brig Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.Rano zamieszczę zdjęcie. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg1407 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 A tego sie nie dowiesz naprawde czy on martwy czy dopiero bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simon123 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 1.V-lures reno killer 10cm2.V-lures hitman 5cm3.Mepps aglia 24.Salmo minow 5cm rr5.Salmo perch 8cm hp6.Salmo slider 7cm7.Hunter bromba8.Hegemon sniper 79.Dorado invader 410.Relax twister 3,5cm perła z brokatem. Może nie na mazury ale na wartę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisza-78 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ten szczupak jest martwy??? (Oko) Jak jestem głodny, to jem karkówkę. Ryb nie jadam, oprócz tęczaków. Resztę gatunków wypuszczam kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David72 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ten szczupak jest martwy??? (Oko) Po co się czepiać, śledztwo dla śledztwa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogger1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czy ten szczupak jest martwy - nie wiem. . . ale komuś tu z oczu źle patrzy ;-) Mój top. w minionym roku to nieśmiertelna alga roz.3 , mepps lusox,black fury 3 ,rapala x-rap 10cm głównie kolor GGH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rej Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1) Mikado Fishunter - 5 , 7 i 8 cm2) Dragon Reno Killer -7,5cm3) Manns Predator -5,5cm4) Relax Kopyto -5cm5) Keitech Easy Shinner -7,5cm5) Alga- nr26) Manns Ripper z płetwą -7cm7) Wirujący ogonek SpinMad -6g9) Kalewa nr110) Savage Gear Cannibal Shad -6,8 i 8cm Kolejność nieprzypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Po co się czepiać, śledztwo dla śledztwa?To zmieńmy regulamin, i na stałe wklejajmy zdjęcia ryb martwych. Skoro można raz na jakiś czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 1) Savage Gear Cannibal Blue Pearl 10cm2) Salmo Slider Pike 6 F3) Salmo Slider Real Roach 7 S4) Salmo Slider Real Hot Perch 7 S5) Daiwa Tournament Duckfin Shad 13cm UV Pearl6) Blaszka Wahadłowa dł ok.10cm kolor miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 madaro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zwróciłem uwagę że wśród przynęt wymienianych tutaj w wątku jest niewiele tych handmade.Jak to jest z tymi przynętami rzemieślniczymi ,tylko ładnie wyglądają czy też coś łowią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tylko ładnie wyglądają i nic nie łowią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Można by bardziej sprecyzować przynęta i gatunek . sandacz - Bass Assasin Sea Shad 5" szczupak - Lunker City Shaker 4,5 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simon123 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zwróciłem uwagę że wśród przynęt wymienianych tutaj w wątku jest niewiele tych handmade.Jak to jest z tymi przynętami rzemieślniczymi ,tylko ładnie wyglądają czy też coś łowią ???Handmade ładnie wyglądają i ładnie łowią z tym że nie błyszczą na pułkach sklepów wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 madaro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jesli macie takie które zasługiwałyby , żeby tutaj o nich wpomnieć to chętnie o nich poczytamy.Z moich doświadczeń chciałbym napewno wspomnieć o pstrągowych woblerkach BÓBR Pana StankePstrąi w Nysie Kłodzkiej poprostu szalały za nimi. Niestety ostatni dynda gdzieś w nurcie rzeki a i kontakt z Panem Romualdem też się gdzieś zerwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 U mnie :pstrąg - Widły , Widły iiiiiii Widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek14 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zaś u mnie sandacz to tylko i wyłącznie wideł! Działają jak magnes.Okoń to Keitech Easy Shiner 2", Mepps 2 i Hornet 4Szczupak Soft4play 9 cm i Karaś Jaxona :-)Pstrąg niezmiennie od kilku lat Mepps Aglia 1 i Salmo minnow 5-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 madaro Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zapoznałem się wczoraj w dużej części z wątkiem autorskim Pana Janusza , trochę pocztałem w internecie i powiem Dziękuję Panowie , tego właśnie szukałem :-) :-) :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 masa_18 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1. Keitech Easy Shiner2. Keitech Swiming Impact3. SG Soft 4 Play4. Manns Predator 35. FOX Rage Zander Shad6. Salmo Hornet7. Bonito 3,5 kleń8. Spirit 9 i 7cm9. Tomy's Bait Raptor BS10. Bonito boleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1. Obrotówki LP2. Uklejki mojej produkcji3. Chińskie Vibro Wormy4. Manns Predator 00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALMOO Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Oczywiście ze POLSPING Mors. Stara ale jara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andru77 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 U mnie :pstrąg - Widły , Widły iiiiiii WidłyU Nas to tradycyjnie. Tylko mucha i spinning. Każda inna metoda jest niedozwolona. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 W tym roku bardzo miłe zaskoczenie od Rapali ; Deep Tail Dancer i Shad Rap ale w kolorach fluo. Szczupaki i bolenie doceniły UV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zzwierzak Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 U mnie Real Eal Fire TigerSalmo Perch 12SG Canibal Mepps aglia long 3Slider 10s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekp29 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Strike pro baby buster Dorado drunkKobi wcześniejszeSpinermanWobiSlider Edytowane 13 Lutego 2016 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 X.rut Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ripper Mann's 15 cm białyKeitech Swin Impact 2'' fioletTwister Mann's 1'' białyMann's manipulator twin grub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Nr 1 - Lunker City Shaker 3.25 "- ChartruseNr 2 - Bass Assassin Walleye - kolorow mnostwo - bardzo lowna gumaNr 3 - keitech Swing Impact 3 " - sahara OliveNr 4 - SG Cannibal 4 " - Firetiger Edytowane 14 Lutego 2016 przez lamiglas87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Witam.
Przyszedł mi taki pomysł .Myślę ,że to nie będzie tajemnica.????
10 przynęt które byś zabrał/zabrała na bezludną wyspę Mazurską.
Rano zamieszczę zdjęcie.
Edytowane przez brigOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
3
3
Popularne dni
2 Sty
23
3 Sty
20
6 Sty
9
8 Sty
8
Top użytkownicy dla tego pytania
brig 4 odpowiedzi
kostom63 3 odpowiedzi
Greg1407 3 odpowiedzi
madaro 3 odpowiedzi
Popularne dni
2 Sty 2016
23 odpowiedzi
3 Sty 2016
20 odpowiedzi
6 Sty 2016
9 odpowiedzi
8 Sty 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
Krzysztof
Fajná kobietké zeby sié nie nudzic bo na Mazurach ryb juz nie ma !!!! Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku!!!!
Andru77
U Nas to tradycyjnie. Tylko mucha i spinning. Każda inna metoda jest niedozwolona.
mikryb
A to moje żuczki z balsy, które na dwóch krótkich wypadach dały 9 kleni i 5 okoni. Najlepiej łowił ten zielony ze złotymi plamkami. Chociaż na zdjęciu trochę przekłamane kolory. Duma mnie rozpiera bo
Opublikowane grafiki
137 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi