anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Taka smętna pogoda z samego rana Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W mocnej muzyce istnieje od pewnego czasu coś, co jest określane umownie jako unblack metal.Krótko mówiąc, zespoły wpasowujące się w ten nurt unikają tematów charakterystycznych dla metalu, a skupiają się na wartościach ogólnie rozumianych jako chrześcijańskie.Nie muszę chyba mówić, że nie cieszą się wielką popularnością, stanowiąc często absolutny underground. Można jednak w tym nurcie trafić prawdziwe perełki.Oto jedna z nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 "Brotherhood of Man" to jeden z tych nigdy nie nudzących się kawałków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VD7OdyY1js4 Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nowy Judas Priest. Płyta w lipcu. Po przesłuchaniu tego kawałka mam obawy, że do potęgi Painkillera dużo brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Masz rację, gdyby nie marka, to nie przebiliby się dzisiaj tym power metalem. Szkoda trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A ja zaproponuję : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No tak .. Nawet stary moher , ostatni chyba żywy beatnik , tapirowanymu pudlom żadnych szans nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No tak .. Nawet stary moher , ostatni chyba żywy beatnik , tapirowanymu pudlom żadnych szans nie daje Beatnik - rozumiem ale moher ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pepso, ubiegłeś mnie trochę z tym Anti-Mortem. Nowa płytka jest rewelacyjna. Dziś już dwa razy przesłuchałem Bardzo ciekawa płyta. Przykuła moją uwagę na długo. Kapela mało znana i nie mogę znaleźć nigdzie wcześniejszych płyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 stoner, jeżeli ja Ciebie ubiegłem to jestem w rockandrolowym raju Kwestia moherów od Waitsa mnie jeszcze nurtuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pepso. Może jednak sobie daruj te mohery.Jest coś, czego się nie powinno ruszać, bo zacznie śmierdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No co Ty - pepso ? Starszawy jegomość po sześćdziesiątce , wizażowo kiepski , od młodych więc gorszy , zdecydowanie nienowoczesny , odwołujący się do tradycyjnego systemu wartości - nawet nie gay! , niemodnie ubrany , w tanich butach i rytualnym , wełnianym nakryciu głowy - to niby kto ?!Dla yuotubowicza , ani chybi moher .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 http://youtu.be/ajzsddPzQ-E 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Nie połowiłem dzisiaj.Ale tak patriotycznie mnie dzisiaj nastroiło.Fajny film , wiele spraw do dyskusji ( niedoceniana bitwa pod Kłuszynem), myślę sobie, że fajnie być Polakiem i to oglądać. Edytowane 3 Maja 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Też dzisiaj na zero. Edytowane 1 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ja coś takiego sobie przypomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vEjUQ15lyzk http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gBCdlBrgEmE http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Q0Eyw3l3XM Edytowane 1 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Wybaczcie bo zgrzeszyłem ! Nie zaglądałem od jakiegoś czasu.Zaproponuję fragment płyty specyficznej, którą jednak bardzo lubię : i piosenka w wymyślonym języku : i ulubione "Ja płonę" Polecam wszystkim "I ching" tyle, że trzeba mieć nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A to z cyklu "ulubiony rodzaj teledysku" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cyklu ciąg dalszy. Czy forumowi fachowcy wyłapią prawidłowość i dorzucą inne przykłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi