Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) ...zamieńmy się rolami - ja będę teraz bronił , a wy szargać . Hmm ..? Zgoda, by jednak bronić, musisz wiedzieć czego, przesłuchaj od A do Z wątek, a z chęcią wcielę się w Twoją rolę, obrażę kolegów, opluję ich gusta muzyczne, coś tam wspomnę o lemingach, że to wina Kolendowicza, który w ten sam dzień testował bocznego troka i walkmana z Papa Dance, na koniec stwierdzę, że to moja rola na j.pl, tak by się czasem nikt nie obraził na poważnie. Jest też opcja druga, skoro... Taki długi i taki drętwy ten wątek jak spis z programu viva zwei . Łeee .. Może warto przestać go nawiedzać? Edytowane 31 Marca 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dagon , próbowałem tylko odsiać coś do słuchania , mogłoby być nawet bez obrazków . Szukam , szukam .. i nie znajduję Nie wiedziałem że i tutaj telewizyjne bezguście rządzi ..Daję dyla .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ...Siemanara .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Siemanara ..Nie wiem dlaczego wydaje ci się że rozmawiasz z chłopaczkami z gimnazjum, może trochę poważniej ? Kicz muzyczny produkowany dla statystycznego obywatela , jak kto woli - seryjnego melomana , jest jednak zdecydowanie łatwiejszy w odbiorze . Dupeczki , jingle , flanela , złote łańcuchy , szatańskie wersety , dansik , lansowane akurat przez władze ideologie , i te sugestywne tak buntownicze jakoby decybeleSkoro kicz podoba się masom, to kicz w popularnych mass mediach jest lansowany - i nad czym się tu dziwić ?No a kimże jest ten seryjny meloman i czym się wyróżnia Sławku ?Bo według ciebie to gość na usługach rządów/nierządów w kamuflażu ze złotych łańćuchów na szyi i satanista któremu na widok kobiecego tyłka/piersi z rozporka wyskakuje ptaszek niczym wobler z zaczepów. Ja się pytam, czy jest tu jakiś meloman spełniający powyższe warunki ?Bo ja nie spełniam żadnego pkt-u (a przynajmniej ... ten wobler z zaczepów by się przydał ). .. a później to już tylko nostalgia pozostaje Hot dogi , Cola , dres i adidasy też są kultowe .. Zjednoczoną tutaj niechęć , powoduje zapewne fakt , że nie muszę się popkultury wyrzekać ani od niej dystansować . Bo do nie nie przystępowałem Rozumiem że nigdy w życiu coli z wódką nie piłeś ? Biegasz z psem po parku w garniturze i lakierkach ?O ile muzę fajną wrzuciłeś to już niepotrzebnie zarzucasz innym cyt: "siarę dźwiękową". Tak tak, górnolotnej muzyki słucha jedynie Sławek, reszta to straszny motłoch który na muzyce kompletnie się nie zna !Tak jak napisał @stoner nie słyszałeś 99% tego co tutaj jest w zasobach, znasz pobieżnie góra kilka ostatnich stron i na podstawie tego chcesz obrzucać ludzi gównem - smutne to Panie Kolego. W takim razie razie trochę arystokratycznej muzyki wrzucę, takiej górnolotnej i nie dla motłochu.Niestety Sławku tam komercja również się wdarła, na dodatek kobitki również rozbierają się, a divy że fiu fiu - polecam pooglądać, bo z polotem i humorem a tego ci brakuje. https://www.youtube.com/watch?v=0j2m-UeVIG4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wiadomo, tylko Ty masz gust. Dagon, zapomniałeś jeszcze o opadzie i Jaruzelskim, jeśli chodzi o obsesje. Nie wiem Sławku, naprawdę musisz dążyć do tego, żeby ludzie tracili sympatię do Ciebie? Wpadłeś, obraziłeś, teraz wychodzisz. Gratuluję. psjak rozumiem, piosenki wrzucone przeze mnie to też popkulturowe gówno. Jedna z nich wyszła spod ręki E.Morricone. Jak rozumiem - on też jest tandetą na poziomie VIVA ZWEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tv , tv , tv i jeszcze raz tv .. I oburzeni telewidze . Fajny kanał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 czocho , mój drogi przyjacielu - u mnie wiosną sezon zamkniety , tak więc bezprzykładnie złośliwie nie łowię teraz ryb , czekając z szacunkiem aż skończą się trzeć Ty nie czekasz ?Sławku, przemiły nasz kolego. ...ja również ,podobnie jak Ty i wielu kolegów na forum, staram się uświęcić pewne niepisane zasady w obcowaniu z przyrodą ale nie w tak chorobliwym zakresie.... i bez dodawania do tego zbędnej filozofii .....u mnie jest trochę prościej....i chyba tu się ze mną zgodzisz ......nikt nie lubi kiedy na imprezie ktos wpada do sypialni... kiedy d.....sz żonkę ....u mnie marcowe rybki w kwietniowej kondycji, także bądż spokojny Kiedy konkretnie zaczynasz???, bo Twoja cudowna misja wędkarska jest zbyt skomplikowana dla mnie i naprawdę wspólczuję i podziwiam twoje przestoje w sezonie...może stąd się to wszystko bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ...a ja polubiłem te Twoje naloty Sławku :) ...nudno byłoby bez nich... moja żona ma podobnie co miesiąc ale Sławku ...zgodzisz się chyba,że należy mieć bezpieczny umiar w tych dopierdalankach ,bo ktoś może poczuc sie naprawdę urażony.... i tego się trzymajmy ...ok? ( chyba , że wrzuca pedalską muze to wtedy masz odroczkę )....... sorry za ot i niezmiernie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Smakosz to nie żarłok , a wędkarstwo wielkim żarciem , nie jest .. Mówię jak jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Tv , tv , tv i jeszcze raz tv .. I oburzeni telewidze . Fajny kanał .. Ja mam tak że jeśli kanał mi nie odpowiada, to go opuszczam i więcej nie oglądam, więc Sławku i Tobie dobrze radzę ... ! Edytowane 31 Marca 2014 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Pewne jerkbaitowe przyzwyczajenia rozlewają się poza typowo wędkarskie wątki Nie ma się co spinać... Zawsze ktoś będzie w tle pokrzywiać - z radości albo złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) ...tak,ale są różne podniebienia Sławku Edytowane 31 Marca 2014 przez czocho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To nie o mnie wątek Jestem przeciw .. bo tylko podstawiam Wam lustro , żebyście się mogli zobaczyć w telewizyjnych oparach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardzo dziękuję, bo wypada podziękować za tak szczodry gest.Odwdzięczyłbym się tym samym, ale nie mogę znaleźć odpowiednio dużego lustra, by odbiło tak przerośnięte ego. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Boysband'ziki , czegewarki , hitlerelvis , szataniści , odpustowcy , homoormo , bunt w promocji .The best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Boysband'ziki , czegewarki , hitlerelvis , szataniści , odpustowcy , homoormo , bunt w promocji .The best I w całe to towarzystwo, przesiąknięte keczupem, piwem z puszki i tanim tytoniem, powrzaskujące, pogujące i wcierające w siebie namiętnie colę z resztkami po hot dogu, wpadasz Ty.Dystyngowanie, lewitując (naturalnie), łagodnym gestem na prawo i lewo rozdzielając mądrość, egzorcyzmując niepokorny wątek z delikatnym, ale stanowczym oburzeniem, skromnie, lecz stanowczo stawiasz się za wzór, jaśniejąc dobrym gustem, przesz poprzez rozwrzeszczany tłum przed Tobą zaś "...bieży baranek, nad Tobą lata motylek..." Tak to z boku wygląda Sławku, zafiksowałeś się trochę w fałszywej ocenie, zawiesiłeś w osądzie i brniesz dalej, zgodnie z własną tradycją, zawsze przeciw.Szkoda. By nie było na pusto (znowu) http://www.youtube.com/watch?v=qd_jlnvUJz0 Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Dagon 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nieprawda W sposób bardzo koleżeński , unikając osobistych wycieczek , złożyłem tylko zdecydowane votum separatum . Które nie spotkało się ze zrozumieniem pozostałych uczestników .. co mnie wcale nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nieprawda W sposób bardzo koleżeński , unikając osobistych wycieczek ...Prima Aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nagie fakty :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przymus posiadania ostatniego słowa zawsze silniejszy. http://www.youtube.com/watch?v=5co0kqF5Lkg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dagonie urzekł mnie ten ostatni kawałek. Przyznam, że nie znam grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dla mnie też nowa, trafiłem przypadkiem, szperając po YT, bardzo ciekawa, jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie mogłem się doczekać tej płyty. Uwielbiam te riffy w ich muzyce, może dlatego że, takie trochę stonerowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi