Gugcio Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam wszystkich po dluzszej przerwie. Weekend spedzilem z kumplem na sredniej zaporowce z myslalem o okoniach. Warunki ciezkie ale cos tam udalo sie wydlubac. Rybki niestety nie za Wielkie wiec bez fotek. Miejscowi splywali czesto na zero a nam udalo sie namierzyc dobry spad z 9 na 17m. Rybki staly na12-15m. W drodze do domu z lekkim niedosytym uderzylismy nad "Nasz" Men z nadzieja na przyzwoite rybki. Udalo mi sie wydlubac pasiaka 35cm, kilka mniejszych i jakies nie duze sandaczyki. Jako ze dzisiaj jeszcze mialem wolne o swicie znow wybralem sie nad Men. Trafilem przyzwoitego Garbuska i kilka mniejszych, do tego tez pare krotkich sandaczykow. Rybki tutaj chimeryczne bo wczoraj bylo 14stopni i patelnia niesamowita a dzisiaj juz tylko 3 stopnie i pochmurno. Zdr Gesendet von meinem G620S-L01 mit Tapatalk 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Zdarzy się i w małopolskiej rzece spotkać z życiówką Najpierw 39 cm A potem 40cm Nigdy tej wody nie posądzałem o takie okazy aż przyszedł ten dzień Edytowane 1 Listopada 2016 przez czis 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AnrzejT Opublikowano 1 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 kilka moich z weekendowego wypadu na stare smieci 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Lekko ponad minimum forumowe,dzisiejsze 32cm przed pracą z pobliskiego wyrobiska. Na kajtka ES 2' 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zielan Opublikowano 4 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Solidne 43 cm 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ciężko się przebić do czegoś większego...Niech rosną! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) To mój pierwszy post na forum więc się witam wszystkich Nazywam się Aleksander, wędkuję głównie na rybnych wodach okręgu Lublin :-). Bardzo lubię zaglądać do tego wątku i oglądać Wasze zdobycze, więc przy okazji złowienia czegoś ponad forumowe minimum będę publikował zdjęcia moich rybek. Poniżej okoń 34,5cm złowiony we wtorek. Niestety byłem sam na pontonie więc ciężko było o sensowne zdjęcie. Rybka skusiła się na 3" keitecha swing impact w kolorze różowym. Cześć Olek. Zapraszam do http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-98 i do poznania pozostałych regulaminów forum. Edytowane 4 Listopada 2016 przez bartsiedlce 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzisiaj ilościowo bez rewelacji bo tylko 17 sztuk ale za to trafiła mi się życiówka 36cm 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Dzisiaj prawdziwe okoniowe żniwa. Zaczęło się od masy brań małych ryb. Trochę było w tym mojej winy. Na początku używałem małych 3, 4cm przynęt. Zmiana na 7cm fishuntera przyniosła mniejszą ilość brań, lecz ryby były już fajniejszych rozmiarów. Lecz dalej nie był to rozmiar na który liczyłem. Postanowiłem pójść jeszcze grubiej. Na koniec agrafki poleciał Fishunter 13cm w kolorze okonia na 5 gramowej główce. I... klapa przez godzine nic się nie działo. Zmieniłem główke na 15 i próbowałem na wleczonego. To otworzyło wodę. Najpierw zameldował się taki przyjemniaczek Po jakimś czasie, po wielu kombinacjach w prowadzeniu przynęty, mam! wreszcie ryba o jaką mi chodziło Piękny duży, zdrowy i silny pasiak To był dobry dzień ! Edytowane 5 Listopada 2016 przez DAWIDspinn 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) @JunakFlyFishing i Dawid- piękne rybki.Zazdroszczę Wam tylu sztuk, na "moim" łowisku nastała dziwna sytuacja, te miejsca, które jeszcze 2-3tyg temu gwarantowały jakieś mniejsze pasiaczki, często występujące w stadkach, teraz są puste. Da się przechytrzyć większe sztuki, ale są pojedyncze i występują w tak różnych miejscach, że ciężko o jakąkolwiek teorię gdzie ich szukać. Wrzucam fotki z ostatniego wyjazdu, delikatnie ponad 30cm. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Olek 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Poranne paskowane 42 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dziś przy ładnej pogodzie zrobiłem dwa szybkie podejścia na żwirownie. Rano siedem okoni, rozmiar niestety skromny. Po obiedzie, gdy uspokoił sie wiatr brały większe. Niestety aparat padł, a telefonu kiepskie foto. Gumki jak zwykle u mnie reno killer, jasny brokat i motor, połowiły pół na pół. Okonie pilnują drobnicy chowającej się w przybrzeżnym zielu, wszystkie brania były w sytuacji gdy gumka od otwartej wody dochodziła do roślin, tak jakby bały się że tam się schowa. U mnie to jesienna klasyka. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 @Olek, wierny mój kompan "perczowych" wyjazdów zachęcił mnie żebym również się pochwalił swoimi wypracowanymi rybkami Pierwszy równe 30a tu całe 32 dające nowy rekordzik obie rybki złowione na naszego "killera" Grubby Gun od Gunki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) No u mnie też lipa Jest pytanie do wszystkich łowiących #mianowicie: Czy łowicie pasiaki w miejscach w których łowiliście latem np. górki czy raczej szukacie stad już zgrupowanej na zimę drobnicy? U mnie w miejscach gdzie latem zawsze było coś widać na dnie jest kompletna pustynia. Edytowane 5 Listopada 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzlublin Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mój wczorajszy nocny pasiak z Zalewu Zemborzyckiego. Mierzył 32,5cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Gdy padało nawet brania a po deszczu w sumie 54 okonie. Lowilem ze znajomym on tez miał około 50 wiec razem wyszło ze 100 sztuk z jednego miejsca. Na foto dzisiejszy największy. Nie wiem czemu obraca mi cały czas zdjęcie. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 No i w końcu trafił się jakiś z trójką z przodu . Taki forumowy garb. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A mi się taki kolorowy dzisiaj trafił ... Niestety bez szans na masową powtarzalność połowu . Pojedyncze rybki rozsiane to tu , to tam . 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 U mnie też coś zaczyna się dziać ???? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 I jeszcze kilka innych 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzisiejszy amator jiga. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Kilka moich okonków dwa największe 42 cm Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Sprzetowo to wygłada takCD EXT NANO 2,6 m 8-35 grDaiwa tournament z 3000 cPlejka G-soul PE -x8 1.5fluorocarbongumki to keitech easy shiner 4 cale -czerwonyzółty to gunki grubby shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) 43,5cm Gad chaser 3-12gShimano stradic 3000SG Canibal Edytowane 9 Listopada 2016 przez Kreska 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Dzisiaj taki garbus się trafił , równo 34 cm, drugi taki podobny mi spadł niestety.. Ogólnie udany wypad, razem osiem garbusów, rozmiarowo 20+. Reszta fotek dostępna na mojej stronie na fb, zapraszam : https://www.facebook.com/mkfishhing/ Sprzętowo: MHX S871-2 TD-X 1500iAW + YGK G-Soul PE 0.4Keitech 3" 4" ES. Edytowane 11 Listopada 2016 przez MATIG 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi