anpart Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 15 Maja 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Anpart widzę że coraz częściej sięgasz w kierunku psychobilly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Panowie polecam obejrzeć teledysk, który zapodał Kamil Z ale wyciszyć muzykę, a jednocześnie słuchać Tool - Stinkfist Anparta. Efekt piorunujący . Nie to żebym coś miał do muzyki Parov... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja ten teledysk mogę oglądać bez muzyki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzisiaj wpadła mi w ucho taka kapela. Co prawda to nie do końca moje klimaty ale to akurat mi podchodzi. Nie mogę nic znaleźć o nich w necie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Znalezione pod filmikiem. https://www.facebook.com/spirit.is.freeCiekawa muza, zwłaszcza drugi kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No tak, wystarczyło kliknąć. Dzięki @Dagon. Kapela z Twojego podwórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Spirit dobra załoga, polecam też ich wcześniejsze wcielenie które notabene bardziej do mnie przemawiało - Vagitarians. Nowy Vader na dokładkę - grają w tym kawałku prawie jak Slayer 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czepiacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jako że, kolega Pieczywko ubiegł mnie z nowym Vaderem, muszę polecić coś innego (może nie tak ciekawego).http://www.youtube.com/watch?v=ewU82oH8iyYZajewybitny coverhttp://www.youtube.com/watch?v=wlYzSNu9q8Q 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie mam pojęcia,jak to się stało, że dopiero teraz odkryłem tą kapelę. Bardzo często przeglądając neta trafiałem na ich nazwę i clipy, ale jakoś nigdy nie zainteresowała mnie na tyle aby kliknąć na nią i dowiedzieć się więcej.Kiedy w końcu to zrobiłem, dostałem niesamowitego kopa w cztery litery. Po przesłuchaniu pierwszej mam wrażenie ze Hendrix zmartwychwstał.http://www.youtube.com/watch?v=3Oo_NuGCldU Nowe wcielenie Zeppelin i King Crimson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wstawiam trochę jako ciekawostkę, chociaż przyznam, że to co udało mi się znaleźć tej kapeli na YT, przesłuchałem naprawdę z przyjemnością.Mocne dźwięki prosto z Singapuru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dagon dzięki za przypomnienie tej grupy.Zapomniałem że oni istnieją i musze zdobyć dwa ostatnie albumy.Szczególnie przypadł mi album Kurku-coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ciekawa kapela, ciekawa muzyka.I teledyski w stylu bollywood. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Widzę że dużo mam do nadrobienia z muzy która ostatnio "wpadła", obiecuje sukcesywnie nadrobić zaległości (jakieś 2 strony).Trochę pozytywnego brzmienia z mojej strony - Red Desert 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Powrócił w wielkim stylu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Zwierzu, Ty jakoś telepatycznie mnie śledzisz? 15 minut temu skończyłem słuchać tą płytę Edytowane 20 Maja 2014 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nie jestem zagorzałym fanem tego nurtu ale..to bardzo dobra,równa płyta no i skandynawia,a to lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A to już muza przez duże M! Uwielbiam tą ekipę...wizjonerzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dawno tu nie byłem, to coś dla odmiany : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi