Melanzyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam. Organizuję konkurs noworoczny na Facebooku, w którym do wygrania jest przynęta szczupakowa wykonane przeze mnie.Zapraszam do wzięcia udziału. Może komuś z jerka dopisze szczęście w losowaniu. Link do profilu: https://www.facebook.com/melhandmadelures/ Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Się walnąłem, a little bit po angielsku i też po naszej pięknej mowie. Pozdrawiam Cię Kolego bardzo serdecznie.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A czy to nie dyskryminacja? Są tacy co nie mają FB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To jest nas dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 No sorry chłopaki ale to nie moja wina ze nie macie fejsa. Ja tylko poinformowałem o konkursie i tyle. Jak chcecie wziąść udział poproscie kogoś z rodziny lub znajomych bo na bank ktoś ma tam konto. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) A czy to nie dyskryminacja? Są tacy co nie mają FB.Są też tacy co nie mają internetu, to oni też są dyskryminowani? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez TomaszN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A wszytko wina Melanzyka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A wszytko wina Melanzyka [emoji14] Melek wstyd mi za Ciebie jak możesz. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja też nie mam konta w tym banku FB ... a jak ty sie tłumaczy? Federalny Bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bob1 jak mi przelejesz na konto pińcet złotych to zaloze Ci konto w tym banku M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Za pińcet to ja wolę kupić Twoich jerków a nie inwestować w jakieś "firmy krzak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Za pińcet to ja wolę kupić Twoich jerków [emoji14] a nie inwestować w jakieś "firmy krzak" Robert za wiele nie kupisz [emoji14] Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Mnie, to wiele do szczęścia nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi