kryst Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Zaje.............................................fajne. Welcome to Poland. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Czinkłaczento pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 mnie tam to śmieszyhttp://www.youtube.com/watch?v=mjcTLROySrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No to macie prawdziwego asa do tej przebojowej talii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ABEiv36JXw8&feature=relat ed Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Na prawdziwych aktorów zawsze można liczyć...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dekadencja tutaj , Garowy , to byłoby coś prawie pięknego .. A tak to tylko przywracam parytet pomiędzy pianą i odciskami po wielkich medialnych kutasach , oraz szmirowatą , choć powszechnie umiłowaną rozrywką , co jest naprawdę zajebiste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 po trupach do celu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 po trupach do celu.... Ten kawałek chyba nie przestanie być aktualny zbyt szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Najlepszy kawałek? Proszę bardzo, enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 kurczę, teraz nikt już tak nie śpiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak jesteśmy przy country to mam coś z klasą. Piosenka z fimu An Unfinished Life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś powiedział Johnny Cash? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go&NR=1&feat ure=fvwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moja ulubiona: i zgadzam się z tym komentarzem: they should make this the fucking world anthem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 @kryst,dzięki za przypomnienie Dire Straits; to mój ulubiony song wspomnianego zespołu. Cudnie zagrane, bardzo ładnie zilustrowane, choć dziś już trochę staroświeckie - nie ma skąpo ubranych lasek, złotych łańcuchów i hummerów. Jednym słowem - klasyka. Choć moim idolem jest ten kolo:http://www.youtube.com/watch?v=lksIWy5k8doUkochany utwór, a matka mojego znajomego pozwoliła mi zrozumieć co to jest prawdziwa zazdrość, opowiadając jak fantastycznie było słuchać na żywo, będąc na tym koncercie...Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pięknie napisane. Młodszym Kolegom polecam także Purple Haze. Ale, szczerze mówiąc, przykłady można mnożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak widać klasyka nie = klasyczny ubiór. Jimi lubił się wystroić Zawsze wolałem go słuchać niż oglądać. Następców do dziś brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak widać klasyka nie = klasyczny ubiór. Jimi lubił się wystroić Zawsze wolałem go słuchać niż oglądać. Następców do dziś brak. Fakt, że - zwłaszcza z dzisiejszej perspektywy - wyglądał zazwyczaj dość, hmmm, pretensjonalnie. Jednakże, ponieważ sam pogrywam na gitarze, lubię go oglądać; a w zasadzie jego palce na gryfie. Zgadzam się też, że następców nie widać, choć paru gości fajnie przebiera rączkami: (najlepiej rozpocząć od 2min7sec) byłem na jego koncercie w naszym pięknym kraju. W tym samym czasie, 300km dalej, grał Gary Moore. To tak, jak by mieszkając w Olsztynie mieć cynk, że w jeziorze pod domem biorą same metrowe szczupaki, a w Radomiu za każdym rzutem wyciągasz bolenia... Dramat!!! Wybrałem metrówy Zastanawiałem się też nad rockowym utworem wszech czasów. Mission impossible, chyba. Ale to z pewnością jeden z najpoważniejszych kandydatów:http://www.youtube.com/watch?v=Z9IQnDRYIYUPozdrawiam wszystkich słuchaczy. Aha, Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi