Dagon Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzisiaj, pierwszy raz od wielu dni, mam siłę i czas by zamoczyć kosmatą gębę w piwnej piance.Zdrów!http://www.youtube.com/watch?v=Uo2nadNKtY4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ojOKGrvXFUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AUb0TmXuECM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No to Panowie pojedziemy: mocno i rockowo.Same nowe perełki. Cieszę się, bo wyszło mnóstwo świetnych nowości, aż czasu brakuje na przesłuchanie . Ta kapela pochodzi z Kolumbii (co mnie mile zaskoczyło). Płytę przesłuchałem z rozdziawioną japą. Szczerze polecam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Dawno tu nie byłem to coś ode mnie . I zespół którego nie wiem dlaczego nie znałem wcześniej, mega. Edytowane 11 Października 2014 przez M4TYY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Irek,Dzięki za ten Doom Division. Już widzę miny lokalsów, jak raniutko przez ich wioski pędzi zdezelowane kombi VW z łódeczką na przyczepce i z głośników nap.... wspomniana muza Ale mi się będzie szybko nad wodę jechało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 http://youtu.be/cvImb68DZU0 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Św. Hieronim twierdził z uporem , że nie ma sensu grać na cytrze przed głuchym osłem . Naturalnie nie wynika z tego przypuszczenie , że głuche osły zdecydowanie bardziej wolą rocka - broń Panie Boże . Wszelkie domniemania , domysły i podobieństwa są tu całkowicie niedopuszczalne To może dla uspokojenia coś z muzyki ..Chopina muzyki nawet 136 lat po śmieci , daje się z nieustającą przyjemnoscią słuchać ..https://www.youtube.com/watch?v=-dvbiz7iXe4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Św. Hieronim twierdził z uporem , że nie ma sensu grać na cytrze przed głuchym osłem . Naturalnie nie wynika z tego przypuszczenie , że głuche osły zdecydowanie bardziej wolą rocka - broń Panie Boże . Wszelkie domniemania , domysły i podobieństwa są tu całkowicie niedopuszczalne To może dla uspokojenia coś z muzyki .. Chopina muzyki nawet 136 lat po śmieci , daje się z nieustającą przyjemnoscią słuchać .. Sławek, cóż Ci mogę powiedzieć, muzyka klasyczna, my również taką muzyką cieszymy ucho i duszę. Zacznę może od człowieka podejrzewanego swego czasu o konszachty z diabłem, mianowicie Niccolò Paganini - czyż nie jest wspaniały ? A może utwór mości Vivaldiego - Zima (dla niecierpliwych 1:04) Czy też sławny Ludwig van Beethoven który maznął piórem na pięciolini utwór dla tajemniczej Elizy. może po prostu głuche osły wolą inne interpretacje ? Edytowane 18 Października 2014 przez Zwierzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Edytowane 18 Października 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ostatnio w radio zasłyszałem tą wersję.Muszę to napisać: Zajeiste.http://www.youtube.com/watch?v=Fv5ekzTubwUNo i jako,że w tej chwili, słucham sobie nowego podsumowania dorobku Truckfighters,nie mogłem tego nie wrzucić Jeszcze ukazała się nowa płytka (oj oczekiwana),co chwilę sprawdzałem co tam u tych chłopaków słychać i doczekałem Kiedyś wrzucałem ich debiut tutaj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Zombie z rana. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Utwór z płyty, którą zaliczam do ulubionych.Aż sam się dziwię, że do tej pory tego nie wstawiłem. I jeszcze jeden. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piękne widoki Dagonie ,śliczne klipy,Muzyka jednak w moim odczuciu bardzo ...jakby to powiedzieć - o wiem...obezwładniająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mocną muzyką (każdą muzykę?) trzeba lubić, by móc jej słuchać z przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) http://youtu.be/oSt5f1IyaYE i coś lżejszego( aczkolwiek teskt taki lekki nie jest ) ale ostatnio mocno pasują mi takie klimaty . Edytowane 21 Października 2014 przez M4TYY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi