Gugcio Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Rowniez wybral bym Ryoge a od Biedy Plutona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zdecydowałem że kupie ryoge W momencie gdy za polowe ceny mozna kupic w kraju i z gwarancja CC 201 DC personalnie wybor ten uwazam za taki sobie. Nie zmienia to absolutnie faktu ze Ryoga jest super kreciolkiem. Bujo Polowe ceny Ryogi czyli za 1100 zlotych ? Bujo to wez wyslij linka chetnie sprawdze bo tutaj http://www.mefistofishing.pl/shimano-calcutta-conquest-201dc -p-383.html widze za 2900 CC 201DC w krajowym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zdecydowałem że kupie ryoge W momencie gdy za polowe ceny mozna kupic w kraju i z gwarancja CC 201 DC personalnie wybor ten uwazam za taki sobie. Nie zmienia to absolutnie faktu ze Ryoga jest super kreciolkiem. Bujo Polowe ceny Ryogi czyli za 1100 zlotych ? Bujo to wez wyslij linka chetnie sprawdze bo tutaj http://www.mefistofishing.pl/shimano-calcutta-conquest-201dc -p-383.html widze za 2900 CC 201DC w krajowym sklepie Witam, Niestety jest juz na to troche za pozno. Byly dostepne za 1050 zl na allegro. Juz nie ma ale sie nie dziwie. Przerabialismy to w watku ponizej i nawet @garowy zakupil za taka cene. Teraz kosztuje w fising-marcie 1500. Musieli tu zagladac, nie ladnie, oj nie ladnie :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam, Jednak jeszcze jest :D http://allegro.pl/multiplikator-calcutta-te-201-shimano-ct20 1tedc-a-i1244412241.html Powodzenia, za taka cene watro Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bujo, ale z opisu wynika, że jest to Calcutta TE 201, a nie CC. Jest między tymi dwoma multikami jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bujo, ale z opisu wynika, że jest to Calcutta TE 201, a nie CC. Jest między tymi dwoma multikami jakaś różnica?tak http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=15432&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bujo, ale z opisu wynika, że jest to Calcutta TE 201, a nie CC. Jest między tymi dwoma multikami jakaś różnica? Witam, Nie wiem niestety. Mialem kiedys amerykanska wersje Caluctty- roznila sie brakiem nawiercen na korpusie, nie klikajacym pokretlem hamulca i brakiem lozysk w raczkach. Tu moze byc podobnie ale trzeba by sprawdzic, co @garowy pewnie zrobi jak dostanie swoj multik. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bujo masz rację, za taką cenę nawet bym się nie zastanawiał. Ryoga jest super, ale gorzej leży mi w ręce niż CC, chyba dlatego, że jest trochę większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bujo masz rację, za taką cenę nawet bym się nie zastanawiał. Ryoga jest super, ale gorzej leży mi w ręce niż CC, chyba dlatego, że jest trochę większa. Swojego Conquesta 201 DC kupilem nawet za troche mniejsze pieniadze tuz przed bankructwem znanego sklepu na ebayu i uwazalem to za super okazje. Jak widac czasem sie trafiaja a tysiaka wiecej Ryoga jak dla mnie nie jest warta stad taki a nie inny komentarz wyzej. Przydatnosc DC przy jerkach jest oczywiscie minimalna ale znowu cena .... :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Swoją CC kupiłem w bardzo dobrej cenie od jednego z naszych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Swoją CC kupiłem w bardzo dobrej cenie od jednego z naszych kolegów Jesli od Poppera to moja ci ona byla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Swoją CC kupiłem w bardzo dobrej cenie od jednego z naszych kolegów Jesli od Poppera to moja ci ona byla :D No nie, wtedy ten kolega przebywał jeszcze na Wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Bujo fakty sa takie ze teraz model CC 201 DC o ktorym byla pierwotnie mowa jest prawie 600 zlotych drozszy w tym samym sklepie w Polsce od Ryogi. Wiec porownywanie ceny ryogi teraz do ceny zakupu pare lat temu CC 201DC nie ma najmniejszego sensu. Spojrz jak zmienil sie kurs zlotego do jena. To mowi wszystko. Nie pisze ze sie nie da kupic taniej CC ale pewnie da sie tez gdzies od kogos kupic taniej Ryoge jak sie poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam, @Andrew, Nie zrozumiales mnie. Calcutta 201DC w momencie pisania posta byla dostepna za 1100 zl w Fishing-Mart. Koniec kropka. Polowa ceny Ryogi. Przykro mi tez ale sklep jaki podales nie jest dla mnie zadnym odnosnikiem cenowym rynku. Ja tez mam kolegow w Japoni, ktorzy moga isc do sklepu i kupic 30% ponizej tego co jest dostepne w Placie czy gdziekolwiek indziej. Nawet prosto ze sklepu moga mi wyslac, Yamada-San super koles Jedynie wedki wychodza drogo ze wzgledu na koszty kuriera. Nie wazne zreszta Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie wazne zreszta no wlasnie, kolor szpulki jest i tak wazniejszy, zwlaszcza u zawodnikow, ktorzy od 3 miesiecy ucza sie sylabizowac slowo multiplikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zdecydowałem że kupie ryoge W momencie gdy za polowe ceny mozna kupic w kraju i z gwarancja CC 201 DC personalnie wybor ten uwazam za taki sobie. Bujo Bujo zeby zakonczyc temat to to cytowane powyzej zdanie od ktorego zaczela sie dyskusja nie jest prawda. Calcuty Conquesta nie kupisz za pol ceny Ryogi. Nie ma i nie bylo takiej opcji. Ta Calcuta 201DC z FM to nie byl Calcuta Conquest. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zdecydowałem że kupie ryoge W momencie gdy za polowe ceny mozna kupic w kraju i z gwarancja CC 201 DC personalnie wybor ten uwazam za taki sobie. Bujo Bujo zeby zakonczyc temat to to cytowane powyzej zdanie od ktorego zaczela sie dyskusja nie jest prawda. Calcuty Conquesta nie kupisz za pol ceny Ryogi. Nie ma i nie bylo takiej opcji. Ta Calcuta 201DC z FM to nie byl Calcuta Conquest. EOT. @Andrew, Ok miala oznaczecie TE201DC, roznica pewnie straszna. Sadzac po zdjeciach @garowy to dokladnie to samo, uzytkowo na pewno. Nie wsadzili tam ''tanszego'' systemu DC, szpulka wyglada na identyczna, moze gdzies tam brakuje jakiegos lozyska, tak samo waznego dla wedkowania jak ceny ryzu w Chinach. I dalej kosztowal mniej niz polowe owej Ryogi, ja bym wybral bez zastanowienia. Ale kreciolkow nie ma i pewnie nie bedzie za taka cene juz i faktycznie nie da sie kupic teraz. Okazje trafiaja sie rzadko, szczegolnie na krajowym podworku. Poprzedni model CC201DC moge kupic za 40000 jenow z wysylka. Wychodzi jednak wiecej niz polowa. Nowka prosto z Japoni. Namiarow nie podam bo jeszcze powstanie kolejny sklep a sporo trudu kosztowalo mnie nawiazanie kontaktow zeby ot tak sobie.......... Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @bujoco tak drogo? ja znam namiar z cena 34000 jenow ... ale tez chyba nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @bujoco tak drogo? ja znam namiar z cena 34000 jenow ... ale tez chyba nie podam Jak widac dluga droga jeszcze mi zostala ..... Musze opierdzielic moje zrodlo ze za drogo :D Uniosa sie honorem i spuszcza Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 albo wysla wytatuowango faceta do mnie i juz nie polowie ... bez paluszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi