pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ostatnio przekonałem się, że młodzież nie pamięta : http://www.youtube.com/watch?v=hXpsOylosV0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A gdyby ktoś potrzebował muzyki na imprezę to służę :http://www.youtube.com/watch?v=HiO5eWF0Bik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Święta niedługo, uwielbiam ten utwór , łączy się z nim anegdota : Lata 80' Ten kawałek w okresie Świątecznym był wszędzie.. Nawet w mojej szkole, dwa dni przed Świętami przez radiowęzeł szkolny leciały tylko i wyłącznie kolędy i "Do they know ...". Rezultat był taki, że w tej pokojowej, przesłodzonej atmosferze przed lekcją WF pobiłem się z najlepszym kumplem. Biliśmy się naprawdę, na serio i mieliśmy obrażenia ;-) Pięć minut później stwierdziliśmy obaj, że nie mogliśmy znieść tej świątecznej presji ;-) Od tego czasu nie przesadzam z świąteczną atmosferą. Ale kawałek lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Na dobranoc : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Dobre !!! To też : Edytowane 22 Listopada 2013 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A co powiecie na to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Przy okazji, Czesi robią najlepsze covery : http://www.youtube.com/watch?v=uWuSlsj5ggE&list=PL9F20EC29BEDC0D9C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tak tylko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A to na ranne wstawanie : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Jak się okazuje jest to bardzo twórcza kapela, która nagrywa ciekawe płyty.Coś dla fanów wiadomo jakiej kapeli Edytowane 23 Listopada 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie pamiętam czy było, więc wrzucam fajne gitar brzmienie i "bębnów" dudnienie.Na pierwszy plan Lazarus, jako kapela mniej znana, drugiej przedstawiać chyba nie trzeba . https://www.youtube.com/watch?v=bz0IVeh7w8k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Znowu Country. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Przyznam się że słabo przyłożyłem się do przesłuchania tej płyty.Teraz po kilku miechach wróciłem do niej i nie mogę się odczepić od tych dzwięków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 @Krzysiek_W nie byłbym sobą gdybym nie przeciwstawił powyższemu czegoś od siebie.Na początek takie "ciężkie brzmienie" i "Satany" z działu Country. a teraz grupka której twórczości proponuję się przyjrzeć, wprawdzie bliżej im do Southern Rocka, ale country w swej twórczości również mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dwie ''świeżynki'' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Abstrahując od " przesłania" Deicide to kawał dobrej muzy. Się trzymają. Pamiętam jak na obozie - w końcówce liceum - katowałem suicidal sacrifice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To i ja wrzucę, w miarę świeżynkę. Folk BM z ..............Kanady. http://www.youtube.com/watch?v=0Z0-aU80oUw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ciekawostka bo grupa pochodzi z Portugalii a grają niezły Folk/Viking Metal.Pierwszy kawałek to świerzynka, ale wolę ich starsze nagrania http://www.youtube.com/watch?v=7dXMQe4IESANie wiem dlaczego ale lubię ten wokal.A klawisze mnie drażnią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To jeszcze jeden kawałek wstawię, skoro się już rozkręciłem.Świetna kapela a niektóre ich utwory naprawdę długo się za człowiekiem pałętają. Za mną łazi ten, zresztą jako jeden z wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Przypomniałem sobie teraz jak poszedłem wczoraj rozpalić w piecu i w rupieciach do spalenia znalazłem stare rakietki do pimponga.Na jednej z rakietek widniało pięknie własnoręcznie wymalowane logo tej kapeli.Ciekawe czy ktoś to jeszcze pamięta? Edytowane 26 Listopada 2013 przez stoner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 @stoner - rewelka! Dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kapela która niepodzielnie rządzi od niedawna moim odtwarzaczem.. Kosmiczny black metal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zadziwiają mnie te ewolucje BM, ciekawa muza @pieczywko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 mnie zadziwia, ze od czasu celtic frost nic nowego (w tym genre) mnie nie ruszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi