jacekp29 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! W zeszłym roku nie mówiłem, w tym roku umiem wszystkie samogłoski, sylaby na go,gu,ga,ge,gi,ma,mu,me,mi,ma,ta,to,te,i kilka innychmówię mama , tato , babaJestem super gosciem , i chcialbym mówić mimo że droga jeszcze dalekapozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2016 przez jacekp29 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Cieszę się, że coś tam poszło do przodu. Masz u mnie zaklepane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 U mnie też 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dziękuje .Początek dość łatwy bo samogłoski łatwo pokazać, dalej dużo trudniej spółgłoski, sylaby i całe wyrazy to wyższa szkoła .większość logopedówodpuszcza po paru wizytach,Wreszcie trafiliśmy do neuro logopedy i codziennie ćwiczymy sami w domu. I nie chodzi tylko o mowę ale o próbę nauczenia logicznego myślenia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Cześć Ja też się dorzucę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Już mówiłem wcześniej, w tym roku też jestesmy z Żoną z Wami. PozdrawiamAlek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Już mówiłem wcześniej, w tym roku też jestesmy z Żoną z Wami. PozdrawiamAlekDobrze, że przynajmniej starą szkołę można liczyć. Jacek jest spoko koleś więc jego młody musi być naprawdę spoko gość Wszytkich zapraszam do pomocy, Mały od ubiegłego roku zrobił wielkie postępy a sam Jacek jest bardzo pozytywnym typem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W tym roku też jestem z Wami. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja z żoną podobnie jak rok temu też przekażemy procenta---pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) W zeszłym roku nie mówiłem, w tym roku umiem wszystkie samogłoski, sylaby na go,gu,ga,ge,gi,ma,mu,me,mi,ma,ta,to,te,i kilka innychmówię mama , tato , babaJestem super gosciem , i chcialbym mówić mimo że droga jeszcze dalekapozdrawiam Cieszę się razem z Tobą z postępów Janka . Oczywiście , tak jak w zeszłym roku mój księgowy dostał odpowiednie dyspozycje.Pozdrawiam. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez pisarz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Podbijam dla podatkowych leniwców (jak ja ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jacek Procent poszedł. PozdrawiamAlek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jak zawsze na ostatnią chwilę złożyłem PIT 1% przekazałem. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Poszło i ode mnie 1% pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dziękuje wszystkim za zrozumienie i wsparcie .pozdrawiam serdecznie Jacek Popławski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dziękuje wszystkim za zrozumienie i wsparcie .pozdrawiam serdecznie Jacek PopławskiJacek , rozumiem że dalej walczymy . Może napisz nam o postępach Janka , będzie zachęta do pomocy .Ja już w księgowości dyspozycje wydałem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 CześćOczywiście że walczymy . Janek pomalutku idzie do przodu . Troszkę mówi ,co prawda bardzo rzadko i nie kończy wyrazów ale ......U Pani logopedy mówi większość wyrazów w domu jak wyżejDwa razy w tygodniu jest u neuro surdologopedy (jakoś tak to się pisze), dwa razy integracja sensoryczna , raz hipoterapia , dwa razy na EEG Biofeedback . To zajęcia po przedszkolu w różnych rejonach Warszawy, także trzeba troszkę w korkach pojeździć no i oczywiście zajęcia w domuZ nowych przypadłości , właśnie 7 lutego jedziemy na analizę chodu do Zagórza bo po sześciu latach neurolog stwierdził że to jak Janek chodzi to nie jest problem ortopedyczny tylko neurologiczny . Bardzo proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jak co roku możesz na mnie liczyć, tyle że w bieżącym dołączy się mój lakiernik (mama ). Trzymam kciuki za postępy Jaśka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Dane fundacji i numer Janka te sameJak któregoś dnia będzie miał chęć pogadać to nagram i wstawię Edytowane 30 Stycznia 2017 przez jacekp29 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Powodzenia w nauce i terapii, mamy podobnie, grunt to się nie poddawać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Powodzenia w nauce i terapii, mamy podobnie, grunt to się nie poddawać Im trudniejsza walka , tym wspanialsze zwycięstwo .Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Żona przekazała 1% Jak się uda zrobić korektę, to ja też przekażę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Przekazałem. Jak zwykle na ostatnią chwilę się rozliczam Ode mnie i od żony.Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Poszło. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam Jak co proszę wszystkich tych co nie zdecydowali na co przeznaczyć 1% o pomoc! Mój Jasiek jest autystą ze przężeniem niedosłuchu 100% , implantowaty w Kajetanach. Postępy są, trochę gadam , co prawda mało i niezbyt płynnie ale jest dobrze zaczynam liczyć(chodzę na matematykę) tak do 8I taka ciekawostka przy pracy w domu , układamy wzory .Łatwe , siedzimy parę minut . Trudne(sam nie potrafiłem z marszu) 3 sekundy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi