bayrt Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 No i moje dwa z kilku dzisiejszych. Coś słabo się dzieje. Trzeba dłubać mocno żeby poczuć to kopnięcie. Mały przyłów też się trafił -szczupaczek 55 cm. Wszystkich pozdrawiam Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Na Zarnowcu ostro gryza Mimo wszystko proszę o stosowanie się do regulaminu. Ryba o centymetr za krótka może umknąć czujnym oczom naszych forumowiczów, ale o dwadzieścia? Zdjęcie usunąłem. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dwa z forumowego minimum. Jakoś nie mogę dobrać się do większych. Chudzinki ale naprawdę silne. Brania nie sposób przegapić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dłoniak Sprzętowo: Rarek 2500, CX Perch,żyłka 0,16. Strzelił w opadzie pod stadem drobnicy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Miastowy, stykowy, wieczorny, murkowy ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jeden okoń sfotografowany moją starą nokią lecz ładnie się zaprezentował i zdjęcie nie najgorsze złowiony na 6 metrach pod ławica malutkich uklejek z tego miejsca jeszcze wyjechało pare okoni lecz największy 34 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dzisiaj upał , trzydzieści plus - smukłe , blade , ciężko wypracowane . I jak cieszy . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Istnieją łowiska w których okonie w dużym stadzie przemieszczają się jak radiowóz patrolujący określony teren jak po sznurku i można trafić 1 góra dwie ryby i pauza. Jeśli ktoś chce przebić się przez te 40+ to nie bać się założyć smukłej 13cm gumy typu lunatic w kolorze brązu czy uklei i popizgać troszke ciężej w przez dłuższy okres czasu. taka wkur.... 40stk jak pizgnie w tak gumke to tylko ołów palcem w pysku pomacasz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) A ja za to trafiłem dzisiaj tak ciemnego dzikusa, że jakby był ciemniejszy- byłby czarny. Równe 40cm, cieszy bardzo bo to z kanału niedaleko domu, gdzie na kilkadziesiąt krótkich wypadów (wędkuję tam głównie w tygodniu, po pracy), nigdy nie miałem nic większego niż 32-33cm. Więc jednak tam są Uderzył w malutkiego Horneta, w kolorze "green tiger", na głębokości ok.1,2m. Kijek- fox rage ultron 1-8g, młynek- shimano ultegra '98 w rozmiarze 2000.PS Sorry za jakość zdjęcia ale było robione na szybko, na samowyzwalaczu w telefonie. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez kubazmech 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Jezioro Mojtyny, mikro wahadłówki RoBo i dużo frajdy Przykro mi, ale zasady są dla wszystkich, zdjęcia niezgodne z regulaminem. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 30cm z godzinnego wypadu koło południa. Pod wieczór podejście nr 2, trafił się 32cm, niestety nie miał kto pstryknąć fotki. Poza tym parę sztuk, którym troszkę brakowało do min. forumowego. Szkoda, że dzień rozbity na 2 wypady, może trafiłby się większy. Przynęta jak na zdjęciu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Taka piękna pani pasiasta 48 cm,to wszystko dzięki koledze z forum tomasxt.Slaidery superrrrrrr. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Kilka ładnych okonków z ostatnich dni. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Taki Odrzański okonik 34 cm na meppsa 1 sory za ucięty ogon na drugiej fotce ,ale sam sie fociłem i to potem tak wychodzi pozdr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Sceneria ta sama co zawsze, tylko okonie coraz to nowe. Jeszcze dobrze nie biorą, ale coś się dzieje. Wczorajszy 37 cm. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Czerwca 2016 przez bayrt 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Szczupaka niestety nie było ale za to dalej fajnie gryzły okonie,w przedziale 25-37 cm 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzisiejszy 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Maluch sposród innych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jeden z paru fajnych garbusków, które złowiłem na poznańskich Szachtach 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 W drodze do domu z kleni zachaczylem o okoniowa Mete. Siadl w trzecim rzucie na squirellka Illexa 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 43 cm, wahadłówka w opadzie, parę dni temu w północnej Szwecji.Środek nocy, ale dość widno.pozdrawiam okoniarzy. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Narwiańskie 36. Rybka w fantastycznej kondycji. Branie atomowe i zaskakująco ostra walka do końca. Przez chwilę liczyłem na życiówkę, ale też cieszy. Palec w pysku bo inaczej nie chciał pozować (info dla lubiących się czepiać). 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Ostatnio mam dobre efekty na plum plum. blum. To jedno zdjęcie jest mocno nieestetyczne, dlatego usunąłem. Edytowane 7 Lipca 2016 przez bartsiedlce 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak za dawnych czasów. Sensowna obrotówa (srebrna Aglia 4 w niebieskie ciapy) i 33cm ze śród jeziornej górki (w sumie było 14 sztuk od 25 do 33 ) 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Pierwszy prawdziwy misiaczek puszysty w tym sezonie . Mocno wygarbiony i bardzo silny . Na 10-cio funtówce w pierwszej chwili byłem przekonany , że będzie dobry sandałek . Kapitalne proporcje i dobre geny . Edytowane 9 Lipca 2016 przez malinabar 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi