laserro Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Wściekle ganiały uklejki przy spadzie koło trzcinowiska Ps. podpowie mi ktoś jak ustawić, aby zdjęcie było wrzucone automatycznie w dużym rozmiarze bez potrzeby klikania w miniaturę? Edytowane 17 Października 2016 przez laserro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Jak tu nie kochać tych pasiastych zbójów kanałowy 30+ Edytowane 17 Października 2016 przez JunakFlyFishing 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jak dodajesz posta i zaczytasz zdjęcie, masz na dole "guzik" "dodaj do wpisu"- i wklejasz pełna fotkę do tekstu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Innym wyjściem jest zainstalowanie dodatku Hover Zoom + dodajesz foto przez załącznik, dajesz podgląd posta, najeżdżasz myszką na foto i oko się powieksza. Potem na powiększone klikasz prawym, kopiuj i wklejasz. Potem wysyłasz post i jest ładne foto Sposób podpowiedziany przez Janusza @woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Wysyłaj przez tapatalk ! Wysłane z mojej Daiwy 3000h za pomocą anteny z kija StCroix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 A mamy taki ładny dział na forum, a i dobry poradnik w tymże, polecam przeglądanie całego forum http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 U mnie sezon rowniez w pelni. Kolejny okon z tych 35+ Musze przyznac, ze troche mi zeszlo czasu zeby ogarnac lowisko, metode polowu oraz hol okonia ale efekty sa Teraz czekam tylko na 50. Wiem, ze sa bo widzialem! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Witam Tak na próbę :-/ sposobem zapodanym przez @Olo86 wstawiam garbuska z wczoraj :-D Połasił się na Canibala :-) Edytowane 18 Października 2016 przez woyciech 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Próba zakończona niepowodzeniem ale okoń bardzo ładny. Mierzyłeś? Około 40cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Próba zakończona niepowodzeniem ale okoń bardzo ładny. Mierzyłeś? Około 40cm?Czemu niepowodzeniem??? U Mnie w wersji mobilnej jest git. A jeśli chodzi o wymiar to tylko 43 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Moje dzisiejsze oknie , które skusiłem na 10 cm canibala z 10 gramową główką na wodzie mniej wiecej 5-6 m 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Czemu niepowodzeniem??? U Mnie w wersji mobilnej jest git.A jeśli chodzi o wymiar to tylko 43 cm.U mnie, na kompie wyświetla się normalna miniatura a dopiero po kliknięciu na nią- ładna, duża fotka. "Tylko 43cm"- to ile musi mieć żeby był "aż"? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) . "Tylko 43cm"- to ile musi mieć żeby był "aż"? Gratulacje.W tym roku miałem już kilka okoni w okolicach 45, był też 47,48 i 49 cm. Moje Pb to 50 cm które ustanowiłem dwukrotnie. Więc żeby było "aż" musi być minimum 51 lub więcej.Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2016 przez woyciech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam.Ostatnio przy łowieniu troci na muche trafiły mi sie takie oto przyłowy. Łącznie 9 sztuk 38-42cm. Brania z dna na 3-4 metrach na lekkim stoku z plycizny. Mucha jiggy. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Póki co największe z tego sezonu,47 cm i 48 cm.Jeden na kopyto 3 cale a drugi na 5 calową jaskółkę z mana. Edytowane 20 Października 2016 przez zuraw16 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W tym roku okonie dopisały ..sporo miałem ryb 40+....a to jedna z nich. Metoda opad...przynęta guma 8cm Cannibal Savage Gear.. sprzęt St.Croix Extreme 10-21g + Shimano Stella. Pozdrawiam. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Kolejny garbusek 39 cm na ta samą gumę co ostatnio czyli canibal 10 cm ! Ta guma robi wielką furorę na moich wodach a dopiero używam ją jakies 2 tygodnie już się boję co będzie w listopadzie jak wieeeelkie mamuśki będą chętniej współpracować ! A sprzętowo to troche grubo : kijek team dragon pike special 14-35 gram , fishmaker II 930 i plecionka jakaś tania 0.14 mm Edytowane 21 Października 2016 przez michumzt 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Tej jesieni bankowe brania okoni mam w dwóch sytuacjach: poranna mgła lub przed deszczem. Te dwa z drugiej opcji :-)Gumka Dragon Reno Killer. Kij SG MPP do 15 g, plecionka+wolfram. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Pada deszcz. Zwalniam sie z pracy. Przyjezdzam nad wode. Przedzieram sie na miejscówke. Trzeci rzut muchą, branie, siedzi. Po holu wyciagam okonia zycia. Warunki do zdjecia klimatyczne, szary, deszczowy, ponury, jesienny, norweski dzien. Na wodzie tafla, chmury nisko przykrywaja szczyty okolicznych gór. Przygotowyje wszystko, wyciagam telefon a tam...błąd aparatu, nic nie pomaga. Daje sobie spokoj i uwalniam rybe z podbieraka. Kto nie chce niech nie wierzy, nowe pb, 48cm, na muche. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 To są jednak moje ukochane ryby 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Kilka większych pasiaczków. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dzis sie ochłodziło do 2 stopni, cały dzien padał deszcz. O 16 nie wytrzymałem, skonczyłem prace i pojechałem sprawdzic czy te okonie gustują teź w gumach. Gustują. 3 hole, 2 zakonczone sukcesem. Parka 41 i 43. Okonie to ryby na których uczylem sie łowić na spinning. Nie łowię ich od wielu lat, a okazało sie ze pod domem mam wode gdzie przynajmniej okresowo jest niezłe eldorado. Trocie chyba muszą pare dni poczekac. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 I ja wreszcie spotkałem garbuski na swojej wodzie , choć myślałem już , że nie będzie mi to dane . Szału nie było , ale najfajniejsze było to , że założenia przynętowe i sposób prowadzenia po pierwszym kontakcie wypaliły i zagrało . Trafiłem na nie w końcówce dnia na prawdziwym "pigalaku" czesanym non-stop , który do niedawna był moim kameralnym azylem . Czasu było niewiele , ryby aktywne , kuszone w chłodnej wodzie skorupiakiem tym razem . Na shady wszelkiej maści i inne robactwo już nie chcą chyba patrzeć w tym miejscu . Ten zdjęciowy grubiutki jesiennie trzydzieści parę , ale miałem na kiju przez moment mocnego grubasa . Dzisiaj oczywiście nic konkretnego . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Taki wczorajszy połów 35 cm na drop shota przynęta 4 cale było jeszcze kilka krótszych no i sandaczyki gryzły jednak tylko jeden był ponad 50 cm reszta to przedszkole 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kanałowe piękności 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi