krzychun Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dagon, nie nakręcaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Masz rację, powinienem był posłuchać własnej rady sprzed kilku stron.Jednemu ta rozmowa służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No Panowie , spędziłem na tym jałowym zajęciu , zabijając czas i własną wrażliwość tak circa czterdzieści lat . Uważam te lata za czas bezprzykładnie zmarnowany . A mogłem nauczyć się chocby gry na akordeonie !! Rock zmienił się niepostrzeżenie w gigantyczny korporacyjny szwindel , nawet Pistolsi to ponad dwadzieścia lat temu odkryli .. zaraz zresztą za mną . Jest to dziś muzyczka do reklamy tampaxów , corega tabs , tańców z gwiazdami , albo całej tej Eurowizji . Plus ideologiczne profilowanie . Produkuje się toto identycznie jak Ich Troje , Big Cyc , rap albo Wham . Prawdopodobnie masowo w PRC .. Nic takiego , siara z obrazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Szczerze współczuję zmarnowanych czterech dekad. Mając koło dwunastu lat w dobie Modern Talking i szpulowej Unitry zobaczyłem w Wideotece (takie polskie MTV lat osiemdziesiątych) ten klip. PRZEPADŁEM i jestem z tego dumny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 10 Czerwca 2014 przez didi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Oj, zaniedbałem troszkę ten dział ostatnio ale większość,znana jest mi doskonale.Didi dwie Twoje ostatnie pozycje, mocno mnie zaciekawiły, szczególnie Uncurbed.Dagonie, Mourning Beloverth, już chcę posiadać i przesłuchać Ostatnio mało czasu mam na słuchanie nowości (troszkę czeka na wnikliwe przesłuchanie).Ostatnimi ciekawymi płytami dla mnie są te dwie pozycje:http://www.youtube.com/watch?v=B3-lG1mHHBAhttp://www.youtube.com/watch?v=C6lnNpEL-iI 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 10 Czerwca 2014 przez didi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 cristovo , coo ?! .. mam pomnożyć ilość dżwiękowych Harlequinów . Rock dzisiaj to jest tylko biznesowa ondulacja na trupie niezależnego grania . Prawie prostytucja .. Tylko delta ocalała .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Irek,nie wkurzaj się na Sławka . Przecież to ,co ON tak mocno piętnuje w tym wątku, jest jakoś tak podejrzanie bardzo dobrze mu znane . Chyba nasze grono wspólnie,nie jest w stanie powiedzieć, co akurat jest grane na Wiwa cwaj .Zresztą myślę,że Sławek z przyjemnością wysłuchuje naszych propozycji,fascynacji,tylko nie przyznaje tego abyśmy z tonu nie spuścili . Jak to mówią..Wielki Brat czuwa!Z dedykacją dla niego właśnie..miłych chwil życzę Czwarty dzień słucham tego utworu, geniusz ! Uwielbiam takie klimaty !!! Dzisiaj ode mnie polecą trzy kawałki:https://www.youtube.com/watch?v=S_w72-AsoGQ i mój faworyt, genialna kapela, mają to coś ! Edytowane 11 Czerwca 2014 przez michcio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Michcio,całej płyty najlepiej posłuchać..tytuł Har Nevo. Ostatni utwór na płycie zawładnie Tobą! Gwarantuję! Zresztą same perły na tym albumie . Dla mnie płyta ubiegłego roku nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam po dłuższej przerwie.Ładnie się działo...Nie jestem pewien czy już było, ale niedługo, dzięki aktywnym kolegom pewnie cały internet w tym wątku będzie.Nie wątpię, że niedługo ktoś wklei jakiś utwór np. lankijskiej kapeli metalowej.Dzięki Wam poznałem sympatyczne kapele, czasami rewelacyjne (np. Crystal Caravan ;-) ) nabrałem ochoty na własne poszukiwania.To jeden z moich ulubionych wątków internetowych, podobnie jak bardzo rozległy wątek "Jaki olej do TDI" na forum Octavia Club Polska .Tak więc przyznając się do słabej pamięci moja propozycja na dziś : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ratamahatta - kocham ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Może nie do końca metalowa... Tu już bliżej, ale żeby nie było, żadnych tam satanistycznych odniesień nie popieram, zapodaję jako ciekawostka: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KphkTnlsFkU Zresztą nie jest tego tak mało - http://www.spirit-of-metal.com/liste_groupe-pays-Sri*Lanka-l-pl.html Pozdrawiam cristovoSam widzisz Cristovo !!! Jeden z najlepszych wątków jakie znam !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wspominki. Trochę nowsze. I całkiem nowe, zresztą niezła cała płyta, tak przy okazji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba się starzeję :D Edytowane 12 Czerwca 2014 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) KSU koncertowo: Edytowane 13 Czerwca 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi