gorgo9 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dziś można powiedzieć że coś się ruszyło. W półtorej godzinki masa okoni wielkości tego na zdjęciu. Jedyny minus to szczupaki między nimi które skutecznie obcinaly gumki... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dziś można powiedzieć że coś się ruszyło. W półtorej godzinki masa okoni wielkości tego na zdjęciu. Jedyny minus to szczupaki między nimi które skutecznie obcinaly gumki... Super połowione! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Z powierzchni na walk the dog'a Edytowane 17 Września 2016 przez Sławek.Sobolewski 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Gratuluję i zazdroszczę uwielbiam w ten sposób łowić okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Z powierzchni na walk the dog'a Gratuluję Jaka długość przynęty ?Plumknięcie czy jakoś z furią wziął ? Edytowane 17 Września 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 10cm. Brał na 3 razy, 2 razy nie trafił, pozostawiłem na chwilę w bezruchu i przywalił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 I to jest to. Zawsze w takich przypadkach odnoszę wrażenie, ze po każdym nietrafionym strzale są coraz bardziej wkurzone A jeszcze lepiej jak trafione branie zalicza ... zupełnie inny osobnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ; ) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) niespodziewanie na dawno nie odwiedzanym jeziorze trafił się taki oto okoń, mniej więcej 40 cm, łyknął keitecha easy shiner 4" na 5gr główce Edytowane 18 Września 2016 przez foxy77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Wybrałem się dzisiaj testować swoje nowe gumy ,,brudasy ze smrodkiem" i okazały się skuteczne Złowiłem kilkanaście okoni w tym jednego 33 cm. Wisła zaczyna się budzić Guma hand made ala Easy shiner 2" ,,brudas z brokatem" + smrodek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beret_89 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Miał być szczupak, ale i tak spoko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj po tygodniowej przerwie miałem chwilę czasu i wybrałem się na moją ulubioną miejscówkę za bolkiem. Schodzący wędkarz z miejsca nie zachęcił mówiąc że martwo. Wiało mocno, woblera znosiło w powietrzu o 4-5 metry, a w dodatku ubrałem się za lekko i ciut było mi zimno. Oznak żerowania bolenia było mało, nawet powiedział bym że poszły spać. Nie chcąc za szybko wracać do domu zacząłem eksperymentować z woblerami i ich prowadzeniem. Drugi rzut i Salmo Executor zwabia ładnego okonia. Wrzuciłem Edytowane 20 Września 2016 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Warciany , jeden z kilku garbów ,ten był największy , stał w basenie na kanciesprzętowo Mhx st 1023f , pletka -daiwa J- Braid , kołowrót spro red 4000 , guma 7cm relax banjo -3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wczoraj po 2 tygodniowej abstynecji udalo sie odwiedzic stare mety Taki okonek wpadl sie przywitac Hol byl na tyle ciekawy ze rybka wjechala w zaczep i troche sie nameczylem zeby go z niego wypedzic. Wkoncu sie udalo i czesc zaczepu wisiala na 2 kotwicy. SPRZETOWO:Evergreen temujin the firangiDaiwa certate 2004 Finesse customPletka 8lb + 1,5m FC 6lbIllex squirrel 61sp Gesendet von meinem G620S-L01 mit Tapatalk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Taki jeden z kilku na twitch . Edytowane 21 Września 2016 przez bartsiedlce 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Taki jeden z kilku na twitch . Co to za wobler ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Co to za wobler ?Three shot 80SP. Kolor Mat Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Kilkoro takich oto jegomościów osłodziło mi sandaczową porażkę która ponoszę systematycznie od pewnego czasu... Cieszą tym bardziej, że obok łowili ale mniejsze, a tu takie klocki i o dziwo wracają do wody, zamiast wiaderka tudzież siatki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Dzięki Dziś już tak ochoczo nie brały ale jeden był wart uwagi - 36 cm. Pływa dalej Edytowane 21 Września 2016 przez dawca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balikus Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam,Dzisiaj przy dużym wietrze trafił się taki oto jegomość. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Stykowiec. .. 33cm. ..woblerek Hm - swojak 9 cm. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Kuzwa. ..tak miało być! !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Wiało lało ale brało . Dawno się tak nie pobawiłem wciągały bardzo głęboko a to jeden z nich równe 40 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Norbert, gdzie nie pojedziesz tam łowisz, gratulacje U mnie dziś też był całkiem niezły dzień, zabawa przednia. Dwa popołudniowe: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahaw Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 2 x 41, 50tki dalej nie widać 1szy muchowy drugi spinningowy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi