brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.Rano zamieszczę zdjęcie. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Buster jerk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Koguty mojej produkcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal7709 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Stare Salmo Minnow i Hornety w kolorach niedostępnych obecnie na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 etherni Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 1) Krakusek nr. 1 7cm 2) Salmo hornet 4cm3) obrotówki ABC i Lukris reader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Savage Gear Alien Eel v2 30 cm Olive Pearl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Błystka wahadłowa Mistrall HRT,Główki jigowe z paprochami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jarek K. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Salmo perch ,Rapala tail dancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A ja bym zabrał stadko gumisiów 3-4" w naturalnych kolorach np.Z-Man bo są bardzo trwałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Łamańce od Tomka1988Wahadła od russiana80 i chuloCzeburaszki, Hakigumy Manss'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A to moje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandacz23 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 1. Bonito wersja boleń (5 cm pływający).2. Soul (5 cm)3. Wideł (chicior). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 soft 4play 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Jeżeli ma być 10 to tak: - Manns Predator 3' - perła z czarnym grzbietem- Kaitech Easy Shiner 4' - naturalne barwy- Twister Relaxa 2' - żółty/perła- Polsping Mors 2 - wahadełko- Salmo Hornet 4 cm - GT- Salmo Perch 8 cm - PH- Mepps Black Fury 3- Mepps Aglia 4 - srebro- DAM Effezett 3- Coca-cola- Wirujący ogonek Spin Mada - 10 gramTakim zestawem poradziłbym sobie prawie wszędzie Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Bootleg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip14 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Salmo Sweeper 12, Slider 10 i Herring Shad 16 i 19 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Fajná kobietké zeby sié nie nudzic bo na Mazurach ryb juz nie ma !!!!Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku!!!! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeśli na mazurską wyspę to :1. Salmo executor 9 ft2. Rapala shad rap sr 9 p3. meps aglia 5 silwer4. Sava gesr soft 4play 13 cm5. Keytech easy shiner 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiekre Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Brig. Twoja koncepcja jest bardzo słuszna . Ja dodałbym jeszcze obroty D.A.M rozm 1,2,3. srebrna łopatka koniecznie ze zdartą naklejką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 U mnie nr 1 to Panik od @spinermanaNo i Alga nr 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 -namiot (doskonała przynęta na zmarzniętego biwakowicza, najlepiej działa wczesnym świtem)-kolegów i koleżanki (bo wyspy bezludne fajnie kolonizowało się paczką przyjaciół, a kto miałby coś przeciwko czasowemu odmłodzeniu się)-sprzęt biwakowy (kiełbaski, piwo, zapałki)-robaki,zanętę i spławikówki (robaki zeby je topić dla zaspokojenia swoich prymitywnych, sadystycznych skłonności, zanętę zeby udawac ze to wszystko zeby rybe zlowic, a spławikówkę takoż dla niepoznaki) Bo przecież na mazurach to ryb nie ma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zander58 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zabrałbym wszystkie . całe dwa pudła. Jeżeli trzeba się ograniczyć to na te stare jeziora zabrałbym obrotówki i wahadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psd27 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 * Leviathan Tommiego* Widłowe sandaczowki* Wobki Pawła Olszewskiego* Lunkery 8 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Arek, ale żeś zapodał temat. Nawet się nie wypowiem, bo byłbym kolejny w jakiejś tam statystyce. Równie dobrze mógłbyś zapodać temat: na jakie wędki Wam brały ryby w 2015 roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Arek, ale żeś zapodał temat. Nawet się nie wypowiem, bo byłbym kolejny w jakiejś tam statystyce. Równie dobrze mógłbyś zapodać temat: na jakie wędki Wam brały ryby w 2015 roku. Piotrek temat jak temat (zima) lepsze niż sprzeczki.Szkoda ,że się nie wypowiesz każdy wędkarz ma swoje ulubione .A wędki to oddzielny temat będzie jutro rano sprawdź liczę na Ciebie????Wędki często zmieniam i dalej będę zmieniał a przynęty są od paru sezonów.???? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Poza tym myślę że my pasjonaci wędkarstwa powinniśmy wymienić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem z innymi.Przecież wiadomo nie łowi wędka ,tylko ręka i głowa.A nie prowadzę statystyki i wreszcie pokaż tajne pudełko ???? Edytowane 3 Stycznia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁYSY0312 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pokaźne pudło glizd i nie mniej pokaźne pudło rosówek, do tego jako "sprzęt uzupełniający" kilka zgrzewek kukurydzy w puszkach - moje wyniki na Mazurach dobitnie świadczą, o tym co ta resztka ryb, co została preferuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Witam.
Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????
10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.
Rano zamieszczę zdjęcie.
Edytowane przez brigOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
3
3
Popularne dni
2 Sty
23
3 Sty
20
6 Sty
9
8 Sty
8
Top użytkownicy dla tego pytania
brig 4 odpowiedzi
kostom63 3 odpowiedzi
Greg1407 3 odpowiedzi
madaro 3 odpowiedzi
Popularne dni
2 Sty 2016
23 odpowiedzi
3 Sty 2016
20 odpowiedzi
6 Sty 2016
9 odpowiedzi
8 Sty 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
Krzysztof
Fajná kobietké zeby sié nie nudzic bo na Mazurach ryb juz nie ma !!!! Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku!!!!
Andru77
U Nas to tradycyjnie. Tylko mucha i spinning. Każda inna metoda jest niedozwolona.
mikryb
A to moje żuczki z balsy, które na dwóch krótkich wypadach dały 9 kleni i 5 okoni. Najlepiej łowił ten zielony ze złotymi plamkami. Chociaż na zdjęciu trochę przekłamane kolory. Duma mnie rozpiera bo
Opublikowane grafiki
137 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi