sukingad Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jak co roku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jak żona dostanie pit w tym roku i my dorzucimy ten procent.Pozdrawiam i Zdrowia młodemu Życzymy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Spacerek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 W tym roku i ja dołożę 1%. Pozdrawiam i powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jak co roku ode mnie i żony.Pozdrawiamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mój księgowy w tym rok nie pytał na co 1% , to chyba już się przyzwyczaił i nie potrzebuje instrukcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Poleciało, pozdro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Odpoczynek po ciężkim dniu[emoji847] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Rośnie młody jak na drożdżach. Ostatnio chyba ze 2 lata temu go w Korsarzu widziałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Procencik przekazany. Jacek , co tam słychać u młodego ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cześć Jak co roku proszę wszystkich tych co nie wiedzą na co przeznaczyć 1% o wsparcie. Jest lepiej , idzie powoli bo powoli ale do przodu [emoji106]. Serdecznie dziękujemy [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Procencik przekazany. Jacek , co tam słychać u młodego ? Bardzo dziękuję Piotrku [emoji6]. Powoli do przodu . Ale niestety większość terapii jest płatna. Ale w domu chętnie pracuje. Ostatnio zaskoczył nas [emoji33] , mimo że z mówieniem jest tak sobie to jest w stanie pokazać większość figur geometrycznych . Trapez , graniastosłup , sześcian itd. [emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dane wypełnione,jutro PITY w urzędzie.Zdrowia dla młodego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Cześć Jak co roku proszę wszystkich tych co nie wiedzą na co przeznaczyć 1% o wsparcie.Jest lepiej , idzie powoli bo powoli ale do przodu [emoji106]. Serdecznie dziękujemy Doszły mnie słuchy , że niedawno Janek zawalczył i to z dużym sukcesem . Myślę że dumny tata , napisze coś więcej , a może i jakieś fotki wstawi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Spacerek nad Wisłą po zajęciach [emoji846] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Za pięć dwunasta ale zdążyliśmy ) Dużo zdrowia dla Janka ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wakacje Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak co roku proszę tych którzy z Was nie mają pomysłu na przekazanie 1% o wsparcie . Janek trafił po 9 latach na zajebistego terapeutę i jesteśmy w szoku jak poszedł do przód w mowie . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nie zdążyłem dodać do poprzedniego postu , przepraszam[emoji20] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Pity wypełnione z danymi Janka,w środę będą doręczone do Urzędu,Zdrowia dla młodego.Pozdrawiam Edytowane 23 Marca 2020 przez MarcinMal 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Panowie jak mi się ten gość się rozglądał jestem w szokuDla mnie anegdota pierwszego sortu dla nie znających tematu bez znaczenia .Janku trzeba się troszkę poczućJanek na to . Nie , nie trzeba [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]No gość nie tylko gada ale naprawdę rozumie o co chodzi . Dla mnie to szczęście niesamowite [emoji16][emoji16][emoji16] . Najgorsze że nie wiem jaka jest przyczyna zrozumienia [emoji3525][emoji3525][emoji3525] ale to mało ważne nad tym popracujmy. Jeśli Janek mówi do Ciebie to oczekuje odpowiedzi , niestety [emoji12][emoji12][emoji12] 20 razy. Ja ...... Naprawdę jest zajebisty [emoji10][emoji10][emoji10][emoji10][emoji10][emoji11] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Marca 2020 przez jacekp29 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jacek Co tu tak cicho? Co słychać u Janka ? Księgowość mnie pyta o numer KRS , ale chyba bez zmian? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Jak co roku , proszę tych co nie wiedzą na co przeznaczyć 1% , jaki tych co są z nami co rok. Jest zdecydowany postęp, gadamy Co prawda , upraszczamy wyrazy jak to artysta ale poprawiony jestem powiedzieć prawie wszystko. A jak się rozgadamy to jak mama nie możemy przestać [emoji2][emoji6]. W szkole chwalą że jak już zacznie pracować to ach i ich. Jest dobrze, oby było lepiej. Z ojcem na robotę jeździ [emoji38]. Dziękuję. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lutego 2021 przez jacekp29 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Poszło. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Poszłooo. Powodzonka i zdrówka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi