wojciiech Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sławku, przejrzałem ostatnie 3 strony wątku i nie za bardzo wiem, gdzie znalazłeś tu siarę dźwiękową i popkulturę, no i te dzieci MTV. Zresztą MTV z lat 90 to chyba całkiem dobre wzorce(ale ja się nie znam). No a z tej pogardzonej przez Ciebie popkultury można czerpać garściami genialne rzeczy, tyle że najpierw trzeba przestać widzieć cokolwiek poza czubkiem własnego nosa Ode mnie:http://www.youtube.com/watch?v=_BmSwtjN2C0 i jeszcze pozdrawiamDziecko MTV(?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Moja niechęć do obmierzłej popkultury - mój drogi Dagonie i Ty wojciiechu z litery małej , w tym tutejszym kopiom listy przebojów viva zwei , mtv , tok fm , radiowej trujki , czy rockparady , czy nawet Marka Niedźwieckiego modnego od czasów Wojciecha jaruzelskiego , jest naprawdę nieposkromniona i silniejsza ode mnie Stawiam na muzykę . Muzyka na j.pl - to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A nie da się muzyki oderwać od własnych uprzedzeń i poglądów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Moja niechęć do obmierzłej popkultury - mój drogi Dagonie i Ty wojciiechu z litery małej , w tym tutejszym kopiom listy przebojów viva zwei , mtv , tok fm , radiowej trujki , czy rockparady , czy nawet Marka Niedźwieckiego modnego od czasów Wojciecha jaruzelskiego , jest naprawdę nieposkromniona i silniejsza ode mnie Stawiam na muzykę . Muzyka na j.pl - to źle Na muzykę stawiasz i muzykę otrzymujesz.Fenomenem i największą radością tego tematu jest udział w nim ludzi, którzy bez wzajemnego odmierzania czyje lepsze, dzielą się tym co kochają w muzyce.Nie zawsze jest to samo, co kocha Sławek, ani co Kocha Dagon, sztuką jest pozwolić innym czerpać radość z wątku, bez wdawania się w nikomu niepotrzebne dyskusje, bez oceniania.Oczywiście można robić na odwrót i zepsuć wątek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sławek a przyjrzałeś się dokładniej jaka muzyka jest w tym dziale ? Bo to raczej tutaj jest pokazywana nietuzinkowa muza w porównaniu z wspomnianym przez ciebie -> viva zwei , mtv , tok fm ... itd. To tak niszowo wrzucę, kapelka której nie usłyszysz w żadnych tokach i innych popularnych grajcach nastawionych na ilość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Coś na uspokojenie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DpYYJgvgDmo Edytowane 30 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No wiesz , Dagonie , zdolności do opowiadania sobie seriali, albo tego tutaj wtórnego rynku wymiany teledysków , nie potrafię jakoś skojarzyć z miłością do muzyki , ani ich niewyszukanej formy z sama muzyką . To jest raczej jakaś forma dżwiekowj paszarni Zdaje się , że po dziesięciu latach ustawicznego puszczania discopolo straszliwie nam się wszystkim , prócz mnie naturalnie - złośliwemu zgredowi , opuściła poprzeczka .. Moim etatem tutaj , jest być przeciw - pamiętaj o tym .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja zarzucę taki kawałek, taki troszkę spokojniejszy od tego co słucham na co dzień, najbardziej mi się podoba od 3.00 - 3.27, mega. Oraz coś mniej znanego, tak sądze, też według mnie kawałek bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ...Moim etatem tutaj , jest być przeciw - pamiętaj o tym .. Żywię głębokie przekonanie, graniczące z pewnością, że nawet jeśli kiedyś uda mi się o tym zapomnieć, skwapliwie mi przypomnisz. Dorzuciłeś do tej "dźwiękowej paszarni" własny kąsek, pewnie smakowałby lepiej bez pikantnej przyprawy złośliwego komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nie chce mi się komentować tego co wypisuje tutaj Pan z miasta Łodzi. Uważam, że 99 % muzyki,prezentowanej tutaj, nigdy na uszy nie słyszał i nawet jej nie zna. Większość ludzi tutaj, dzielących się swoimi gustami muzycznymi, nie są zamknięci w pokoiku pełnym dźwięków w jednym klimacie.Czasem milo sobie coś przypomnieć, powspominać a nawet pośmiać.Wpadnie gość z Łodzi, raz na ruski rok i jedzie po wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zdenerwowałem się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) ...tego tutaj wtórnego rynku wymiany teledysków , nie potrafię jakoś skojarzyć z miłością do muzyki , ani ich niewyszukanej formy z sama muzyką . To jest raczej jakaś forma dżwiekowj paszarni...Muzyka nie jedno ma imię, ale Sławek Ty masz problem ze zrozumieniem tego - niestety !Jak ludzie łowią na zboka to grzmisz że "tłumokom" nie chce się liznąć innych metod połowu, jak są różne gusta muzyczne prezentowane to z kolei mamy paszarnię. Doprawdy ciężko cię zrozumieć. Zdaje się , że po dziesięciu latach ustawicznego puszczania discopolo straszliwie nam się wszystkim , prócz mnie naturalnie - złośliwemu zgredowi , opuściła poprzeczka .. Moim etatem tutaj , jest być przeciw - pamiętaj o tym .. Nie martw się, co do disco polo i naganianej w tv/radio tandety nie jesteś tutaj odosobniony w poglądach. Edytowane 30 Marca 2014 przez Zwierzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sławku,to właśnie tutaj,ta muzyka,pokazuje jakie szerokie horyzonty mają ludzie na tym forum. Mało tego,trzeba dużej wrażliwości oraz wyobraźni aby kochać to co tutaj jest prezentowane. Nie musisz lubieć tej estetyki,to nie Twoje"klimaty" wporzo ale ta muza to górna póła! W większości.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zignorujcie. To "łodziak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=axHtNfAcJ8o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 swoja droga panie Slawku,mieliscie tam ,w miescie Lodzi,piekne zaglebie muzyki,ciekawe co je tam tak zruinowalo,moze podejscie co niektorych do sztuki,muzyki,no wiec z samego miasta co Lodz sie nazywa: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No nie przesadzajcie Panowie z tą stadną niechęcią . Kicz muzyczny produkowany dla statystycznego obywatela , jak kto woli - seryjnego melomana , jest jednak zdecydowanie łatwiejszy w odbiorze . Dupeczki , jingle , flanela , złote łańcuchy , szatańskie wersety , dansik , lansowane akurat przez władze ideologie , i te sugestywne tak buntownicze jakoby decybele .. a później to już tylko nostalgia pozostaje Hot dogi , Cola , dres i adidasy też są kultowe ..Zjednoczoną tutaj niechęć , powoduje zapewne fakt , że nie muszę się popkultury wyrzekać ani od niej dystansować . Bo do nie nie przystępowałem Choć mnie swoją gołą łatwizną kusiła .Siemanara .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Slawku nie wierzę, że na dupeczki z teledysków czasem nie zerkniesz.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jako, że jestem już po porannym hot dogu, klasycznie zapitym wietrzejącą colą, dresik wyjściowy ładnie się na opasłym zadku ułożył, adidaski zasznurowane złotym łańcuchem, a gołe dupeczki jeszcze przed kawą obczaiłem na MTV. Zapuszczę może trochę tej popkultury i tutaj, niech się sączy. http://www.youtube.com/watch?v=O9Ol1BUy4fc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) A białe skarpety do sandałów mogą być? Edytowane 31 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kobiety , Rózgasiu , uwielbiam od zawsze , czynem i słowem , ciałem i duszą A tu mnie jakąś homopolicją straszą , z miasta Łodzi ..W życiu bym nie pomyślał , ze można sie obrazić na proste stwierdzenie faktu - co Knorr, to Knorr jest ! :rolleyes:Jestem temu przeciwny . Jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qvf-I_Kzru4 Edytowane 31 Marca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Oj Sławku, Sławku....znowu nie brały w weekend ?...siemanarapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Taki długi i taki drętwy ten wątek jak spis z programu viva zwei . Łeee .. To może , żeby nie umrzeć z nudów , albo nie słuchać oraz nie patrzeć na tych sieczkobrzęków z mtv zamieńmy się rolami - ja będę teraz bronił , a wy szargać . Hmm ..? czocho , mój drogi przyjacielu - u mnie wiosną sezon zamkniety , tak więc bezprzykładnie złośliwie nie łowię teraz ryb , czekając z szacunkiem aż skończą się trzeć Ty nie czekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi