cristovo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ależ dziś podły dzień, tylko się powiesić... Może coś na osłodę, może nieco pomoże http://www.youtube.com/watch?v=lfdt9P-LYyk&feature=player_detailpage Pozdrawiam cristovoRewelacja !!!Pamiętam, kiedy po raz pierwszy to ogladałem ;-)Gdzieś mam też książkowe wydanie scenariusza Jana Drdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dziś przedstawię grupę, której muzyka na każdej nowej płycie jest nieprzewidywalna.Weterani z COC naprawdę stworzyli niesamowity klimat na tym krążku.Dla wielbicieli Sabbatów, pozycja obowiązkowa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dla wszystkich tych, których nie będzie we wtorek w Poznaniu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3XbfLU5rgiY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Odrobinę łagodniej niż zwykle. Bardzo fajny kawałek - świeżynka. http://www.youtube.com/watch?v=q_FMMgV58OQ&feature=player_embedded 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Coś dla wilków , nie koniecznie morskich . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Taki sobie duecik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Odrobinę łagodniej niż zwykle. Bardzo fajny kawałek - świeżynka. http://www.youtube.com/watch?v=q_FMMgV58OQ&feature=player_embeddedRozumiem, że "odrobinę" mocno koresponduje z " "No cóż, kolejny doom metal się rozwiną. Dodano: To jednak już dawno się zaczął rozwijać, bo widzę, że w okolicach millenium przestałem śledzić ich poczynania - jak widzę słusznie. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Rozumiem, że "odrobinę" mocno koresponduje z " "No cóż, kolejny doom metal się rozwiną.Tak, to już chyba charakterystyczne dla tuzów tego gatunku, powolutku eksperymentują, łagodnieją, szukają "własnego stylu", aż w końcu człowiek dochodzi do płyty, którą po przesłuchaniu ocenia jako ostatnią w ich wykonaniu, a potem jest kolejny zespół.......do czasu - aż nie zacznie szukać. (...) Dodano: To jednak już dawno się zaczął rozwijać, bo widzę, że w okolicach millenium przestałem śledzić ich poczynania - jak widzę słusznie.To już kwestia osobistych preferencji.Ja nie uciekam od łagodnej muzyki, inaczej, od złagodzonej muzyki mocnej.Dlatego dość długo żegnam się z zespołami, które lubię, jak nieodżałowana Anathema, Katatonia, Tiamat, czy chociażby Therion po "Lepaca Kliffoth".Wierność ta ma jednak swoje granice. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SzVmYhKHBUc "... i dlatego, że ci mogę wszystko dać,ty śmiejąc się mówiszChodźmy spać..." Edytowane 22 Czerwca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tak, to już chyba charakterystyczne dla tuzów tego gatunku, powolutku eksperymentują, łagodnieją, szukają "własnego stylu", aż w końcu człowiek dochodzi do płyty, którą po przesłuchaniu ocenia jako ostatnią w ich wykonaniu, a potem jest kolejny zespół.......do czasu - aż nie zacznie szukać. No tak, ale ja nie jestem jakoś bardzo szukający i poza October Tide i Mourning Beloveth (tu też nie wróże dobrze) wszystko wygniło (trójka z UK, Katatonia, Opeth, Amorphis, Orphaned Land...) To był przełom dla mnie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jedni z prekursorów doom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam.Zapodam coś co usłyszałem wczoraj w samochodzie ..... Dziękuje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Black Label Society we Wrocławiu i w Warszawie !!! Ktoś się wybiera??? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Długie, ale warto... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dHxYP33HOoQ Pozdrawiam cristovoNo to mamy komplet ;-)Dziękuję za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Mój ulubiony album :https://www.youtube.com/watch?v=OBgzpKDUG-A Edytowane 23 Czerwca 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Przez lata wyobrażałem sobie jak wygląda laska z pierwszych chwil teledysku. To ta pytającą o dolewkę kawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi