skiner Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Film: Pike Secrets 1 to mój nr 1 jeśli chodzi o wędkarska tematykęzwiastun (oczywiście nie oddaje wszystkiego): muzyka:jak zaczyna się film (na samym poczatku) i pojawiają się napisy leci muzyka cały czas chodzi mi po głowiemoże ktoś z Was wie kto jest autorem tego nagrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Kto pamięta ten zespół? Polski Motorhead. Szkoda tylko, że to był tak krótki epizod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 @pepa73 - zadziwiające podobieństwo . A teraz troszkę z innej beczki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 U mnie gra od jakiegoś czasu non stop!http://www.youtube.com/watch?v=QrMcMHJ3iWM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 @pieczywko - nie dziwię się, bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzisiaj w tv , znakomity film, znakomita muza, znakomita kapela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Mało kobiet panowie, trzeba coś podrzucić. Dwie cudowne z mojej strony: PJ i E.Fraser (Cocteau Twins) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Mało kobiet panowie, trzeba coś podrzucić...Masz rację.Dorzucę się i ja. Delikatny kwiatuszek, dziewczątko słodko kwilące w języku miłości, najlepiej od razu dać głośniki na full, by nie uronić drobiny dźwięku. Edytowane 22 Lipca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie było człowieka przez chwilę a tu takie perełeczki.Dagon - miód, malina. Ode mnie bardziej lirycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) od razu lepiej @POLONIAb czekałem na growl u tej Twojej fajnie by wyglądało, no to jeszcze moja była: Edytowane 22 Lipca 2013 przez MichałR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To ja jeszcze jedną damę dorzucę, naszą, kawałek leciwy, ale może ktoś tego słuchał, jak ja, przymuszony najpierw przez pannę, a potem już (!) z własnej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Widzę że baby rozśpiewały się na jerkbaicie, skoro tak to jeśli ktoś lubi gatunek symfoniczny/gothic metal polecam posłuchać Nightwisha w składzie z Tarją Turunen (ma babeczka w sobie jakiś czarci urok:)). Niestety obecny vocal hyżo podskakujący w trampkach na scenie, IMO TT do pięt nie dorasta.W dalszej kolejności, rudzielec z Epici oraz Sirenia.Powiedzmy że to taka propozycja "lata z radiem" .Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jeszcze Jedna. U mnie w domu na Takie łajf mówi Pauliny. Trochę złośliwe, chyba... mi pasuje.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać . Jak to mówią nowomodni zinternetyzowani: true Z racji mojej, że nie lubię tych bab powyżej to zadam pytanie: czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"? Edytowane 26 Lipca 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dobre :-) To może Takie przypadną do gustu Koledze Krzychun. I teraz już wiadomo czemu gitarka ma takie łukowate,półkoliste wycięcie u góry... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) no fajne wykonanie, ona na pewno "umi" jeszcze jakieś sztuczki Edytowane 27 Lipca 2013 przez MichałR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 ... czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"? Z tego co kiedyś obiło mi się o uszy, na jednym z koncertów organizator stanowczo sprzeciwił się aby IM zagrał na żywo.Muzycy dali wyraz co o tym myślą podczas koncertu. ...I teraz już wiadomo czemu gitarka ma takie łukowate,półkoliste wycięcie u góry... Zboczeńce jedne, zamiast zachwycać się gitarowymi riffami to cycki "oglondajo" .Nieprawda, gitary od góry były wypukłe, tylko tak się wyrobiły pod naciskiem tego szczęścia , nie powiem bardzo pozytywny widok . Te same panie w dalszych występach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To ja jeszcze jedną babeckę wrzucę, może nawet i było, tyle tu dobra, ale gdyby nie, to warto przyjrzeć się twórczości kapeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dziewcze o słowiczym głosie. Angela Gossow, wymarzona do śpiewania kołysanek dla dzieci. Aż dziwne, że jej tu jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Skoro panie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Wstawię jeszcze jedną kapelę, tym razem same babecki - kurnik, używając określenia towarzysza wypraw wędkarskich. A teraz coś na wesoło.Zastanawialiście się kiedyś, jak może brzmieć zespół metalowy z Kaczorem Donaldem na wokalu?Już nie musicie... Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Dagon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) W piątek TVP-2 wyemitowała koncert THE WALL- LIVE BERLINmiałem to szczęście ,że byłem na tym kocercie i był to jeden z lepszych koncertów jeśli nie najlepszy na jakim byłem /na bilet sie nie załapałem ale przed samym rozpoczęciem koncertu otworzyli bramki i wszyscy co tam stali weszli za darmo :-)/W trakcie koncertu wystąpiło kilkoro z gwiazd muzyki rozrywkowej i niesamowita Orkiestra Berlińskaatmosfera była zajebista zwłaszcza ,że koncert był symbolem rozbicia muru i odbył się zaraz po zjednoczeniu Berlina http://www.youtube.com/watch?v=jNwXFnqBzHg Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi