Dagon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Całkiem dobry film, hejkum-kejkum. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fredek o ponoć zajebistym głosie nie zrobił kariery dzięki niemu , ale raczej jako kanarek nieubłaganego postępu . Prócz tego wyprawił w niebyt metodą analną kilkanaście innych osób - co jest zupełnie pomijalne wobec histerycznego vibrato powalającym tłumy ckliwych baranów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) ............... Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Cóż, czas spać...do widzenia, do jutra http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5lSyjz6eDno Uwielbiam Cybulskiego, uwielbiam urodę Tuszyńskiej, uwielbiam Gdańsk...wszystko niestety przeminęło, pozostały wspomnienia, smutne, ale z jakiegoś powodu wywołujące uśmiech na ustach... Pamiętam scenę z tego filmu i była to próba lub już przedstawienie tego teatru. Para trzyma się za ręce i idzie naprzeciw słupa ogłoszeniowego (takiego gdzie plakaty się wiesza) i ten slup się podnosi by mogli przejść swobodnie wciąż trzymając się za ręce. Dobrze wymyślona i dobrze sfilmowana scena. A! I jeszcze piosenka : "Bo ma dziecko małe". Edytowane 3 Czerwca 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Akcja Hiacynt go objęła , to chyba zblatowany nie był . Ale głos , w przeciwieństwie do wąsatej królewny imieniem Fredka , miał przyjemnie męski . Czy sto trzydzieści stron zapełnionych po brzegi przez zadowolonych pożeraczy tandetnej popkultury , naprawdę nikogo prócz mnie nie korci do sprzeciwu ? To bardzo podejrzanie wygląda , a także stwarza z gruntu fałszywy obraz społeczności j.pl oraz obraża statystykę , która jest przecież poważną nauką . Musi być jeden niezadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Sławek, ależ bądź niezadowolony!!! Masz prawo i świetnie, to jest potrzebna i cenna postawa...ale tylko wtedy, gdy przedstawisz przy okazji coś, co cały ten dotychczasowy chłam i całą tę tandetę zmiecie z powierzchni ziemi...a przynajmniej forum No przecież przedstawia (przeciwstawia)... postawę. Niezłomną oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Sławek i WY wszyscy: Są takie momenty, że w życiu mężczyzny,kiedy nie myśli o tym jak zlikwidować głód na świecie,przeprowadzić rozbrojenie,zlikwidować bezrobocie izaspokoić wszystkie piękne kobiety na świecie.Nie myśli nawet o tym, że kultura, muzyka, film iwszystko zobowiązuje.Są takie momenty.Są takie momenty...I wtedy ...Wystarczy najmniejszy bodziec... Wesele na przykład. I co cię dzieje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pojawia się Król Parkietu ;-). Filmiki proszę posyłać na www. jerkbait.pl/żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) ...Czy sto trzydzieści stron zapełnionych po brzegi przez zadowolonych pożeraczy tandetnej popkultury , naprawdę nikogo prócz mnie nie korci do sprzeciwu ? To bardzo podejrzanie wygląda , a także stwarza z gruntu fałszywy obraz społeczności j.pl oraz obraża statystykę , która jest przecież poważną nauką . Musi być jeden niezadowolony Ja pie... ! Czy przeglądając te ponad 130 stron ciężko jest zauważyć że występują tu perełki których raczej nie uświadczy się w popularnych i "opiniotwórczych" mass mediach ?Sławek, zauważyłeś że jest grupa osób która wstawia niszową muzykę której próżno szukać na "twoich" mtv, viva zwei, i innych gównianych rozgłośniach preferujących tani chłam dla oczarowania gawiedzi ?Czy wszystko co nie jest jazzem stanowi w Twoich oczach wyraz tandetnej popkultury ? Przytoczyłeś wcześniej Cigar Box Guitar, muza klasa ale jak tu kliknąć -LUBIĘ- jak jadem ziejesz ?Coś ode mnie, zapewne znasz (bo przeglądałeś całość - w co wątpię), przytaczałem w innych utworach, sympatyczny jegomość Seasick Steve. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Zwierzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pracowałem kiedyś z pewnym starszym panem Leon miał na imię. Urodził się w Polsce w latach trzydziestych, potem z rodzicami wyjechał do Francji.Zupełnie jak Edward Gierek. A potem w latach czterdziestych jak ostatni frajer ( to jego słowa) przyjechał do Polski.Był człowiekiem bardzo sympatycznym, przyjaznym i życiowym. Uwielbiał Enrico Caruso i muzykę klasyczną.Ale kiedy w radiu leciał ten kawałek , to był bardzo zadowolony : Ja też lubię ten kawałek. Przypomina mi, że oprócz USA jest też całkiem fajna Kanada . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bez komentarza :https://www.youtube.com/watch?v=MS91knuzoOA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bruce Springsteen , jest gościem :https://www.youtube.com/watch?v=gpM_E8pM7kM&list=FLZmY0wcCIpaRqa-hpZ_IxNQ&index=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ależ Panowie , wiem co mówię . Po prostu przećwiczyłem to .. Słuchałem tego całego popowego scheissu chyba ze czterdzieści lat .. aż w końcu przestałem . Może mój słuch się poprawił , co by o nim dobrze świadczyło , może tylko zmądrzałem na starość - tu mocno wątpię Możliwe też , że odnalazłem wreszcie to co leży na samym wierzchu , ale jest regularnie przysypywane haniebnym śmieciem zideologizowanej popkultury , dzięki czemu przestałem mieć podskórne wrażenie , że czas marnuję na koszmarne byle co Ooo.. Piękny głos w nieco klezmerskiej oprawie . Chyba przejdę na judaizm .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Akcja Hiacynt go objęła , to chyba zblatowany nie był . Ale głos , w przeciwieństwie do wąsatej królewny imieniem Fredka , miał przyjemnie męski . Czy sto trzydzieści stron zapełnionych po brzegi przez zadowolonych pożeraczy tandetnej popkultury , naprawdę nikogo prócz mnie nie korci do sprzeciwu ? To bardzo podejrzanie wygląda , a także stwarza z gruntu fałszywy obraz społeczności j.pl oraz obraża statystykę , która jest przecież poważną nauką . Musi być jeden niezadowolonySławku,bardzo lubię Cię czytać,ale czasem odnoszę wrażenie że prowokacja to u Ciebie coś więcej niż druga natura.Wiem że prowokacja ma wywołać reakcję,udaje Ci się to,ale trochę nieuczciwie jest pisać że z tego wątku wylewa sie tylko tandetna popkultura.To,że Ty tak to widzisz,nie oznacza(na szczęście)że tak jest .Jako że żadnych wysublimowanych gustów nie posiadam,podczas podróży autem lubię sobie zapodac mix złożony na ten przykład z House of Pain,Joe Satrianiego i Andreasa Vollenweidera.A jeśli na weselu puszczą jakie obciachowe jesteś szalona to nie lecę z fochem w kąt,tylko się bawię.Może i tandeciarz ze mnie .Przeżyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aVs6oAnaTjI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 4 Czerwca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przyjemna muza i dobrze się kojarzy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To i ja coś zarzucę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To i ja pozwolę sobie na zaprezentowanie ikony pop-kultury masowej . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A przy tej nutce jakoś dziwnie lub może nie dobrze sie ćwiczy na siłce . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Oczywiście , można by ten wątek wielkodusznie uznać za antonim bon motu Vonneguta - perły przed wieprze , ale chyba jednak jest to topic bliżej konwencji w myśl której telewidz z telewidzem przełamują się ofertą wprost z Viva zwei . Wcale się nie też nie dziwię , że cały ten pudlowaty rock jest wynoszony do rangi nie byle jakiej sztuki . Ale jeśli tak posłuchać techno , rapu , polo disco albo innych pobrzdękiwań absolutnie nie do zapamiętania - oooooo!!.. faktycznie nie ma łatwiejszego wyjścia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi