!! Głównym powodem było to że zrobiłem sobie wreszcie jednoczęściowego casta na zedy i wszystkie wypady poświęcałem na testy kija na szczupakowo- sandaczowych wodach.Na okoniach od początku lutego bylem dwa razy,pierwszy bez ryby 40+,za to dzisiaj trafił się konkretny spaślaczek PS.sprzęt ten co zawsze ostatnio,guma daiwa turnament 7cm. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Wobi 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Szybki wypad za okoniem na miasto. Przy okazji test wędek pod okonia. Oko saurona? Purple Wenni Piękności Tylko jak wyjąć gumkę? Z wędeczką 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Same olbrzymy.. gratuluje! Dorzucę coś skromniejszego.. Paprocański spacerniaczek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 W piękny, mroźny, niedzielny, poranek zapinam łódkę i wraz z Wobim dajemy na Noordzeekanaal. Temperaturka wody 6 stopni, "flamaki tego dnia również nie siedzą w domu tylko aktywnie "werticalują" Dopływamy na pierwszą mete i jedziemy z opadem...zero, przestawiamy sie jakies 20 m dalej i w drugim rzucie na ok 4 m strzał w kopytko motoroil na główce 14 , wyjeżdza piekny gruby Czterdziestak. szybka sesja i wraca do wody. Przez resztę dnia niestety nie ma wiecej kontaktów, ale z usmiechami na twarzy wracamy do domu. Patyk st.croix avs70mf2 młynek Ryboi zauber... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Na jak duże gumki je łowicie? Różnie można interpretować "kopytko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja stosuje 7 cm, ale na 10 tez wchodzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. woyciech Opublikowano 29 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Hej wszystkimW końcu po dłuższej przerwie, udało się dziś wyskoczyć na szybki rekonesans. Plecionka nawinięta na multik i jazda nad wodę. Pogoda dziś nawet dopisała, bo nie wiało i nawet słonko zaczeło dogrzewać. W wodzie też coś się zaczeło ruszać. Pierwszy zameldował się spasiony garbus na 46 cm. Póżniej wyjechało jeszcze 6 szt. powyżej 40, a na sam koniec grubaśny pasiak na 49 cm. To mój największy garbaty na nowej drodze czyli na casting.Sprzętowo: Savage Gear 3-12 gShimano Scorpion 1001 XT 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 U mnie w tym roku na żwirowniach dwa tygodnie później niż zwykle zaczęły gryźć.Dziś dwa takie, i mniejsze, na reno killer perła oraz motor. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dziś woda obdarowała ilościowo Na 4 szczupłe oraz około 10 okoni, trafiła się jedna mamusia na nowe PB, warta fotki Niestety foto bardzo słabe, robione telefonem... C&R 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Takiego udało się przechytrzyć Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) U mnie dzisiaj taki nieuczesany street fishing'owy - podpasował mu 2" Reins Aji Adder na 2,5g. Oczywiście C&R Edytowane 6 Marca 2016 przez dreadknight 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Złowione w zeszły weekend nie mierzone ale było ich kilkanaście a to parę z nich wszystkie złowione na gume 5,5 cm. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Dzisiejszy pasiak na troczka. Edytowane 6 Marca 2016 przez Czoper 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czasem trzeba się sporo nachodzić, nakombinować pomiędzy powalonymi drzewami.. by uskutecznić wypad. Wczesnowiosenna 38-ka @foka5458. Witam z nowym sezonem okoniowym:) 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A i taki dzisiaj w ramach przygotowań do Street Fishing 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czasem trzeba się sporo nachodzić, nakombinować pomiędzy powalonymi drzewami.. by uskutecznić wypad. Wczesnowiosenna 38-ka @foka5458. Witam z nowym sezonem okoniowym:)Co to za gumeczka ? Ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Co to za gumeczka ? Ciekawie wygląda Flash‐J Split z Fish Arrow, a dokładniej 3" w kolorze watermelon-silver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi