anpart Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QYy2iW5Wsmc http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vIrPx93pJOU http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1Ugzemr-GmI Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na starość na Bossa mnie wzięło : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ale !!! Oryginal to oryginał : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Skoro na A to tego prawdopodobnie w wątku nie było " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Słuchaliśmy tego na nabrzeżu w Ystad : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Ktoś mi powiedział.... Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Perkusistów dziś doceniam ;-) Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez pepso 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dziwny wieczór : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To oczywiste , że niektórzy muzycy bywają ( podobnie jak reżyserzy i producenci filmowi) poddawani naciskom swoich hmmm koleżanek i znajomych.Ja wybieram ...... dziewczynę na perkusji. Póki co... Jest szansa, że ją wzięli z powodu talentu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Od dawna chciałem Wam przypomnieć zespół Proletaryat: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Bardzo lubię : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) No to coś z rana Drugi kawałek, niesamowity ! Noo coś dodam jeszcze, nie wiem czy to tu było . Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez M4TYY 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Świeżynka Vadera. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Troche po staremu tak jak tygrysy lubia najbardziej ...chociaż "mój" Vader zakończył się na Black to the blind Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Było kilka propozycji muzyki filmowej, to i ja dorzucam moich faworytów.O ile sporo jest filmów, w których znajdę dobre pojedyncze utwory, to filmy w których muzyka jako całość ujęła mnie od początku do końca są dwa, no może (trzy).Jak dla mnie kultowy film -Easy Rider-, no tak tak dla dzisiejszego pokolenia to już geriatryczna ideologia, nie ma już świata koralików, mnóstwa drucianych bransoletek, jointów, lnianych szatek - kontestacja lat 60 wyginęła jak dinozaury .Sam film (lekka utopia) oglądałem kiedyś z rozdziawioną japą. A muza ? Echhh pamięta ktoś jeszcze Born to be wild (chyba najbardziej znane).Muza stanowi nieodłączną część tego filmu. https://www.youtube.com/watch?v=3dvBjKr2LcY Kolejny film, o którym mogę powiedzieć, że całość muzyki jest na najwyższym poziomie to -The Doors- w reż. O.Stone'a i Valem Kilmerem w roli głownej. Ponownie Ameryka lat 60 , historia Jima Morrisona i grupy The Doors. I coś na przedświąteczne rozluźnienie, kultowa scena, sztuka negocjacji z utworem Nancy Sinatry w tle ."... me so horny, me love you long time, me sucky sucky me love you too much ..." - jest siła przekonywania . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Troszkę sabbatowski klimat.Moje nowe odkrycie. Ten utwór na nowej płycie brzmi jeszcze lepiej . Ci Szwedzi są genialni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Muzyka filmowa to w przypadku tego filmu , nie trafne określenie. Raczej powinno być muzyka bluesowa z fabułą w tle .Dla mnie genialna komedia i blues blues blues http://www.youtube.com/watch?v=qcqtAPge_bI Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Troszkę industrialnych klimatów Nowy teledysk krakowskiej grupy Thy Disease promujący album "Costumes of Technocracy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 To teraz w świątecznym klimaciei przy okazji Wesołych Świąt życzęhttp://www.youtube.com/watch?v=jd0nSN90Hgk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Troszkę sabbatowski klimat.Moje nowe odkrycie. Ten utwór na nowej płycie brzmi jeszcze lepiej . Ci Szwedzi są genialni. stoner ... jesteś wielki. To Ty , a nie Chuck Norris jesteś najbliższy końca internetu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Muzyka filmowa to w przypadku tego filmu , nie trafne określenie. Raczej powinno być muzyka bluesowa z fabułą w tle .Dla mnie genialna komedia i blues blues blues http://www.youtube.com/watch?v=qcqtAPge_bI pisarz!!! To był kultowy film na wielu imprezach !!!! Jeżeli tego nie próbowaliście to polecam : zaproście gości, dajcie im jeść i PIĆ , a chwilę potem zapodajcie muzę z Blues Brothers ( albo puście film)! Bedzie dobrze !!!Row Hi ;-) Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez pepso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zwierzu: Easy Rider, jes a ale symbolicznie wymiata początek, czyli jak Fonda wyrzuca zegarek... poza tym filmowo: i Preisner z Kieślowskim. "Czerwony" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TroenoOkXHo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi