brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.Rano zamieszczę zdjęcie. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Keitech 2' plus główka trójkątna Jak wielki plus o zaskoczenie parkinson w XUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszpachalski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Błystki obrotowe i wahadłowe:1) Wrta Czy ktoś coś wie o tej błystce? Jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wpisz w Google są foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszpachalski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzięki Już namierzyłem Nawet mam ich parę sztuk, ale nie wiedziałem, że to one Właśnie zostałem uświadomiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Moja 10 ubiegłego roku, raczej nie na mazurskie jeziora a na "moje" łowiska. kopyto Relaks 3" kopyto Relaks 5" Ghost Shad Herakles Viber Shad Herakles Kat 4,5 Siek Kobra 5 Siek Sliz "Bóbr" Deep Tail Dancer obrotówka srebrna "rapantówka" obrotówka srebrna "krawat Kuziora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 januszz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 SG Cannibal Easy Shiner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dariusz262 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Mój killer od dwóch sezonów na bugu, przy stanach wody wiadomo jakich. Jak by ktoś chciał się pozbyć takich woblerków7-8-9cm . Priv Edytowane 6 Stycznia 2016 przez dariusz262 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na Mazurską wyspę, do tego bezludną, zabrał bym zgrabną dziewczynę Poza tym to:- Alga nikiel 3- Alga mat biała 3- Wirówka miedziana z czerwonym chwostem 3- Wirówka srebrna w czerwone pasy 4- Jerk Ronin 80 kolor płoć- Manns ripper perła z czarnym 4'- Manns ripper perła z niebieskim 3'- Manns ripper perła z czarnym 2'- Manns predator motor oil 4'- Manns predator motor oil 2' 10 przynęt to olbrzymi zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymm Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mój ranking nie jest obiektywny,ale podam na co w zeszłym roku "kosiłem" 1.jerk Taps Traper 12cm OC (ten na foto wytargał w dwa lata 30-40 szczupaków,największy 107cm, wszystko PZW)2.Biedronka XL FS3.guma OSP 9cm Mylar Minnow4.guma FishArrow Flash-J 3 i 4 cale5.Yo-Zuri Emperor i L-Minnow 8-9 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg1407 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Nie którzy widzę ze na Mazury zabrali by kleniowe robactwo albo Boleniowe śmigacze... powodzenia ! ...JA Nigdy nie łowiłem na Mazurach ale pewnie zabrałbym cos z klasyki typu : Alga Predator Slider Twister Motor OIl w rozmiarach 1-8 cm Obrotówka w rozmarach 1-4 Deep Runner 9 cm NO i moze garstkę nowości rynkowej... Jeśli wyspa w okolicy nie była by przetrzebiona to spokojnie na to by wyjezdzały welkie Szczupale i Garbusy... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Greg #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Nie którzy widzę ze na Mazury zabrali by kleniowe robactwo albo Boleniowe śmigacze... powodzenia ! ...JA Nigdy nie łowiłem na Mazurach Jeśli wyspa w okolicy nie była by przetrzebiona to spokojnie na to by wyjezdzały welkie Szczupale i Garbusy... Ja nie rozumiem co powyższy wpis ma z tematem wspólnego Edytowane 7 Stycznia 2016 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdamLca Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 ja w roku 2015 najwięcej połapałem na : 1. standardowo paprochy relaxa i mannsa kolor motor oil , perła na garbusy2. roniny huntera na pstrągi 3. najmniejsze bromby huntera z ,,jajem'' na klenie co prawda nie spędziłem dużo czasu nad wodą z innymi przynętami niż wyżej wymienione , jakoś nie mam przekonania do nowości a skoro mam efekty na to , to nie widzę sensu kombinować , jednak obiecałem sobie że w tym sezonie przetestuje keitech'y które tak wszyscy sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg1407 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja nie rozumiem co powyższy wpis ma z tematem wspólnegoAutor tematu zapytał co zabrałbyś na bezludną wyspę Mazurską? więc napisałem co... Jest coś nie tak w moim wpisie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hi tower Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 prince nymph & piankowy żuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Na Mazurską wyspę, do tego bezludną, zabrał bym zgrabną dziewczynę Poza tym to:- Alga nikiel 3- Alga mat biała 3- Wirówka miedziana z czerwonym chwostem 3- Wirówka srebrna w czerwone pasy 4- Jerk Ronin 80 kolor płoć- Manns ripper perła z czarnym 4'- Manns ripper perła z niebieskim 3'- Manns ripper perła z czarnym 2'- Manns predator motor oil 4'- Manns predator motor oil 2' 10 przynęt to olbrzymi zestaw Krzesiwo.Zgrabne słabo gotują...a coś zjeść trzeba 1.gumki Cannibal SG 8/10/12 2.wahadełka srebro mat algi 2 i 33.wirówki srebro mat longi 2 i 34.jaskółkę do DS5.wobki rapala DT 9 i 116.slider 10sno i przekroczyłem 10 ,a tak się ograniczałem Edytowane 8 Stycznia 2016 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Sweeper 12-14Slider 10FSlider 6SKenart DancerDorado Drunk 10Lunker City Shaker 4,5"Fishunter TT 11 cmFatso 10SKeitech Easy Shiner 2"Keirech Swing Impact 2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ - to po prostu RAPALA FLAT RAP 8cm , aaaaa i zapomniał bym o SALMO SLIDER 7cm . Edytowane 8 Stycznia 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuballa44 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 1 Microjigi2 Sg Real EelNiewiele, ale wiem ze na microjigi jestem w stanie złowić praktycznie każdą rybę, a Real Eel... Eh, spróbujcie sami, jak nie znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor tematu zapytał co zabrałbyś na bezludną wyspę Mazurską? więc napisałem co... Jest coś nie tak w moim wpisie ?Ja w temacie widzę Top 10 .., a dodatkowych podtematów nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dekosz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jako, że 90% moich ryb pochodzi z mazur to dodam swoją skromną listę kilerów tego sezonu 1. Slider 72. Buster jerk 12cm3. Jerk jaxona 10cm4. Savage caniball 10cm5. salmo fanatic6. Salmo hornet 4cm7. rapala orginal 7cm8. paproch relaxa kolor przezroczysty z brokatem9. rapala shad rap 910. Salmo perch 12F Ta dyszka pozwoliła mi złowić w tym roku ryby takie jak : jaź, boleń, szczupak, sum, okoń, kleń, sandacz Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2016 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gam8it Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Rapala Tail Dancer 9cmBass Assasin 3calowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blady00 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja zaczynam i mam nadzieję za rok podać swój Top1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisza-78 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Mi najwięcej radości sprawił woblerek własnej roboty. Złowił mi wiele pstrągów, może raczej pstrążków, ale jednak. Drugie miejsce - Baryłka Taps. Super lotny, bardzo łowny wobler kleniowy, który jak widać smakował też krokodylom. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez grisza-78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ten szczupak jest martwy??? (Oko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Witam.
Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????
10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.
Rano zamieszczę zdjęcie.
Edytowane przez brigOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
3
3
Popularne dni
2 Sty
23
3 Sty
20
6 Sty
9
8 Sty
8
Top użytkownicy dla tego pytania
brig 4 odpowiedzi
kostom63 3 odpowiedzi
Greg1407 3 odpowiedzi
madaro 3 odpowiedzi
Popularne dni
2 Sty 2016
23 odpowiedzi
3 Sty 2016
20 odpowiedzi
6 Sty 2016
9 odpowiedzi
8 Sty 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
Krzysztof
Fajná kobietké zeby sié nie nudzic bo na Mazurach ryb juz nie ma !!!! Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku!!!!
Andru77
U Nas to tradycyjnie. Tylko mucha i spinning. Każda inna metoda jest niedozwolona.
mikryb
A to moje żuczki z balsy, które na dwóch krótkich wypadach dały 9 kleni i 5 okoni. Najlepiej łowił ten zielony ze złotymi plamkami. Chociaż na zdjęciu trochę przekłamane kolory. Duma mnie rozpiera bo
Opublikowane grafiki
137 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi