Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

No to Panowie pojedziemy: mocno i rockowo.

Same nowe perełki. Cieszę się, bo wyszło mnóstwo świetnych nowości, aż czasu brakuje na przesłuchanie :) .

Ta kapela pochodzi z Kolumbii (co mnie mile zaskoczyło). Płytę przesłuchałem z rozdziawioną japą. Szczerze polecam.

• Like 10

Św. Hieronim twierdził z uporem , że nie ma sensu grać na cytrze przed głuchym osłem . Naturalnie nie wynika z tego przypuszczenie , że głuche osły zdecydowanie bardziej wolą rocka - broń Panie Boże . Wszelkie domniemania , domysły i podobieństwa są tu całkowicie niedopuszczalne :)

To może dla uspokojenia coś z muzyki ..

Chopina muzyki nawet 136 lat po śmieci , daje się z nieustającą przyjemnoscią słuchać ..

https://www.youtube.com/watch?v=-dvbiz7iXe4

Św. Hieronim twierdził z uporem , że nie ma sensu grać na cytrze przed głuchym osłem . Naturalnie nie wynika z tego przypuszczenie , że głuche osły zdecydowanie bardziej wolą rocka - broń Panie Boże . Wszelkie domniemania , domysły i podobieństwa są tu całkowicie niedopuszczalne :)

To może dla uspokojenia coś z muzyki ..

Chopina muzyki nawet 136 lat po śmieci , daje się z nieustającą przyjemnoscią słuchać ..

Sławek, cóż Ci mogę powiedzieć, muzyka klasyczna, my również taką muzyką cieszymy ucho i duszę.

Zacznę może od człowieka podejrzewanego swego czasu o konszachty z diabłem, mianowicie Niccolò Paganini - czyż nie jest wspaniały ?

A może utwór mości Vivaldiego - Zima (dla niecierpliwych 1:04)

Czy też sławny Ludwig van Beethoven który maznął piórem na pięciolini utwór dla tajemniczej Elizy.

może po prostu głuche osły wolą inne interpretacje ?

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 4

Ostatnio w radio zasłyszałem tą wersję.

Muszę to napisać:    Zajeiste.

http://www.youtube.com/watch?v=Fv5ekzTubwU

No i jako,że w tej chwili, słucham sobie nowego podsumowania dorobku Truckfighters,

nie mogłem tego nie wrzucić

Jeszcze ukazała się nowa płytka (oj oczekiwana),co chwilę sprawdzałem co tam u tych chłopaków słychać i doczekałem :)

Kiedyś wrzucałem ich debiut tutaj

• Like 6