grunwald1980 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dobre nie ma to jak umiec okazac szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Yoavhttp://www.youtube.com/watch?v=WKVQI4RQGws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Fajny,skromny,młody a przede wszystkim SZCZERY chłopak, a nie banda wyżelowanych pajaców dla których przyjazd na PŚ jest wielką łaską Dokladnie o to mi chodzilo chlopak okazuje szczescie tak jak potrafi, a nie udawanie typu "i tak mialo byc lepiej, nie jestem zadowolony ...i przerywniki yyyy aaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @grunwald1980 no ta gitara to kawałek fajnego rzemiosła (choć po przesłuchaniu nie wszystko Dobsona mi się podoba @MichałR - Yoav - super kropelka folka, Happy Ol'McWeasel i sympatyczny śmieszny teledysk oraz The Rumjacks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @pepa73 dobre, wpada w ucho, a skoro już jesteśmy przy skocznych pijackich numerach na nieco ostrzej to… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mnie ostatnio kręcą takie kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) A ja zapodam troszkę moich klimatów ,czyli Stoner rocka. Video według mnie jest świetnehttp://www.youtube.com/embed/dq8YcRi7DD4?feature=player_detailpage Edytowane 13 Stycznia 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) A ja jednak zostaje przy swojej nutce - stare dobre czasy http://www.youtube.com/watch?v=jcapVU7OvgQ Edytowane 13 Stycznia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Huh, powiało mi tu anarchią, skoro jest sposób peppersów na samodzielne pędzenie wódeczki i sprzeciw wobec poczynań armii to ja też coś dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 U lala -ale klimacik aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Napalm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ojjjjj dawno dawno muza nie gościła na j, nie wiem co się dzieje , zima czy co ?. @Napalm, co jak co ale Percivala w tle nie spodziewałem się, notabene piękna panna z tą maślenicą. Coś dla ucha, dla oka wrzucę innym razem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Epickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 przykładowy Robin Guthrie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ale ubaw #! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Heheh, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak mnie coś na wspominki wzięło, stare ale jare materiały, uprzedzam, jeśli jesteś miłośnikiem Ireny Santor tudzież Michała z Bajora zawieś palec na moment i zastanów się czy chcesz wcisnąć play . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam!Postanowiłem i ja coś wrzucić Moje klimaty czyli reggae. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/fgWFxFg7-GU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Kawałek z pierwszej w moim życiu, przesłuchanej płyty metalowej, końcówka szkoły podstawowej. Muzyka tak mną wstrząsnęła, że kładłem się spać z nią i wstając rano pierwsze co robiłem to wrzucałem ukochaną kasetę w kieszeń magnetofonu. Ku rozpaczy rodziców zapuściłem włosy, w zeszytach szkolnych rysowałem Eddiego, nawet na praktycznych próbowałem go z deski wystrugać zamiast karmnika , pomimo zmiany upodobań i umiłowania do cięższych odmian metalu, pozostaję wielkim fanem Iron Maiden a tej płyty w szczególności. Klasyka. Edytowane 22 Lutego 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dagon, a to pamiętasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No ba, najlepsze co Metallica dała światu - Dave Mustaine ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi