Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Nie żebym się nabijał czy coś, ale no kurka wodna, obydwa covery, dla mnie, lepsze od oryginału :lol:  :lol:  :lol: .

A tak z innej beczki prochu - wojna przegrana, armia rozproszona, niby i nuda i desperacja, ale nie!

Podziemia Mordoru tętnią muzyką!  ;)  :D

A propos panów z Finlandii, noszę ten kawałek niezmiennie od jakichś trzech lat jako dzwonek w telefonie  :) :

https://www.youtube.com/watch?v=e1bE2ozy6a0

Edytowane przez WhiteWillow

Jako człowiek prosty, lubiący łatwo wpadające w ucho melodie zaproponuję takie oto pieśni (nie najświeższe ale tutaj to chyba nie ma znaczenia :) ), tym bardziej, żem z morzem za pan brat :) :

https://www.youtube.com/watch?v=o0Yw3Cj3Ujs

Hail to the wind! :D

Edytowane przez WhiteWillow
  • Like 4

...A tutaj niewinna dziewica odpierdziela niezłe solo  (bez skojarzeń z jakimiś sprośnymi filmami)

Taaaaa, dziewicą to może i ona była, ale jak miała 12 lat :D, teraz to tylko sex&drugs&rock'n'roll.

No cóż nie będę ukrywał że lubię takie "dziewice", patrząc jak ta "niewinność" & "dziewica" zarazem, swawolnie przebiega palcami po gryfie gitary to mózgownica dziwne tworzy mi obrazy przed oczyma a morda mi się cieszy jak 14 letniemu prawiczkowi któremu stawał na widok linoleum w kuchni ;).

Skoro temat "dziewic" to tyż mom taką ;)

Edytowane przez Zwierzu

Jako człowiek prosty, lubiący łatwo wpadające w ucho melodie zaproponuję takie oto pieśni (nie najświeższe ale tutaj to chyba nie ma znaczenia :) ), tym bardziej, żem z morzem za pan brat :) :

Mmmm sam nie wiem jak do tej pory RW jeszcze tu nie trafił, super klimaty, smaczek i te solówki.

Dorzucam Alestorm, IMO daleko im do Running Wild ale posłuchać można.

Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony chciałbym by odeszli teraz i zostali zapamiętani właśnie tak, jako zespół ciągle w wielkiej formie, z drugiej, szkoda, cholernie szkoda, by kapela towarzysząca mi przez większą część mojej metalowej egzystencji nie wydała już niczego nowego.

Co będzie dalej czas pokaże, jako wierny fan pogodzę się z wyborem. :(

A ja dzisiaj zaproponuję kawałek, którego groove nieodmiennie poprawia mi nastrój, zwłaszcza w poniedziałki przed pracowitym tygodniem, szczególnie po zimnym i w zasadzie bezrybnym długim weekendzie...

Te poniżej też mają podobne działanie :)

http://www.youtube.com/watch?v=QRIFX6YKLIY

Enjoy!

Edytowane przez haja1978
  • Like 1