Skocz do zawartości

Najlepszy film/piosenka na y.t.pl

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym w życiu miał mieć jeszcze wieczór kawalerski, to ja chcę aby ta pani była główną atrakcją wieczoru :)

@stoner gdyby ta sympatyczna dziewucha wystąpiła na moim wieczorze kawalerskim, to po wieczorze dalej byłbym szczęśliwym kawalerem :).

Miałbym kasę w portfelu, mieszkał w przytulnym M1 z "umeblowaniem" - prycza, kuchenka, lodówka (na piwo), mikrowela, lapatop, DOBRY SPRZĘT MUZYCZNY, stolik do rzeźbienia woblerów i kręcenia wędzisk, stoisko na wędki i półki na książki (no bo i po co więcej mebli ?).

A moje troski sprowadzały by się do problemów typu : Pheniks w tytanach czy może lepiej Boron w ratanach, 3L w dieslu tdi czy 4L w benzynie i quattro, wyjazd wędkarski na Payary czy może Marliny, wyprawa w Himalaye czy Andy ?

Czasami zapraszałbym cycatą długonogą sympatyczną "koleżankę" na milą pogawędkę ze śniadaniem i życie toczyło by się dalej :lol:.

... A tak to ... j (dzieci rosną, wydatki coraz większe, ta kobita z wiekiem coraz bardziej zrzędliwa ... ehhhh <_<)

Ku pokrzepieniu serc !

https://www.youtube.com/watch?v=5D0ZRedeBDs

dla niecierpliwych 1:08

;)

• Like 9

O ile się nie mylę, to ta płyta Sepultury, jest jakimś soundtrackiem, do jakiegoś tasiemca brazylijskiego.

Muszę przyznać, że fajnie się tego słucha.

Widzę, że kolega Dagon mnie uprzedził nowym Primordial, a miałem taką chęć wstawić :)

No to jeszcze jedna nowość z Brasill.

• Like 3

W ubiegłym tygodniu zrobiliśmy sobie z kolegą wyprawę na rybki, aż na Mazury, a że kawał drogi tam mamy, to w jedną stronę słuchaliśmy starej, dobrej polskiej muzy, między innymi właśnie Dezertera.

Tak mnie naszło właśnie wrzucić kilka kawałków :)

http://www.youtube.com/watch?v=p1hW6g55Vcc

http://www.youtube.com/watch?v=Krm9YeGjMz8

Az powrotem to już było tylko D.R.I., Aż mnie łeb bolał :)

• Like 5

Warte przypomnienia ;)

Dio to jeden z najciekawszych i najbardziej wciągających wokalistów jakich znam, jego muzyka nie zawsze pokrywała się z tym czego słuchałem, czy słucham obecnie, a jednak mocno mnie uzależnił jego styl, głos, sposób w jaki śpiewał, lubię odpoczywać przy jego utworach i jakiejś lekturze.

Dla mnie jest wielki.

I coś dla fanów Black Sabbath. :rockon:

• Like 6